• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وقتي كار يه شركت طراحي بگيره ...

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
ببینم
توی کرمونی . کام تبلیغ نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
واي خداي من!!:eek:

http://www.banksepah.ir/Main.htm

اين يكي كه فاجعه است!!يعني از هموناييه كه با فرانت پيج طراحي شده!!:eek:

خاك بر سرشون!!

اول يه اينترو مزخرف!!:eek:

بعدشم يه صفحه آشغال و سنگين براي انتخاب زبان!!:eek:

وااااااااااااااييييييييي!!اينجا رو!!!مثل وبلاگهاي پرشين بلاگ همه چي داره حركت ميكنه!!كازينو درست كردن!!:eek:

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
اوه !!! مگه خبر نداري ؟؟؟ اونايي كه سفارش كار ميدن از اين چيزا خوششون مياد ... همين حركت كردن برا اونا كلي تكنولوژيه !!!! اگه همه چي ثابت باشه خوششون نمياد ... حداقل بايد 2-3 تا نوار متحرك داشته باشه:lol:

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از SherlockHolmes :
واي خداي من!!:eek:

http://www.banksepah.ir/Main.htm

اين يكي كه فاجعه است!!يعني از هموناييه كه با فرانت پيج طراحي شده!!:eek:

خاك بر سرشون!!

اول يه اينترو مزخرف!!:eek:

بعدشم يه صفحه آشغال و سنگين براي انتخاب زبان!!:eek:

وااااااااااااااييييييييي!!اينجا رو!!!مثل وبلاگهاي پرشين بلاگ همه چي داره حركت ميكنه!!كازينو درست كردن!!:eek:
اون اهمق ي که فرق وب سايت با *** نميدونه و اون وسط يه پول کلان گيرش مياد از اين چيزا دقيقا خوشش مياد . ۳ سال تمام با احمق هايي نظير اين سر و کله زدم و خوب ميشناسمشون

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
من از امروز ميرم دنبال frontpage , flash و متعلقات! درس رو وللش پول رو بچسب! 200 ميلون؟!!!! :wacko:

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mahdi206 :
من از امروز ميرم دنبال frontpage , flash و متعلقات! درس رو وللش پول رو بچسب! 200 ميلون؟!!!! :wacko:
تو چند پست قبلي هم گفتم اين پول ها رو به من شما نميدن

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آره آقا همين جا بحث كنيم ! من اصلا اين تاپيك رو زدم كه بحث كنيم ! ... هممون شايد نفري 10 تا طراح بشناسيم كه تو همين ايران ، يه تك تك مثلا طراح هاي اين شركت درست ميدن !!! اونوقت اين شركت با رابطه ها و آدمهايي كه پشتشن ، ببينيد چطوري بازار طراحي رو داره به سمت خودش ميكشه ! مخصوصا از الان .... كه ديگه خوب يا بد با يه پشتوانه درست حسابي ( اگر از لحاظ طراحي نباشه ، از لحاظ اسم شركت هايي كه براشون سايت زده ) ديگه در هر شركت ريز و درشت و دولتي و غير دولتي كه بره ، امكان نداره كار بهش ندن ! مگر يه جايي كه فرق كار خوب و بد رو تشخيص بده كه .........

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
چند وقت پيش يكي از آشناها اومد پيش من و گفت كه آره پيارسال تا حالا پروژه طراحي سايت *** را گرفتيم ولي انداختيم تا خاك بخوره الآن بهمون فشار آوردن و گفتند بايد تا تاريخ فلان تحويل بديد...

دستم به دامنت و فلان !
ما هم روي حساب آشناييمون شروع كرديم به طراحي سايت و پياده سازي قالب روي مامبو و بهينه كردن مامبو براي اين پروژه ...

