ببينم كسي به اينجا سر نميزنه نه ؟
سلام به همه
خوبين ...ما اينجاييم؟؟؟ هر چي ميخواي بفرما:blush:
داشتيم نا اميد ميشديم
مي خواستم بدونم سبك مبارزه ي اويان فن تو سريال عقابها همون ووشوست؟
يه كم هم توضيح در مورد ووشو و نحوه ي مبارزاتش مي خواستم :blush:
باز هم ما رو یاد روزهای طلایی در این تاپیک و تاپیک استاد خوبم آقای بابازاده به نام نیروی درون انداختید یادش بخیر از آن دوستان و اساتید خوب دیگر خبری نیست جمع بسیار گرم و صمیمی داشتیم انشالله که بتوانیم دوباره همان جمع را دور هم گرد آوریم البته به سایت تخصصی ما نیز حتماً سر بزنید www.ahzuran.comسلام
منتازه به این بخش اومدم و از اساتید تقاضای راهنمایی دارم
کسی میدونه این سبک مبارزه ی افسانه ی شجاعانی ها همون ووشو است؟
با سلامبا سلام به اساتيد ميخواستم بپرسم اين فن ضربه مرگ چيست و اينكه اصلا واقعيت دارد؟
با سلام
بله دوست خوبم کاکرو عزیز این فنون حقیقت داره و از یک فن بیشتر است مانند کف دست بودا در شائولین و یا لمس مرگ و هفت تندر دست و.............. که همگی فلج کننده و کشنده بوده اند البته باید بگویم که این فنون را افراد بسیار اندکی می دانستند بخصوص لمس مرگ که اساتید بلد این فن از انگشتان دست در کل تاریخ هنرهای رزمی فراتر نرفته است .
با تشکر شائولین.
با سلام من 8 عدد کلاس عمومی و خصوصی در استان اصفهان دارم ، اگر در اصفهان هستید در خدمت شما هستماستاد شائولين ميگم چطوره خودت يه باشگاه بزني به ما ها آموزش ووشو بدي؟
شنيدم سبك خواشان قشنكتر از بقيست
با سلام من 8 عدد کلاس عمومی و خصوصی در استان اصفهان دارم ، اگر در اصفهان هستید در خدمت شما هستم
با تشکر شائولین.
با سلام کسی کلاس ووشو تو مشهد سراغ نداره؟
راستی آیا ووشو در قسمت تالو بدرد دفاع از خود هم می خوره یا نه
آقا این سبک چوان چوان چیه دیگه:blink: ؟؟ من تا حالا نشنیدم . اگر کسی میدونه لطفا توضیح بده . معمولا میگن : تایچی چوان ، نان چوان ، چانگ چوان و ...........