• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ويژگي اسرارآميز هرم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
منم هي ميخواستم تو اين نظر بدم ديدم شما همش داريد ميگي كه كذبه بي خيال شدم..
ولي خوب يه چيزي شنيدم اونم اينه كه در وسط يه هرم اشعه بيوكاسميك جمع ميشه و ميتونه جنبش ملكولها رو
كمي كندتر كنه....مثال بارزش هم شيرهاي پاكتي هرميه كه عمر طولاني تري دارند چون فعاليت باكتريها تو اونا
كمي كندتر از حالت عاديه...

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از rax :
ولي خوب يه چيزي شنيدم اونم اينه كه در وسط يه هرم اشعه بيوكاسميك جمع ميشه و ميتونه جنبش ملكولها رو
كمي كندتر كنه....مثال بارزش هم شيرهاي پاكتي هرميه كه عمر طولاني تري دارند چون فعاليت باكتريها تو اونا
اون شیر پاکتی های هرمی فقط برای شکل خاص بسته بندی برای جای کمتر هست و عمر کمی طولانی ترش به خاطر نوع استرلیزه شدنشه و عمر اون فرقی با سایر نوع بسته بندی ها با همون نوع از استرلیزه شدن نداره!

DonVito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چرا اين قدر بحث مي كنين. من يك پيشنهاد دارم. بياين خودمون يك هرم بسازيم و امتحان كنيم. ضمنا من يادمه 7-8 سال پيش تو كلاس زبان يك درس داشتيم راجع به همين. اونجا نوشته بود كه جهت قرار گيري هرم نسبت به جهت هاي جغرافيايي هم مهمه.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از DonVito :
آقا چرا اين قدر بحث مي كنين. من يك پيشنهاد دارم. بياين خودمون يك هرم بسازيم و امتحان كنيم. ضمنا من يادمه 7-8 سال پيش تو كلاس زبان يك درس داشتيم راجع به همين. اونجا نوشته بود كه جهت قرار گيري هرم نسبت به جهت هاي جغرافيايي هم مهمه.
اينكه كار خيلي بديه :p
ميگن در قرون وسطي كه بجاي روحيه تحقيق و دانشجويي پيروي بي چون و چرا از عقايد دانشمندان نامدار قديم (البته فقط اونهايي كه كليسا قبولشون داشته) حاكم بوده در يك جمع از طلبه هاي مسيحي بحثي در ميگيره كه اسب چند تا دندون داره؟ يكي ميكه فلان دانشمند در كتابش گفته مثلا 30 تا - يكي ديگه ميگه نخير فلاني گفته 28 تا و خلاصه هر كس باستناد يك كتاب عددي ميگفته و نزديك بوده دعوا بشه كه يكيشون ميگه: بابا اينكه كاري نداره - اصلا همه با هم بريم دهن يك اسب رو باز كنيم دندوناشو ميشمريم معلوم ميشه چند تا هست! يكدفعه همه اونهايي كه داشتن با هم مجادله ميكردن ميريزن سرش و يك كتك مفصل بهش ميزنن و بعدش هم بجرم كافر شدن به اصول علمي كليسا از جمع طلاب اخراج ميشه - شانس آورده نكشتنش!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از rax :
اشعه بيوكاسميك همون اشعه كيهاني هست يا نه يه چيز ديگه است؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از DonVito :
داره قضيه جالب ميشه... به نظر من هم جاذبه زمين و اثر مغناطيسي كره زمين توي اين ماجرا دخالت داره.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mazoolagh :
اينكه كار خيلي بديه :p
ميگن در قرون وسطي كه بجاي روحيه تحقيق و دانشجويي پيروي بي چون و چرا از عقايد دانشمندان نامدار قديم (البته فقط اونهايي كه كليسا قبولشون داشته) حاكم بوده در يك جمع از طلبه هاي مسيحي بحثي در ميگيره كه اسب چند تا دندون داره؟ يكي ميكه فلان دانشمند در كتابش گفته مثلا 30 تا - يكي ديگه ميگه نخير فلاني گفته 28 تا و خلاصه هر كس باستناد يك كتاب عددي ميگفته و نزديك بوده دعوا بشه كه يكيشون ميگه: بابا اينكه كاري نداره - اصلا همه با هم بريم دهن يك اسب رو باز كنيم دندوناشو ميشمريم معلوم ميشه چند تا هست! يكدفعه همه اونهايي كه داشتن با هم مجادله ميكردن ميريزن سرش و يك كتك مفصل بهش ميزنن و بعدش هم بجرم كافر شدن به اصول علمي كليسا از جمع طلاب اخراج ميشه - شانس آورده نكشتنش!
22.gif
22.gif
22.gif
8.gif

