• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویزا یا مستر؟ از کی بگیریم؟

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
همونطور که همه میدونن از موقعی که کش یو دست همه رو تو نم گذاشت استفاده کنندگان اون کارتها بسیار متضرر شدند و در به در دنبال جایگزین هستند. از طرفی به خاطر شرایط بین المللی گرفتن کارتهای پرداخت اینترنتی مشکل تر شده و این وسط یه سری سودجو با تبلیغات فراوان سعی می کنند کارتهای مختلف رو به مردم بدند در حالی که خدمات و ساپورتشون چیزی در حد صفر هست.
حالا من از دوستان خواهش میکنم هر کس از شرکتی کارت گرفته و راضی یا ناراضی بوده اینجا تجربشو بنویسه. شاید تونستیم به یه جمع بندی برسیم و از یه شرکتی که به تعهداتش پایبند تر بوده خرید کنیم.

نکته : دوستان لطف کنند از ناسزا و اینها خودداری کنند تا با ادمین به مشکل نخوریم. هر چند میدونم دل همه چقدر پر هست.

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
برای شروع خودم از CreditCardIR شروع میکنم. اونا حدود 20 روز طول دادن تا کارت ویزا رو صادر کردند در حالی که گفته بودن یک روزه میدن. بعد هم هر چی میل میزدم حداکثر یه جواب یه خطی میدادن که اون یه خط هم سوالی بود. به سوالشون که جواب میدادم دیگه هیچ خبری نمیشد. الان هم باهاشون مشکل دارم و کارت هم کار نمیکنه در حالی که به حساب خودم حداکثر نصف موجودی رو خرج کردم. کنترل پانل فارسی سایت هم به هیچ وجه آپدیت بشو نیست که نیست.

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا مشكل اين نيست . توي دبي كسي جايي سراغ داره كه پري پيد بده ؟؟؟

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
آخه کی میتونه این همه راه رو تا دوبی بره کم کم 200 تومن خرجشه.

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از firebird :
آخه کی میتونه این همه راه رو تا دوبی بره کم کم 200 تومن خرجشه.

بابا سوال كردم . ضمنا كلي قوم و خويش دوستام اوونجان . مگه 1 شماره پاي تلفن خوندن بيشتره . كدوم آدم عاقلي پا ميشه ميره اوونجا براي خريد كارت !!!!! :wacko:

اونايي كه كارت ميفروختن :
www.zenith-pay.com
www.iranvisacard.com
شما هم چيزي سراغ داريد بگيد

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من هنوز هم بر این سوال باقی هستم که " چرا کسی از این کارت ویزای بانک توسعه ی صادرات جمهوری اسلامی ایران نمیگیره؟" حالا اینقدر میپرسم تا به جواب برسم!

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :
آقا من هنوز هم بر این سوال باقی هستم که " چرا کسی از این کارت ویزای بانک توسعه ی صادرات جمهوری اسلامی ایران نمیگیره؟" حالا اینقدر میپرسم تا به جواب برسم!
من كه گفتم كه
1 - هنوز كسي نگرفته ببينيم مشكلاتش چيا هست
2 - اونايي كه خواستن بگيرن گفتن خيلي دردسر داره
3 - شما بگير . حد اقل تضمين بانك پشتشه

اوكي ؟

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mraja :
من كه گفتم كه
1 - هنوز كسي نگرفته ببينيم مشكلاتش چيا هست
2 - اونايي كه خواستن بگيرن گفتن خيلي دردسر داره
3 - شما بگير . حد اقل تضمين بانك پشتشه

اوكي ؟
درد سر نداره که! یه سند میخواد! 2000000 چک میخواد ! 1000$ تا 5000 $ هم که موجودی! غیر از کپی پاسپورت و اینکه شاید بانک اصلا از قیافم خوشش نیاد!

میخوام ببینم کسانی که اطلاعات دارند بگن ببینیم حالا اصلا اعتبار داره یا نه! رجا جان (این دفه درست گفتم!!!!):lol: بزار ببینیم کسی تو این پی تی اصلا داره یا نه!!!

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از the_patriot :
درد سر نداره که! یه سند میخواد! 2000000 چک میخواد ! 1000$ تا 5000 $ هم که موجودی! غیر از کپی پاسپورت و اینکه شاید بانک اصلا از قیافم خوشش نیاد!