خلاصه سر و ته كار را چون آشنا بود با 570 تومان + هاست هم آورديم ! اون هم با كلي عجز و لابه و ننه من غريبم بازيهايي كه اين بابا در آورد...
چند روز پيش خبردار شدم كه بودجه طراحي اين سايت كه صرفا بايد ديناميك باشه (از نظر شركت طرف قرارداد كه تاييد ميكنه ديناميك يعني فقط پسوند صفحات يكي از پسوند هاي php , JSP , ASP , ASP.net , CGI , Perl و ... باشه و اصلا هم مهم نيست كه شما فقط لينك ها را به php سوييچ كرده باشه و اصلا سايتت Database Driven باشه ! و در دو نسخه فارسي و انگيليسي باشه و مطالب مورد نظر را در بر داشته باشه ) چيزي حدود 6 ميليون تومان يا دقيقش را بخوايد دقيقا پنج ميليون هشتصد هزار تومان بوده !

وقتي اين را شنيدم اول خنديدم و بعد به حال خودم زار زدم كه ....

به درخواست شايان معظم له اديت شد :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
قربونت اين خط آخر رو Edit كن كه بقيه بحث رو بكنيم :D

Rollcage

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا همه اينايي كه گفتيد هست. ولي ميدوني من فكر ميكنم يه چيز بزرگ هم هست ! اونم يه زبونه 3 متري هست.
كه ميتونيد اونو بوسيله يه وسيله ارتباطي از قبيل تلفن / موبايل / فضاپيما / موشك و.... و مرحله بعدي اقدام به به تيليت كردن مخ فردا يا افرادي كه قراره خر بشون يا شايدم فيلسوف بشون.......
همچنين دادن تيز تبليغاتي بمدت حداقل 30 دقيقه بين فوتبال بارسلونا و چلسي در شبكه هاي داخلي يا خارجي و....
حالا الان ميگه زبون چه ربطي به فرونت پيچ و دريمويور داره ! نه غلاااااام؟ اونايي كه فهميدن منظورم چيه براي اونايي كه نفهميدن توضيح بدن

پست اولي شايان آدمو ياد اون جوكي ميندازه كه پسره ميخواد با قايق عربه بره سواري :p

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از شايان :
آره آقا همين جا بحث كنيم ! من اصلا اين تاپيك رو زدم كه بحث كنيم ! ... هممون شايد نفري 10 تا طراح بشناسيم كه تو همين ايران ، يه تك تك مثلا طراح هاي اين شركت درست ميدن !!! اونوقت اين شركت با رابطه ها و آدمهايي كه پشتشن ، ببينيد چطوري بازار طراحي رو داره به سمت خودش ميكشه ! مخصوصا از الان .... كه ديگه خوب يا بد با يه پشتوانه درست حسابي ( اگر از لحاظ طراحي نباشه ، از لحاظ اسم شركت هايي كه براشون سايت زده ) ديگه در هر شركت ريز و درشت و دولتي و غير دولتي كه بره ، امكان نداره كار بهش ندن ! مگر يه جايي كه فرق كار خوب و بد رو تشخيص بده كه .........
مشکل يک نفر و دو نفر نيست شايان جان . من همين الانش سايتي رو ميشناسم که براي آي تي ماهانه تا ۵ ميليون تومان ميگيره و با ۱ طراح با کمترين حقوق ممکن اداره ميشه. يا اينکه اگه تو نمايشگاه الکامپ پارسال شرکت داشتين حتما چيزاي بيشتر و مهم تري ميديدن .
يه چيزي اينجا خيلي اسمش بزرگه ( دولت الکترونيک )
اينقدر اسم اين دولت الکترونيک بزرگه که امسال به خاطر اختلاف بينشون چيزي به اسم دولت الکترونيک تو نمايشگاه وجود نداشت. چرا ... ؟
چون اين وسط يه سري آدم سير نشدن !

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مسئله مهم اينه!!حالا ما چي كار كنيم!؟!:(

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
مسئله مهم اينه!!حالا ما چي كار كنيم!؟!:(
کاری از دست من و شما بر نمیاد . اون هایی که سود های میلیونی و گاهی میلیاردی از پروژه های ای تی میکنن خیلی خیلی زرنگ تر از این حرفان .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اتفاقا اصلا هم زرنگ نيستن!!اگه زرنگ بودن كارشون حداقل كيفيت رو داشت!!

