• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ويژگي اسرارآميز هرم

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
سالها پيش (منظورم بيشتر از سي سال قبل) توي مجله دانشمند مطلبي خودم كه ميگفت مركز هرم داراي خواص عجيبي هست و حتي عكس محصولاتي رو كه براي فروش به بازار اومده بود رو هم داشت. بعنوان مثال هرم نايلوني كه اگر مواد غذايي در مركزش گذاشته ميشد تا مدتهاي زياد فاسد نميشد يا چاقو تيز كني كه بر همين مبنا كار ميكرد يعني چاقوي كند بعد از مدتي كه در مركز هرم قرار ميگرفت خودش تيز ميشد!

آيا اين ادعا صحت داره و از نظر علمي ثابت شده؟ اصلا از نظر شما قابل قبوله؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من هم شنيده بودم.. البته اهرام مصر اونقدر پيچيدگي دارند كه هنوز عده اي اونها رو ساخته دست بشر نميدونن!
به نظر من قرار گرفتن در مركز كانوني يه جسم ميتونه تاثيراتي داشته باشه. حالا ميشه گذاشت به حساب جاذبه زمين يا تاثير حرارتي... حداقلش اينه كه من اين موضوعات رو رد نميكنم. البته يه مقدار اغراق هم شده...

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mazoolagh :
سالها پيش (منظورم بيشتر از سي سال قبل) توي مجله دانشمند مطلبي خودم كه ميگفت مركز هرم داراي خواص عجيبي هست و حتي عكس محصولاتي رو كه براي فروش به بازار اومده بود رو هم داشت. بعنوان مثال هرم نايلوني كه اگر مواد غذايي در مركزش گذاشته ميشد تا مدتهاي زياد فاسد نميشد يا چاقو تيز كني كه بر همين مبنا كار ميكرد يعني چاقوي كند بعد از مدتي كه در مركز هرم قرار ميگرفت خودش تيز ميشد!

به شکل هرمی خیر
ولی چنین چیزی در خود اهرام صحت داره که مربوط به اب و هوا و کانال کشی و ... داخل هرم وابسته هست
یک کمی هم اغراق شده!

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
من یه مقاله نسبتا جامع رو 8-9 سال پیش دراین مورد خوندم
یه کتاب بود اسمش یادم نیست
ولی دقیقا درسته
توی اون کتاب نوشته بود که حتی اگه شما یک هرم بزرگ داشته باشید و شبها بتونید زیر و در مرکز اون بخوابید به میزان فراوانی روی انرژی و آرامش شما تاثیر داره

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از mazoolagh :

اينا ريشه علمي نداره و ثابت شده نيست . فقط اغراقي هست كه متاسفانه ما ايراني ها دوست داريم بهش دامن بزنيم.

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از amirhoman :
اينا ريشه علمي نداره و ثابت شده نيست . فقط اغراقي هست كه متاسفانه ما ايراني ها دوست داريم بهش دامن بزنيم.
به عنوان اولین پستت بهتر بود یه خورده مستند تر حرف بزنی

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
منم شنيده بودم !

حتي يه مستند هم تو كانال 4 نشون داد كه خود شكل هرم خيلي تاثير گذاره :)

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از bahreyni :
به عنوان اولین پستت بهتر بود یه خورده مستند تر حرف بزنی

عزيز جان تو اگه مدركي داري براي اين مورد مستنداتت رو ارائه كن . من هم خوشحال ميشم.

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم هم از شبکه 4 دیدم که یک تیغ رو در مرکز یک هرم و یک تیغ دیگه رو در همون زمان در مرکز یک استوانه گذاشتند. و بعد از گذشت چند روز تیغ داخل هرم سالم و اون یکی زنگ زده بود!

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از amirhoman :
عزيز جان تو اگه مدركي داري براي اين مورد مستنداتت رو ارائه كن . من هم خوشحال ميشم.
من خودم هم از شبکه 4 دیدم که یک تیغ رو در مرکز یک هرم و یک تیغ دیگه رو در همون زمان در مرکز یک استوانه گذاشتند. و بعد از گذشت چند روز تیغ داخل هرم سالم و اون یکی زنگ زده بود!
:blink: :blink: :blink: :blink: :happy: :happy: :happy:

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
براي همين مسئله است كه مجلس ما هم شكل هرم هستش!!!!!

