• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وقتي كار يه شركت طراحي بگيره ...

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alirezasaberi :
آقا من يك شركت طراحي زدم و مدتي مگس پروندم.با وجودي كه سيستم مديريت محتواي قويي داشتيم ولي مشتري نداشتيم.يه سر اومدم تهران و فقط دو جا رفتم. اول رفتم شركت نوژان. از اون شركتهايي كه اصلا پارتي ندارن ولياقت دارن(برعكس خيلي از ماها)با مدير عاملش آقاي اخوان صحبت كردم اعجوبه اي بود حرفهاي زايدي رو صادقانه به من زد مثلا گفت من از هر قرارداد سه ميليوني يك تومنشو تو همون اداره خرج ميكنم. راست ميگفت.وقتي به سايتش سرميزنيد يك قرعه كشي برگزار كرده با جايزه سفر دوبي شما ثبت نام ميكنيد.بعد يك ميل براي شما مياد كه ميگه از براي ادارتون يك سايت ازما بخريد دوازده درصد به شما ميديم. خوب شما هم كه ....

بعد رفتم همكاران سيستم خدمت آقاي بشاش.آقا چيز يادگرفتم توپ .

خداييش از اون موقع كاسبيم راه افتاد و ماهم پروژه گرفتيم.
راستي اگر اداره شما هم سايت ميخواد با ما قرارداد ببنديد و... (موقع مذاكره اين تاپيك رو يادآوري كنيد ممكنه ما يادمون بره) :rolleyes:
عالیه ... چه با افتخار هم پیشنهاد میدین . IT یعنی این . نمی دونم باید گریه کنیم یا بخندیم ....
همین بس که شرکتی که مثل شما که تو امر IT کشور ما کار میکنه باید سایتش **** باشه ...

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
سفره ايست پهن . بخوريد و بياشاميد اما اسراف ( اصراف ، اثراف :blink: ) نكنيد!!!

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mohsenmx :
عالیه ... چه با افتخار هم پیشنهاد میدین . IT یعنی این . نمی دونم باید گریه کنیم یا بخندیم ....
همین بس که شرکتی که مثل شما که تو امر IT کشور ما کار میکنه باید سایتش **** باشه ...
دوست عزيز . از حرفتون ناراحت نشدم چون فهميدم دستتون تو كار نيست! اگه منظور شما ازIT اينه كه بهترين برنامه نويسان و طراحان با تخصصي كه دارن نتونن به اندازه يك كارمند بيسواد درآمد داشته باشد و اگه منظورتون اينه مني كه تو اين كار سرمايه گزاري كردم و بهترين سالهاي عمرمو تو كار برنامه نويسي صرف كردم بايد بشينم تا امثال شركت ها ي فوق كه با نگاهي به مشترياشون ميشه فهميد به كجاها وصل هستن بازار رو دست بگيرن شايد من اشتباه ميكنم . ولي اينو ميدونم كه اينجا آمريكا نيست كه به يك پسر 19 ساله مثل بيل گيتس بخاطر كار بدن. اينجا وقتي شما يك كار جديد رو شروع ميكنيد اول از همه مشتريان از شما يك دفتر آنچناني ميخوان بعد مجمع صنفي مياد سراغتون براي جواز كسب و گوشتون رو ميبره بهد تا يك قرون پول گيرتون مياد ازش ماليات كم ميكنن و با وجود اينكه بيمه نيستيد ازتون حق بيمه كم ميكنن . براي همينه كه ميگم دستتون توي كار نيست(از امضاي خالي تون هم معلومه)
از طرفي من هم ازرشوه بدم مياد ولي فكر ميكنم خيلي با پورسانت بازاريابي فرق داشته باشه.
بيل گيتس ميگه هيچكس براي عزت نفس شما اهميت قايل نيست بايد كار مهمي انجام بديد.
بازهم از نظرتون ممنونم اگه دوست داشته باشين بيشتر باهم صحبت كنيم

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
تازه اين سايت كه چيزي نبود . شركت هاي طراحي تو طهران هستند كه بالا 150 تا نمونه كار تو چند سال دارن .

نصف بچه ديزاينر ها ميان از سايت هاي اينو اون كپي برداري ميكنن . مثل سايت من بيچاره .

سايت من : www.designlab-studio.com

كپي سايت من : www.bijanco.com

البته ازش شكايت ميكنم چون حتي به متن ها هم رهم نكرد .

