اون اهمق ي که فرق وب سايت با *** نميدونه و اون وسط يه پول کلان گيرش مياد از اين چيزا دقيقا خوشش مياد . ۳ سال تمام با احمق هايي نظير اين سر و کله زدم و خوب ميشناسمشونبه نقل از SherlockHolmes :واي خداي من!!
http://www.banksepah.ir/Main.htm
اين يكي كه فاجعه است!!يعني از هموناييه كه با فرانت پيج طراحي شده!!
خاك بر سرشون!!
اول يه اينترو مزخرف!!
بعدشم يه صفحه آشغال و سنگين براي انتخاب زبان!!
وااااااااااااااييييييييي!!اينجا رو!!!مثل وبلاگهاي پرشين بلاگ همه چي داره حركت ميكنه!!كازينو درست كردن!!
تو چند پست قبلي هم گفتم اين پول ها رو به من شما نميدنبه نقل از mahdi206 :من از امروز ميرم دنبال frontpage , flash و متعلقات! درس رو وللش پول رو بچسب! 200 ميلون؟!!!! :wacko:
مشکل يک نفر و دو نفر نيست شايان جان . من همين الانش سايتي رو ميشناسم که براي آي تي ماهانه تا ۵ ميليون تومان ميگيره و با ۱ طراح با کمترين حقوق ممکن اداره ميشه. يا اينکه اگه تو نمايشگاه الکامپ پارسال شرکت داشتين حتما چيزاي بيشتر و مهم تري ميديدن .به نقل از شايان :آره آقا همين جا بحث كنيم ! من اصلا اين تاپيك رو زدم كه بحث كنيم ! ... هممون شايد نفري 10 تا طراح بشناسيم كه تو همين ايران ، يه تك تك مثلا طراح هاي اين شركت درست ميدن !!! اونوقت اين شركت با رابطه ها و آدمهايي كه پشتشن ، ببينيد چطوري بازار طراحي رو داره به سمت خودش ميكشه ! مخصوصا از الان .... كه ديگه خوب يا بد با يه پشتوانه درست حسابي ( اگر از لحاظ طراحي نباشه ، از لحاظ اسم شركت هايي كه براشون سايت زده ) ديگه در هر شركت ريز و درشت و دولتي و غير دولتي كه بره ، امكان نداره كار بهش ندن ! مگر يه جايي كه فرق كار خوب و بد رو تشخيص بده كه .........
کاری از دست من و شما بر نمیاد . اون هایی که سود های میلیونی و گاهی میلیاردی از پروژه های ای تی میکنن خیلی خیلی زرنگ تر از این حرفان .به نقل از SherlockHolmes :مسئله مهم اينه!!حالا ما چي كار كنيم!؟!
تاييد ميشه...به نقل از SherlockHolmes :اتفاقا اصلا هم زرنگ نيستن!!اگه زرنگ بودن كارشون حداقل كيفيت رو داشت!!
مشكل مديراييه كه هيچي از آي تي نميدونن و مثلا همينكه شركتشون سايت داره كلي حال ميكنن!!
خوب مشکل اینجاست که مدیر ها اصلا یا نمیخوان یا اصلا بهشون فهمونده نمیشه که فایده یه سایت چیه . یه چیزهایی از اینترنت میشنوند و چون اسم اینترنت یه جور کلاسه تو ایران فوری یه نفر رو گیر میارن که براشون سایت بزنه بدون اینکه دقت به کیفیت و تخصص اون فرد یا شرکت بکنن .به نقل از SherlockHolmes :اتفاقا اصلا هم زرنگ نيستن!!اگه زرنگ بودن كارشون حداقل كيفيت رو داشت!!
مشكل مديراييه كه هيچي از آي تي نميدونن و مثلا همينكه شركتشون سايت داره كلي حال ميكنن!!
درسته. گمونم يه پارتي كلفت واسه دو يا سه تاي اول كافي باشه تا بقيه پشت سرش...به نقل از babakweb :البته اين شركتها يك كار رو كه انجام ميدن بقيه سازمانها هم به همون ها مراجعه ميكنند چون ميگن اينا كه مال فلان سازمان يا بانك رو انجام دادن پس كارشون درسته!