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از bahreyni :
:blink: :blink: :blink: :blink: :happy: :happy: :happy:

مستند يعني دليل علمي . يه مرجع و يا مقاله علمي تائيد شده يا كتاب داري ارائه بده . برنامه هاي تلوزيوني رو نبايد روشون استناد كرد.

مستندي كه گفتي اگه همين باشه .....

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از amirhoman :
مستند يعني دليل علمي . يه مرجع و يا مقاله علمي تائيد شده يا كتاب داري ارائه بده . برنامه هاي تلوزيوني رو نبايد روشون استناد كرد.

مستندي كه گفتي اگه همين باشه .....
اگه منظورتون يه فرمول رياضي هست شايد اينجا كسي نتونه براتون بياره.
بايد بگم ما در سطح علمي متوسط به پاييني كه داريم مسائل رو تجزيه تحليل ميكنيم. وگرنه الان همه ما يكي جايزه نوبل توي خونه مون داشتيم.
90.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
"نتايج آزمايش هاي انجام شده "

1- غذاهاي فاسد شدني تا مدتها مديد بدون فساد در درون هرم باقي مي ماند
2- آب هاي آلوده ، تصفيه و عاري از ميكروب مي شوند
3- نباتات با سرعت بيشتري رشد مي يابند
4 - فلزات زنگ زده ، جلا و صيقل اصلي خود را باز مي باند
5 - انسان ها به استراحت بهتري دست يافته و نيز به قدرت انديشه آدمي افزوده مي شود
6- آرامش و درمان امراض رواني با سهولت بهتري انجام مي شود

مسئله اي كه براي اولين بار منتهي به كشف اين خواص در اجسام هرمي شكل گرديده ، ملاحظه اين حقيقت بود كه حيوانات مرده در اندرون آرامگاه اصلي فرعون در هرم بزرگ هرچند آب خود را از دست داده ولي فاسد نشده اند در نتيجه اين مشاهده بود كه بشر متوجه گريد كه شايد شكل خاص هرم در اين پديده دخالت داشته باشد . براي تحقيق اين موضوع هرمي به ارتفاع75 سانتيمترساختند و جسد يك گربه را مستقيمأ در زير راس هرم و به فاصله يك سوم ارتفاع هرم از پايه آن قرار دادند و مشاهده كردند كه گربه چندي بعد بدون هرگونه تجزيه و فساد به مومياي تبديل شده است . در آخر نتايج اين آزمايش منشر شد ، اعلام گرديد كه بين شكل اهرام و اثرات فيزيكي و شيميايي و بيولوژي فضاي داخل آن نسبت هاي معيني وجود دارد و با رعايت اين نسبت ها مي توان اثرات ناشيه را تشديد نمود .
از رونامه لوموند. گمون كنم قابل قبول باشه.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
"نتايج آزمايش هاي انجام شده "

1- غذاهاي فاسد شدني تا مدتها مديد بدون فساد در درون هرم باقي مي ماند
2- آب هاي آلوده ، تصفيه و عاري از ميكروب مي شوند
3- نباتات با سرعت بيشتري رشد مي يابند
4 - فلزات زنگ زده ، جلا و صيقل اصلي خود را باز مي باند
5 - انسان ها به استراحت بهتري دست يافته و نيز به قدرت انديشه آدمي افزوده مي شود
6- آرامش و درمان امراض رواني با سهولت بهتري انجام مي شود