و بچه ديزاينر هاي ديگري در ديار ما هستند كه وقتي بهشون ميگي سايت رو با فرانت پيج ميسازن . سايتشون html خالي هست ولي الكي پسوندشو به cfm , cgi , يا php ميزارن . تاز asp هم نه ! چون بي كلاسه :lol:

اينا رو ببينيد :

http://www.alihessami.com/

http://www.farafan.ir/

حتي بلد نبودن اين شناسه فرانت پيجو وردارن

<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
بعد ما بايد مگس بپرونيم . 5 سال زحمت كشيدم 20 تا زبونو ياد گرفتيم

نميدونم چرا به هركس ميگيم كه سايت طراحي ميكني با نيشخند ميگه با چي طراحي ميكني :lol:

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزيز . از حرفتون ناراحت نشدم چون فهميدم دستتون تو كار نيست!
دستم تو کار نیست چون دست شما رو ، رو کردم . مگه نه . مگه غیر از اینه که سایت شما کپی برداری شده از سایت دیگه هست . دوست عزیز برای ناراحت شدن حتما دلیل قانع کننده ای داشته باش.
! اگه منظور شما ازIT اينه كه بهترين برنامه نويسان و طراحان با تخصصي كه دارن نتونن به اندازه يك كارمند بيسواد درآمد داشته باشد و اگه منظورتون اينه مني كه تو اين كار سرمايه گزاري كردم و بهترين سالهاي عمرمو تو كار برنامه نويسي صرف كردم بايد بشينم تا امثال شركت ها ي فوق كه با نگاهي به مشترياشون ميشه فهميد به كجاها وصل هستن بازار رو دست بگيرن شايد من اشتباه ميكنم .
آی تی یعنی استفاده از بهترین ها نه بدترین ها و بیشترین هزینه ها
از طرفي من هم ازرشوه بدم مياد ولي فكر ميكنم خيلي با پورسانت بازاريابي فرق داشته باشه
ما ایرانی ها عادت دارم با عوض کردن اسم کار خودمون رو توجیه کنیم .

در آخر هم خدمتتون عرض کنم که امضا کسی نشونه حیطه کاری اون کس نیست .

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از shankimout :
بعد ما بايد مگس بپرونيم . 5 سال زحمت كشيدم 20 تا زبونو ياد گرفتيم

نميدونم چرا به هركس ميگيم كه سايت طراحي ميكني با نيشخند ميگه با چي طراحي ميكني :lol:

شديدا تاييد ميكنم

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mohsenmx :
دستم تو کار نیست چون دست شما رو ، رو کردم . مگه نه . مگه غیر از اینه که سایت شما کپی برداری شده از سایت دیگه هست . دوست عزیز برای ناراحت شدن حتما دلیل قانع کننده ای داشته باش.

آی تی یعنی استفاده از بهترین ها نه بدترین ها و بیشترین هزینه ها

ما ایرانی ها عادت دارم با عوض کردن اسم کار خودمون رو توجیه کنیم .

در آخر هم خدمتتون عرض کنم که امضا کسی نشونه حیطه کاری اون کس نیست .

دوست عزيز من تو پست اول هم عرض كردم كه از چيزي ناراحت نشدم حالا نميدونم بايد دنبال دليل قانع كننده براي چي باشم . نميدونم چرا تو اين انجمن همه عادت دارند با عصبانيت حرف بزنن.
دوما من كه خودم همه چيز رو گفتم اگه ممكنه تكرار كنيد كه شما چي رو رو كرديد؟
سوما قالب سايت من كپي از كسي نيست يك قالب آماده بود كه شايد ده نفر ديگه هم از اون استفاده كنن. قسمت مهم حفظ كپي رايت هست و اينكه آدم از اين قالب ها به مشترياش قالب نكنه.انصافا قالب كدوم يكي از مشتريامون دزديه؟مگه استفاده از قالب آماده جرمه برادر جان به نظر من مثل اينه كه به يكي بگي آي ناقلا اين طرح و خودت نكشيدي كورل دراو كشيده!