من نمی گم که نمیشه ولی در این سایز و ابعاد و این تفاسیر نیست!اگه بود که ور می داشتن شونه های تخمم مرغ و سایر مواد غذای رو به این شکل می ساختن!
18.gif
میگم این یک تعمیم نادرست قضیه هست و صرفه نظر کردن از خیلی مسئل

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mehrdad1355 :
22.gif
22.gif
22.gif
8.gif

من نمی گم که نمیشه ولی در این سایز و ابعاد و این تفاسیر نیست!اگه بود که ور می داشتن شونه های تخمم مرغ و سایر مواد غذای رو به این شکل می ساختن!
18.gif
میگم این یک تعمیم نادرست قضیه هست و صرفه نظر کردن از خیلی مسئل
نميدونم درست فهميدم يا نه - شما ميگي ممكنه اين ويژگيها در خود اهرام مصر باشه ولي اين دليل نميشه كه در هر هرمي با هر ابعادي و هر جنسي و هر موقعيت و جهت جغرافيايي صادق باشه؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از mazoolagh :
اشعه بيوكاسميك همون اشعه كيهاني هست يا نه يه چيز ديگه است؟

اره مازولق جان همونه...خود نامردشه :D

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mazoolagh :
نميدونم درست فهميدم يا نه - شما ميگي ممكنه اين ويژگيها در خود اهرام مصر باشه ولي اين دليل نميشه كه در هر هرمي با هر ابعادي و هر جنسي و هر موقعيت و جهت جغرافيايي صادق باشه؟
درسته(البته همه اون خواصی که برای هرم ادعا شده هم نه بلکه بعضی هاشون) البته اهرام خودشون نوعی ساعت نجومی هم هستند

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
حالا فرض كنيم اشعه بيوكاسميك (يا هر نيروي مرموز ديگه) واقعا در مركز هرم وجود داره كه روي ميكروبها و باكتريها ميتونه اثر بذاره. تيز شدن چاقو رو چجوري با اين ميشه توجيه كرد؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از mehrdad1355 :
اون شیر پاکتی های هرمی فقط برای شکل خاص بسته بندی برای جای کمتر هست و عمر کمی طولانی ترش به خاطر نوع استرلیزه شدنشه و عمر اون فرقی با سایر نوع بسته بندی ها با همون نوع از استرلیزه شدن نداره!

مهرداد جان شما درست ميگي...احتمالا فرقي نبايد داشته باشه ولي من صد در صد مطمئنم كه مربوط به كم جا گرفتن نباشه...
بيشترين حجم ممكن به نسبت مواد مصرفي و چيدمان تو اين حالتها همواره مكعبه و در ضمن ماشيالات توليد
بصورت 4 وجهي(خوب از اينجا معلومه كه شبيه اهرام مصر نيست اين پاكتاي شير... چون اهرام 5 وجهين) خيلي
گرونتر از حالت عادين....

ولي در نهايت قضيه مشكوك ميزنه چون مقبرهاي زيادي تو پرو مكزيك و هند به همين شكل ساخته شدن و
حتما يه دليل خاص بايد داشته باشه...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از mazoolagh :
حالا فرض كنيم اشعه بيوكاسميك (يا هر نيروي مرموز ديگه) واقعا در مركز هرم وجود داره كه روي ميكروبها و باكتريها ميتونه اثر بذاره. تيز شدن چاقو رو چجوري با اين ميشه توجيه كرد؟

بطور حتم پديده اي به نام برگشت زمان نداريم....اگه چيزي هم باشه همون كند شدن زمانه ...
به نظر من يه سرس شركت مسافرتي از تحقيق تو اينجور مسائل جلوگيري ميكنن تا امار توريستاشون كم نشه :D

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mazoolagh :
اولا تیز نمیشه! فقط اکسیداسیون به علت خشکی اب و هوا کند میشه
فراموش نکنید اب و هوای خشک و گرم و شوره زار بودن زمینهای که اهرام توشون هستند حتی اجسادی رو که خارج اهرام ولی تو ان منطقه باشند رو فسادشون کند میکنه! درضمن در اون دوران مومیای اجساد رواج داشته!(مثلا ما مرد نمکی تو ایران هم داریم)
الان تو پرو و امریکای جنوبی هم اهرام وجود داره! هم اجساد مومیای چندین هزار ساله سالم مدفون در ماسه ها(خارج اهرام) و یا غارهای کوهای بلند وجود دارند!
متاسفانه خیلی ها میان و برای یک سری چیزها خواص عجیب و غریب قاعل میشند و یک چیز رو تعمیم می دند! خیلی بخواهی تو بحرشون بری !مشکل پیدا می کنی! مثلا عدد پی!
مگه اینکه اون ادعا به نوعی به کار تو مربوط باشه! یا درصورت صحت اون کارت اسون بشه و تاثیر رو کار و نتیجه کارت بزاره!واگرنه صرف اینکه توسط مرجع معتبری تایید نشده برای بی اعتنای به اون کافیه!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mehrdad1355 :
صرف اینکه توسط مرجع معتبری تایید نشده برای بی اعتنای به اون کافیه!
نظر من هم همينه - همه بريم تاپيك جديد كه الان ميزنم