مشكل مديراييه كه هيچي از آي تي نميدونن و مثلا همينكه شركتشون سايت داره كلي حال ميكنن!!;)

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16

مشكل مديراييه كه هيچي از آي تي نميدونن و مثلا همينكه شركتشون سايت داره كلي حال ميكنن!!;)
تاييد ميشه...

همين پريروز رفتم واسه طراحي سايت آموزش پرورش يكي از شهرهاي مجاور وقتي رفتم پيش رييس اداره ، به قرآن ميگفت سايت اصلا چي هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ ميخواستم سرم را بزنم به ديفال !

گهگاه و تك و توك شايد مسوولي چيزي توي اين ادارات پيدا بشه كه به واسطه كار با اينترنت يك چيزايي سرش بشه ولي فقط ميدونه سايت به چي ميگن ! در همين حد و بس !

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1

خوب مشکل اینجاست که مدیر ها اصلا یا نمیخوان یا اصلا بهشون فهمونده نمیشه که فایده یه سایت چیه . یه چیزهایی از اینترنت میشنوند و چون اسم اینترنت یه جور کلاسه تو ایران فوری یه نفر رو گیر میارن که براشون سایت بزنه بدون اینکه دقت به کیفیت و تخصص اون فرد یا شرکت بکنن .
بعد یه طراح یا یه شرکت طراحی پیدا میکنن و میرن میگن وب سایت صفحه ای چند !!! اونا هم میگن صفحه ای 5000 تومان حالا یا بیشتر یا کمتر . خوب از همینجا یه هنجار شروع میشه که آره فلان شرکت میگه این قیمت و شما هم اگه میخواید قیمت بدید باید بگید صفحه ای فلان قیمت . چرااااااا ؟؟؟ چون یه سری آدمی که فرق وب سایت با چاپ کتاب رو نمی دونن اومدن وارد این کار شدن . یه هنجار اشتباه و وحشتناک این وسط راه افتاده و باید به اجبار ادامش داد .

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
البته اين شركت‌ها يك كار رو كه انجام ميدن بقيه سازمان‌ها هم به همون ها مراجعه مي‌كنند چون ميگن اينا كه مال فلان سازمان يا بانك رو انجام دادن پس كارشون درسته!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از babakweb :
البته اين شركت‌ها يك كار رو كه انجام ميدن بقيه سازمان‌ها هم به همون ها مراجعه مي‌كنند چون ميگن اينا كه مال فلان سازمان يا بانك رو انجام دادن پس كارشون درسته!
درسته. گمونم يه پارتي كلفت واسه دو يا سه تاي اول كافي باشه تا بقيه پشت سرش...

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من يك شركت طراحي زدم و مدتي مگس پروندم.با وجودي كه سيستم مديريت محتواي قويي داشتيم ولي مشتري نداشتيم.يه سر اومدم تهران و فقط دو جا رفتم. اول رفتم شركت نوژان. از اون شركتهايي كه اصلا پارتي ندارن ولياقت دارن(برعكس خيلي از ماها)با مدير عاملش آقاي اخوان صحبت كردم اعجوبه اي بود حرفهاي زايدي رو صادقانه به من زد مثلا گفت من از هر قرارداد سه ميليوني يك تومنشو تو همون اداره خرج ميكنم. راست ميگفت.وقتي به سايتش سرميزنيد يك قرعه كشي برگزار كرده با جايزه سفر دوبي شما ثبت نام ميكنيد.بعد يك ميل براي شما مياد كه ميگه از براي ادارتون يك سايت ازما بخريد دوازده درصد به شما ميديم. خوب شما هم كه ....

بعد رفتم همكاران سيستم خدمت آقاي بشاش.آقا چيز يادگرفتم توپ .

خداييش از اون موقع كاسبيم راه افتاد و ماهم پروژه گرفتيم.
راستي اگر اداره شما هم سايت ميخواد با ما قرارداد ببنديد و... (موقع مذاكره اين تاپيك رو يادآوري كنيد ممكنه ما يادمون بره) :rolleyes:

بالا