نكته آخر براي اينكه اين بحث دوستانه به دعوا تبديل نشه اينكه گر تو بهتر ميزني بستان بزن . از پست اول اين انجمن همه دارن مينالند ولي يكي يك راه حل پيشنهاد نميده.
يكي يه كاري بكنه يه چيزي بگه .
چه جوري ميشه با غول هاي دولتي كه همشون مثل اورانيوم توسط حكومت غني شده هستند رقابت كرد

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
شددن باه تون موافقم اينها خيلي درپيتن بابا خودمو رو دستشون بلند مي شيم
بابا اينا كه چيزي نيستن سسايت هايي را كه از همه جاي دنيا سفارش مي گيرن شيطونه مي گه همي بچه هاي پي تي پاشن يك گروه اساسي بزنند ماشا الله كم هم نميارن زبانشون كه خفنه طراحان فلش فوتوشاپ و تيريدي و فرونت پيج
و از همه مهمتر سليقه را دادن
باور كنيد اگر ميشد مجيد آنلاين و پي تي يك گروه مشترك بزنند سفارش از همه جا بگيرن نه فقط ايران مثلا اين سايت را ببينيد شركت به اين ميگن
http://www.lightmaker.com/

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
از همه جا سفارش داره از شركت Ea Games و وارنر بروز بگير تا بازي سوپر ماريو

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
آفرين به اين ميگن يه فكر درست .
باور كنيد بيشتر اشكالات جداي از بعضي مسايل تقصير خود ماست. شعار همه ما به قول دوستمون اينه كه 5 سال بيست تا زبون ياد گرفتيم كه چي.

من خودم از سال 71 شروع به برنامه نويسي كردم . با علاقه و پشتكار .پيشرفت هم كردم ولي ديدم كافي نيست دو ساله كه در مورد مديريت و تجارت و بازاريابي مطالعه ميكنم.
اصلا چرا بايد بيست تا زبون ياد بگيريم مگه وقت ميكنيم. پس كي ازشون استفاده كنيم . پس كار گروهي براي چيه.

ما سه تا مشكل اساسي داريم:
1- عدم درك درست از جامعه خودمون
2- ناكافي بودن دانشمون (خيلي اختصاصي هستند)
3- عدم اتحادمون

به زودي در مورد تك تك اينا بيشتر مينويسم

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alirezasaberi :
آفرين به اين ميگن يه فكر درست .
باور كنيد بيشتر اشكالات جداي از بعضي مسايل تقصير خود ماست. شعار همه ما به قول دوستمون اينه كه 5 سال بيست تا زبون ياد گرفتيم كه چي.

من خودم از سال 71 شروع به برنامه نويسي كردم . با علاقه و پشتكار .پيشرفت هم كردم ولي ديدم كافي نيست دو ساله كه در مورد مديريت و تجارت و بازاريابي مطالعه ميكنم.
اصلا چرا بايد بيست تا زبون ياد بگيريم مگه وقت ميكنيم. پس كي ازشون استفاده كنيم . پس كار گروهي براي چيه.

ما سه تا مشكل اساسي داريم:
1- عدم درك درست از جامعه خودمون
2- ناكافي بودن دانشمون (خيلي اختصاصي هستند)
3- عدم اتحادمون

به زودي در مورد تك تك اينا بيشتر مينويسم
کار گروهی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه این همه باند بازی و این همه باج دادن و گرفتن اجازه راه اندازی گروه و کار گروهی هم میده ؟

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mohsenmx :
کار گروهی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه این همه باند بازی و این همه باج دادن و گرفتن اجازه راه اندازی گروه و کار گروهی هم میده ؟

دوست عزيز به نظر ميرسه شما علاقه اي به بحث سازنده نداريد و فقط ميخواهي منفي بافي كنيد.

من يك مثال ميزنم. شما از من هزار تومن طلب داري و من به هيچ وجه اونو به شما نميدم. مگر اينكه صد تومن به من بدي . آقا ما نفهم ما باند باز ما رانت خوار. شما بگين اسم اين صد تومن چيه.

من نميدونم شغل شما چيه ولي خيلي ها به جاي اينكه تو پنج سال بيست تا زبون ياد بگيرن ميتونستن برن تو يك اداره مشغول بكار بشن . با پول اين مملكت كلاسهاي مختلف ميرفتن. بلا نسبت خر ميرفتن و گاو ميومدن. پست مهمي هم مثل مدير انفورماتيك سازمان فلان كسب ميكردن . حقوق ثابت بالا خونه سازماني ماشين دولتي و يه عالمه مدارك مهم كامپيوتري.

