• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ويژگي اسرارآميز هرم

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
به به

چه بحث خوب و جالبی و چه کاربرای فعال مناسبی..

این که شکل هرم بتونه اثرات خاصی داشته باشه دور از ذهن نیست .. هر چند من هم خیلی ندیدم جایی اثبات

علمی خاصی ارائه شده باشه..

یه مطلب جالب راجع به هرمها که تلوزیون نشان داد...

میگفت طرح قرار گیری هرم ها روی زمین از نقشه ستارگان روی آسمان در زمان ساخت هرم ها اقتباس شده...

این طوری هم فهمیده بودند که اومدن حساب کردن ستاره ها در آن زمان کجای آسمان بودند و بعد دیدند که نمیدونم

کدوم صورت فلکی در آسمان با نقشه هرمها منطبق است...

mana-risk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم شنیده بودم خیلی جالبه:wacko: :wacko:
اگه اینجوریه پس چرا ما خونه هامون هرمی نیست یا اینکه چرا گل خونه هارو به شکل هرم نمیسازیم
اگه واقعیت داشته باشه هر وقت یه خونه هرمی تو تهران دیدین بدونید واسه منه:blink: :p
راستی میشه یک سقف کاذب هرمی واسه اتاق خودمون درست کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
اطالاعات جدید به دست آوردین اینجا بزارین
کسیاز این چیزها عکس نداره؟؟؟من عشق عکسم:happy: :happy:

mana-risk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
دروازه ستارگان رو ديده ام...
اين آتلانتيس فيلم سينماييه؟!

اگه اشتباه نکنم آتلانتیس یه منطقه بوده که الان ناپدید شده و هنوز دلایلی واسش پیدا نکردن
راستی شما ها چرا عجایب خودمو نو ول کردین رفتین به غریبه ها چسبیدین؟
آثار شیخ بهایی خودمو نو هنوز کسی سر از کارش در نیاورده
(مناره های حرم امام رضا،عالی قاپو،مسجد شیخ لطف الله،و۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mana-risk :
منم شنیده بودم خیلی جالبه:wacko: :wacko:
اگه اینجوریه پس چرا ما خونه هامون هرمی نیست یا اینکه چرا گل خونه هارو به شکل هرم نمیسازیم
اگه واقعیت داشته باشه هر وقت یه خونه هرمی تو تهران دیدین بدونید واسه منه:blink: :p
راستی میشه یک سقف کاذب هرمی واسه اتاق خودمون درست کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
اطالاعات جدید به دست آوردین اینجا بزارین
کسیاز این چیزها عکس نداره؟؟؟من عشق عکسم:happy: :happy:
مشکل اقتصادی هست
درسته تو بسته بندی شیر سه گوش تو مصرف فضا هم صرفه جوی میشه ولی نمیشه اتاق ها رو هرمی ساخت
چون فضا زیاد مصرف میشه
ولی تو خود تهران هم برجهای به شکل و نمای ظاهری هرم ناقص ساخته شده مثل آتی ساز

freestyle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
"نتايج آزمايش هاي انجام شده "

1- غذاهاي فاسد شدني تا مدتها مديد بدون فساد در درون هرم باقي مي ماند
2- آب هاي آلوده ، تصفيه و عاري از ميكروب مي شوند
3- نباتات با سرعت بيشتري رشد مي يابند
4 - فلزات زنگ زده ، جلا و صيقل اصلي خود را باز مي باند
5 - انسان ها به استراحت بهتري دست يافته و نيز به قدرت انديشه آدمي افزوده مي شود
6- آرامش و درمان امراض رواني با سهولت بهتري انجام مي شود

مسئله اي كه براي اولين بار منتهي به كشف اين خواص در اجسام هرمي شكل گرديده ، ملاحظه اين حقيقت بود كه حيوانات مرده در اندرون آرامگاه اصلي فرعون در هرم بزرگ هرچند آب خود را از دست داده ولي فاسد نشده اند در نتيجه اين مشاهده بود كه بشر متوجه گريد كه شايد شكل خاص هرم در اين پديده دخالت داشته باشد . براي تحقيق اين موضوع هرمي به ارتفاع75 سانتيمترساختند و جسد يك گربه را مستقيمأ در زير راس هرم و به فاصله يك سوم ارتفاع هرم از پايه آن قرار دادند و مشاهده كردند كه گربه چندي بعد بدون هرگونه تجزيه و فساد به مومياي تبديل شده است . در آخر نتايج اين آزمايش منشر شد ، اعلام گرديد كه بين شكل اهرام و اثرات فيزيكي و شيميايي و بيولوژي فضاي داخل آن نسبت هاي معيني وجود دارد و با رعايت اين نسبت ها مي توان اثرات ناشيه را تشديد نمود .
از رونامه لوموند. گمون كنم قابل قبول باشه.

متنی که من در این باره دارم قدری کاملتره. مثلا یه گزینه بیشتر از گزینه های شما داره، و اون اینه که: به قدرت تفکر و اندیشه آدمی افزوده میشود.
و گزینه ی آخر شما رو هم کاملتر نوشته: آرامش، شفابخشی امراض و تجدید جوانی و نشاط با سهولت بیشتری حاصل میشود.

منبع: کتاب نیروهای مرموز در اهرام مصر، ص 16، چاپ چهارم، سال 1377، انتشارات عطائی، مولفین: بیل شول - اد. پتیت، ترجمه و تلخیص: بشیر بختی

من این کتاب رو دارم، اسم کتاب زبان اصلیشم اینه: [h=1]the Secret Power of Pyramids [/h] by Bill Schul and Ed Pettit

بالا