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از rax :
مهرداد جان شما درست ميگي...احتمالا فرقي نبايد داشته باشه ولي من صد در صد مطمئنم كه مربوط به كم جا گرفتن نباشه...
بيشترين حجم ممكن به نسبت مواد مصرفي و چيدمان تو اين حالتها همواره مكعبه و در ضمن ماشيالات توليد
بصورت 4 وجهي(خوب از اينجا معلومه كه شبيه اهرام مصر نيست اين پاكتاي شير... چون اهرام 5 وجهين) خيلي
گرونتر از حالت عادين....

ولي در نهايت قضيه مشكوك ميزنه چون مقبرهاي زيادي تو پرو مكزيك و هند به همين شكل ساخته شدن و
حتما يه دليل خاص بايد داشته باشه...
به خاطر اینه که هزینه بسته بندی و مزد کار زیاده! و اگه بسته بندی حالت چهار گوش داشته باشه تعداد عملیات برای درست کردن بسته بیشتره! خودت هر دوجور پاکت رو جلوت بزار و تعداد تا ها رو ببین! نکنن هزینه زیادی بالا میره! اونوقت قیمتش یه چیزی تو مایه های ابمیو پاکتی 4 گوش میره!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از mehrdad1355 :
به خاطر اینه که هزینه بسته بندی و مزد کار زیاده! و اگه بسته بندی حالت چهار گوش داشته باشه تعداد عملیات برای درست کردن بسته بیشتره! خودت هر دوجور پاکت رو جلوت بزار و تعداد تا ها رو ببین! نکنن هزینه زیادی بالا میره! اونوقت قیمتش یه چیزی تو مایه های ابمیو پاکتی 4 گوش میره!

بابا مهرداد جون بي خيال....من يه چيزي پروندم ببينم ميگيره يا نه :D

ولي خوشحال ميشم نظرت رو راجب اون هرمايي كه تو بقيه كشوراست هم بگي...

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از mazoolagh :
سالها پيش (منظورم بيشتر از سي سال قبل) توي مجله دانشمند مطلبي خودم كه ميگفت مركز هرم داراي خواص عجيبي هست و حتي عكس محصولاتي رو كه براي فروش به بازار اومده بود رو هم داشت. بعنوان مثال هرم نايلوني كه اگر مواد غذايي در مركزش گذاشته ميشد تا مدتهاي زياد فاسد نميشد يا چاقو تيز كني كه بر همين مبنا كار ميكرد يعني چاقوي كند بعد از مدتي كه در مركز هرم قرار ميگرفت خودش تيز ميشد!

آيا اين ادعا صحت داره و از نظر علمي ثابت شده؟ اصلا از نظر شما قابل قبوله؟
سالها پيش منم در اين مورد در يه مجله معتبر خونده بودم!!به نظر من صحيحه!

مثلا در دوران جنگ جهاني كه تيغ كمياب بوده يه سري تيغ تيز كن هرمي شكل وجود داشته كه گويا اين وظيفه رو انجام ميداده!

استدلال اون مقاله اين بود بلورها اصولا بايد بعد از مدتي به طور خود به خود ترميم بشند و گويا هرم باعث تشديد اين حالت ميشه!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از rax :
بابا مهرداد جون بي خيال....من يه چيزي پروندم ببينم ميگيره يا نه :D

ولي خوشحال ميشم نظرت رو راجب اون هرمايي كه تو بقيه كشوراست هم بگي...
هر دو جور هرمها نوعی ساعت نجومی بودند منتها مال مصر مقبره بوده و یک هرم کامل ولی مال امریکای جنوبی معبد و جای اجرای تشریفات مذهبی و هرم کامل نبوده ! یعنی راس هرم رو برداشته بودند تا بشه روش تشریفات رو انجام داد و پلکان روی خود هرم بوده و ارتفاعشون به نسبت اهرام مصر کمتر و برخلاف مصر همه اهرام در یک محدوده و صحرا نبودند

بالا