hamedsullivan
مدیر بازنشسته
با سلام خدمت استاد محترم .
من هم امیدوارم که بتونیم از در محضر شماکمال استفاده رو ببریم .
من هم امیدوارم که بتونیم از در محضر شماکمال استفاده رو ببریم .
به نقل از hadissj :سلام بر همگی:lol: و عرض خوش آمد به استاد shaolin .:happy:
استاد شاولین 3 سال و اندی هست که مشغول تمرین ووشو و سبک چانگ چوان هستم ولی از پیشرفت خودم راضی نیستم.
استادهامون درگیر زندگی شدن و دیگه وقت نمی کنن به ما آموزش بدن :eh:
ما هم تنها تمرین می کنیم.:wacko: :weird:
استاد آیا شما در جایی مشغول تدریس هستید تا خدمت برسیم:blush:
یا اینکه در تهران باشگاهی سراغ دارید که ووشو بلد باشن.نه اینکه فقط کلاس بذارن بلکه یاد بدن.
گذري بر كونگ فو شائولين 3
با تشكر از استاد خوبم كه تاپيك را فراموش نكرده است و مطالب زيبا و مفيد خود را زينت بخش اين محافل مي كند با تشكر از مطالب شما در مورد سبك اصيل و زيباي وودانگ شان از اينكه نتوانستم به علت مشغله زياد به جمع شما بپيوندم پوزش مي خواهم انشالله از فردا دنباله گذري بر كونگ فو شائولين را ادامه خواهم داد .مشخصات كلي سبك وودانگ يين چين چوان
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات كلي سبك وودانگ يين چين چوان
1-سبك وودانگ چوان در كوهي به نام ( ودانگ wudang shan) تمرين مي شود.
2-كوه وودانگ در استان هبي و در كنار شهر ( دنجيانگ ) قرار دارد.
3-در معبد ابر ارغواني كه در كوه وودانگ قرار دارد 22 سيستم رزمي تمرين مي شود.
4-سيستم شمالي است و دروني بوده و تمرينات با تنفس و تمركز انجام مي شود.
5-سيستم وودانگ چوان گرفته شده از تمرينات بيروني ( وي چيا ) ووشو است كه با تمارين دروني وودانگ ( ني چيا ) تركيب شده و سيستمي نرم و سخت را به وجود آورده.
6-در كوه وودانگ كارهاي تمريني بر پايه علوم طبي انجام مي گردد و اين علوم در كنار آموزشهاي رزمي به هنرجويان آموزش داده مي شود.
7-تمامي حركات وودانگ چوآن بر پايه ( يين و يانگ ) برنامه ريزي شده است.
وودانگ در ايران :
استاد اكبر كوهزادي پايه گذار و نماينده سبك سنتي وودانگ چوآن از مدرسه وودانگشان جينوو گوئن ووشو كه در كوههاي وودانگ چين است در ايران مي باشند كه با سفرهاي شخصي خود به كشور چين توانسته است مدارك رسمي از دانشكده تربيت بدني پكن و انجمن وودانگشان و مدرسه وودانگ جينووگوئن اخذ نمايد.
استاد كوهزادي از تاريخ 2/3/1370 طي پنج سفر به كشور چين دوره خود را به پايان رساند و تحقيقاتي را نيز در كشور مالزي و سنگاپور انجام داده است و اكنون با 17 سال سابقه در ورزش ووشو به عنوان يكي از پيشكسوتان اين ورزش در ايران به شمار مي رود. ايشان همكنون مسئول سبك سنتي وودانگ در فدراسيون كونگ فو ووشو ايران مي باشند.
... انشالله از فردا دنباله گذري بر كونگ فو شائولين را ادامه خواهم داد