دوست من اگه اين مملكت به امثال ما اجازه بروز استعداد ها و نمايش توانايي هامون رو نميده و نميزاره از سوادمون نون بخوريم به ما بدهكاره و ما دو راه بيشتر نداريم
راه اول : به سه سوت از كانادا پذيرش بگيريم
راه دوم : بايستيم و مبارزه كنيم تا ماهم جايي تو مملكت خودمون يا خودشون داشته باشيم.حتي اگه مجبور به پرداخت اون صد تومن .

باور كنيد تمام اشكالات سر اين چيزا نيست . اشكال از خود ماهم هست.من يك سوال دارم. اگه يك نفر صاف و حسيني به دنبال يك شركت طراح وب بگرده و توي گوگل بنويسه طراح وب گوگل سايت كدوم مارو نشون ميده اصلا چند درصد ما سايت داريم. چه جوري يك مشتري بايد بفهمه كا ما اينقدر سواد داريم.
شما توي كل اين فروم رو نگاه كنيد هيچكي هيچكي رو قبول نداره. اكثر پست ها بوي طعنه ميدن.هيچكس قابليت هاي طرف مقابل رو قبول نداره. يكي عطسه ميكنه همه فحشش ميدن. يكي نميگه باب تو چت بود عطسه كردي . مقايسه كنيد اين وضعيت صنف مارو با وضعيت صنف پزشكان كه اين قدر هواي همديگرو دارن. نتيجه اش اين ميشه كه وقتي ميخواي بري دكتر اول بايد پول بدي بعد هم هيچ گارانتي نداره.

بهتره كمي به خودمون بيايم. اين ها رو براي توجيه خودم نميگم چون تاثيري در كسب و كار من نداره ولي ما همه مسئوليم. ما همه براي عشقمون برنامه نويسي ميكنيم ولي اگه پس فردا بچه مون گفت بابا بجاي مهندس كامپيوتر كاشكي مسافركشي ميكردي بايد جواب بديم

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
ايولا مي دونيد اگر همچين كاري كنيم چي ميشه
ا حالا خيلي ديديم كه بچه هاي پي تي مجيد آنلاين برنامه هاي مديريت محتوا مي سازن يا سايت هاي شخصي خودشون را نگاه كنيد
كار هاي فلششون خودم خيلي چيز ها ب ذهنم رسيد خيلي هم منطقي هستند ولي چون كسي را نداشتم كه بهش بگم يا يك جاهايي را ازشون كمك بگيرم به خيلي از برنامه ها مسلط نبودم ولشون كردم
اگر فكرش را بكنيد كه اين افرد جمع بشن همه مغزاشون را بريزن رو هم چيز هايي كه آرزوشو دارن يا ايده هاشون را با هم رزي يك چيز واحد بگذارن چي بدست مياد
مثلا چندين جا ديدم برنامه هاي مديريت وبلاگ با فلش ساختن چه عيبي داره ما هم يك سايت داشته باشيم كه روي دست بلاگر بلندشه يا اينكه يك برنامه مديريت محتوا بنويسيم كه روي دست وبي بالتين بلند شه يا از گروه و شركت هاي بزرگ دنيا سفارش بگيريم
ولي نبايد فقط به فارسي باشيم اگر مي خواهيم پيشرفت كنيم اگر مي خواهيم بزرگ بشيم اگر مي خواهيم توي دنيا بر امون سر و دست بشكنن اگر مي خواهيم بشناسنمون بايد براشون امكاناتي بگذاريم يك سايت كه انواع اقسام زبان ها را داشته باشه نه يك فارسي و يك انگليسي ايتاليايي فرانسه ژاپني چيني پرتغالي بايد خيلي زبان ها را پشتيباني كنيم يك محتوا با چند زبان كسي بياد توي يك سايت لازم نباشه زبان خواصي را بلد باشيد كسي كه مياد يك جا بدونه اون شركت با قدرت اومده روي كار كاري كه انجام ميشه را روش وقت گذاشته جوري نيست كه براش مشكل درست كنه

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ببينيد دوستان به نظر من باج دادن اصلا كار بدي نيست!!مگه مايكروسافت به سان نت اسكيپ وهزار تا شركت ريز و درشت ديگه باج نداد؟

باج اصولا جزيي از تجارته!!اما رانت چيز ديگه ايه!! رانت چيزيه كه در كشورهاي جهان سوم وجود داره !!