مسئله اي كه براي اولين بار منتهي به كشف اين خواص در اجسام هرمي شكل گرديده ، ملاحظه اين حقيقت بود كه حيوانات مرده در اندرون آرامگاه اصلي فرعون در هرم بزرگ هرچند آب خود را از دست داده ولي فاسد نشده اند در نتيجه اين مشاهده بود كه بشر متوجه گريد كه شايد شكل خاص هرم در اين پديده دخالت داشته باشد . براي تحقيق اين موضوع هرمي به ارتفاع75 سانتيمترساختند و جسد يك گربه را مستقيمأ در زير راس هرم و به فاصله يك سوم ارتفاع هرم از پايه آن قرار دادند و مشاهده كردند كه گربه چندي بعد بدون هرگونه تجزيه و فساد به مومياي تبديل شده است . در آخر نتايج اين آزمايش منشر شد ، اعلام گرديد كه بين شكل اهرام و اثرات فيزيكي و شيميايي و بيولوژي فضاي داخل آن نسبت هاي معيني وجود دارد و با رعايت اين نسبت ها مي توان اثرات ناشيه را تشديد نمود .
از رونامه لوموند. گمون كنم قابل قبول باشه.
گروهای تحقیقاتی بعضا ادعاهای زیادی می کنند! نمونه اش مضر بودن تلفن همراه و سرطان زا بودنش که بعد 10 سال نهایتا اثبات شد که ضرری نداره
یا همین اخبار پزشکی تو مجلات و روزنامه و رادیو تلوزیون که ضد و نقیض هم میان و از یک سری امار چه نتایجی می گیرند و گروه بعدی عکس اونو می گه(قابل توجه دفی خان) حالا باقی بماند

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
گروهای تحقیقاتی بعضا ادعاهای زیادی می کنند! نمونه اش مضر بودن تلفن همراه و سرطان زا بودنش که بعد 10 سال نهایتا اثبات شد که ضرری نداره
یا همین اخبار پزشکی تو مجلات و روزنامه و رادیو تلوزیون که ضد و نقیض هم میان و از یک سری امار چه نتایجی می گیرند و گروه بعدی عکس اونو می گه(قابل توجه دفی خان) حالا باقی بماند
مهرداد جان خودت گفتی تحقیق.مسلما اگه مساله ای جوابش مشخص باشه تحقیق معنی پیدا نمی کنه.....

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
مهرداد جان خودت گفتی تحقیق.مسلما اگه مساله ای جوابش مشخص باشه تحقیق معنی پیدا نمی کنه.....
خوب اخه تو ایران جوری تو اخبار گفته میشه که انگار این نتیجه کاملا ثابت شده هست!میرن گزارش گروهای تحقیقی تو بولتن ها رو به عنوان خبر به خورد ملت می دند و خیلی ها هم گمراه میشن!تازه مکعمولا هم ناقص میگند تو اخبار

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
پس آيا ميشه گفت كه توسط هيچ مرجع معتبر علمي تاييد نشده و بنابراين قابل اعتنا نيست؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mazoolagh :
پس آيا ميشه گفت كه توسط هيچ مرجع معتبر علمي تاييد نشده و بنابراين قابل اعتنا نيست؟
اولا بخشی از این ادعاها در خود اهرام مصر صحت داره! که البته برمی گرده به اب و هوای منطقه و کانال کشی های داخل اهرام!
اما یه نفر اومده اونو توسعه داده به خود شکل اهرام!که این اصلا صابت نشده! اگه شده بود تو طراحی ساختمان ها یا نگه داری مواد غذای استفاده میشد! الان شما شیر پاکتی های هرمی رو ببینید بیش از مدت شیرهای مشابه عمر داره(معمولی ها نه! استرلیزهای مدت دار)درضمن همین =فلزات زنگ زده ، جلا و صيقل اصلي خود را باز مي باند= نشان از گزافه گوی طرف داره! یعنی واکنش شیمیای رو معکوس میکنه؟ کند کردن قابل قبوله ولی این نه
زیاد هم هرچی رو میشنوید تا توی مجلات علمی معتبر بیان نشده رو جدی نگیرید! و اگرنه ما الان چندین انشتین و .. داشتیم! حتی یکباره همه جوگیر میشن که فلانی نابغه هست و توخارج (فرانسه تو نجوم مدال اورده و...( و بعد معلوم شد که کلاه برداری هست! نمونه جدید خارجی اون هم پسرک هندی فضانورده!
بدون تایید مراج صلاحیت دار و معتبر خیر نمیشه بهشون اطمینان کرد! اینا خوراک مجله ها و رسانه های زرده

بالا