مشكل محسن هم رانت خواري شركتهاي آي تي دولتي هست نه باج دادن براي راه افتادن كار!!;)

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از SherlockHolmes :
ببينيد دوستان به نظر من باج دادن اصلا كار بدي نيست!!مگه مايكروسافت به سان نت اسكيپ وهزار تا شركت ريز و درشت ديگه باج نداد؟

باج اصولا جزيي از تجارته!!اما رانت چيز ديگه ايه!! رانت چيزيه كه در كشورهاي جهان سوم وجود داره !!

مشكل محسن هم رانت خواري شركتهاي آي تي دولتي هست نه باج دادن براي راه افتادن كار!!;)
دقیقا ... :rolleyes:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اما در مورد طراحي نرم افزار و ايجاد تيم نرم افزاري!!

بايد بگم اين كار در ايران غير ممكنه!!

فرايند طراحي نرم افزار نياز به يك مدير پروژه بسيار قوي داره!!اين مدير بايد در مرحله اول داراي هوش و خلاقيت بالا باشه و در مرحله بعد داراي قدرت مديريت , و اشنا به ابزارهاش باشه!!

باقي افراد كه در پروژه كار ميكنند بايد مثل مهره هاي شطرنج باشند براي اين فرد (به عنوان شطرنج باز)

حالا شما فكر كنيد كه اصلا همچين چيزي در ايران ممكنه؟ كسي حاضره زير دست فردي كار كنه!!همچين فردي وجود داره كه كاريزماي اداره يك تيم رو داشته باشه؟;)

پس لطفا شور حسيني ورتون نداره!!:D

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
به نقل از SherlockHolmes :
اما در مورد طراحي نرم افزار و ايجاد تيم نرم افزاري!!

بايد بگم اين كار در ايران غير ممكنه!!

فرايند طراحي نرم افزار نياز به يك مدير پروژه بسيار قوي داره!!اين مدير بايد در مرحله اول داراي هوش و خلاقيت بالا باشه و در مرحله بعد داراي قدرت مديريت , و اشنا به ابزارهاش باشه!!

باقي افراد كه در پروژه كار ميكنند بايد مثل مهره هاي شطرنج باشند براي اين فرد (به عنوان شطرنج باز)

حالا شما فكر كنيد كه اصلا همچين چيزي در ايران ممكنه؟ كسي حاضره زير دست فردي كار كنه!!همچين فردي وجود داره كه كاريزماي اداره يك تيم رو داشته باشه؟;)

پس لطفا شور حسيني ورتون نداره!!:D
موافقم . چون اگر بخاييم يه كار گروهي انجام بديم بايد پشتوانه داشته باشيم .

مايكروسافت به برنامه نويساش چه برنامه بنويسن چه ننويسن حقوق مشخصي ميده . حالا ميون اين هيرو بير يك يا همه برنامه نويس ها خواهان حقوق بيشتري هستند پس سعي ميكنن با راه انداختن مخشون رتبه خودشونو بالا ببرند .

اگر بخاد يك برنامه يا سايت بصورت گروهي درست بشه . از پشت نت نميشه . چطوري ميخاييد به يكي از اعضاي گروهتون بفهمونيد كه چي مي خايين ؟ كار گروهي تو ايران هست و كم هم نيست . ولي همشون يك جا جمع شدن و با حرف و صحبت منظور هم رو به هم مي فهمونن و مثلا من از pt چطوري ميتونم به يكي از اعضاي mj بگم كه چه صحنه گرافيكي نياز دارم ؟

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد كار گروهي اونقدر ها هم غير ممكن نيست.بجاي اينكه هممون همه كار كنيم ميتونيم چند تا شركت مشترك المنافع بشيم كارها رو قسمت كنيم.مثلا مگه هممون مجبوريم سرور اجاره كنيم. يكي اجاره كنه بقيه فضا از اون بگيرن. ميتونيم با نماينده محصولات همديگه شدن و يا تبادل لينك فعلا يه جوري سر كنيم تا فرهنگش جا بيوفته

بالاخره يه نفري كه نميشه شركت زد

شركت هاي بزرگ هم به هر بدبختي يك تيم راه مياندازن و برنامه نويس استخدام ميكنن) حتي پروژه اي و پورسانتي( . ما هم ميتونيم آستينا رو بالا بزنين :D

قر نزنين شروع كنيد بسم الله

بالا