میخوام ببینم کسانی که اطلاعات دارند بگن ببینیم حالا اصلا اعتبار داره یا نه! رجا جان (این دفه درست گفتم!!!!):lol: بزار ببینیم کسی تو این پی تی اصلا داره یا نه!!!
راست میگی ؟؟؟
سند + 2000000 چک + 1000$ موجودی؟
چه خبره مگه میخواد چیکار کنه ؟

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :

ممنونم از اشارت . من كه خبر نداشتم . كاشكي يه فقط ميزاشتي اولش . اوني كه اينقدر پول داره پي تي رو ميخوات چيكار !!! (تالار)
ضمنا اسم من Raja هست . كه شما Reja نوشتي (توي قلبت اينجوري خوندي من ميدونم :f34r: )

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از joliocesar :
راست میگی ؟؟؟
سند + 2000000 چک + 1000$ موجودی؟
چه خبره مگه میخواد چیکار کنه ؟

سند و چک کلا وثیقه هستند و به تشخیص بانک شاید خیلی بالاتر از این حرفا و یا کمتر از این حرفا باشه!

خبری نیست جز ملال دوری پول! میخواد اعتبار بده که شما اگه وسط ماه یهو خواستی از دوبی یه نوت بوک بخری ولی پول تو حسابت نبود ! نوت بوک رو بخری و بعدا آخر ماه بپردازی! که البته اگه اون طرف کارتت اعتبار داشته باشه که من میخوام اینو بدونم!

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز .
شاید اینطور برداشت بشه که این گفته من یه جور تبلیغات باشه که خالی از ذهن هم نیست . ولی واقعیت رو نمیشه انکار کرد . واقعیت اینه که تمام کمپانی های معتبری که کارت اعتباری میدند . مثل مستر کارت و ویزا که از همه معروفترنتد . طبق قوانین تحریم تجاری آمریکا حق ارائه خدمات به کشور ایران رو قانوناً ندارند .
تقریباً تمام شرکتهایی هم که اینگونه خدمات را در ایران ارائه میدهند هم هنگام تحیل دادن کارت به مشتری یک آدرس غیر ایرانی را به عنوان Billing Address به مشتریان خود معرفی میکنند که این بدینمعناست که شما حق استفاده ازاین کارت را با تابعیت ایرانی ندارید و حتی به شما توصیه میکنند که هنگام استفاده از این کارت ها شما باید آی پی ایرانی خود را ندارید .
در واقع این شرکتها خودشان مستقیماً از کمپانی مستر کارت و یا ویزا نمایندگی ارائه این کارت ها را ندارند . یا از طریق یک شرکت واسطه در خارج از کشور این سرویس را ارائه میدهند و یا در خوشبینانه ترین حالت خودشان یک شعبه و یا نمایندگی در دبی را دارند .
بنا بر دلایلی که عنوان کردم ادامه کار آنها در آینده به احتمال قریب به یقین با مشکل مواجه خواهد گردید .
البته قصد من توهین به هیچ یک از شخصیتهای حقیقی و یا حقوقی که در این انجمن و یا در هر جای دیگری فعالیت میکنند نیست . ولی یک واقعیت دیگر این است که متاسفانه بدلیل مجازی بودن معاملاتی که بین مشتریان و این شرکتها انجام میگیرد . در صورت بروز هرگونه مشکلی دست استفاده کننده به هیچ جا بند نمیشود .
بنده حقیر به جرات میتوانم بگویم شاید جزو اولین افرادی بودم که به فکر ارائه کارت هی پریپید شده در ایران در حدود 7 سال پیش افتادم . با توجه به موقعیتی که در کشور آمریکا داشتم توانستم نوعی کارت را هم برای افرادی که مایل بودند به ایران بیاورم بنام UnionPlus Cash Card . این کارت از طرف یک موسسه معتبر آمریکایی وابسته به شرکت Wilde Card صادر میشد . بگذریم ، ولی پس از مدت کوتاهی بدلیل کلاهبرداری چند تا از مشتریام بدبختانه یا خوشبختانه مجبور به توقف این کار شدم .
بدبختانه از این جهت که علاوه بر ضربه مالی حدود 3 هزار دلاری که آغاز این فعالیت از دست دادم ضربه معنوی نیز برایم در بر داشت و نزدیک بود بود برای همیشه موقعیتم تو آمریکا رو از دست بدم و صد البته خوشبختانه از این نظر که در همان ابتدا دریافتم که این کار میتواند چه عواقب سنگینی برایم در بر داشته باشد و از خیر تهیه کارت و مدرک برای سایرین دست برداشتم .
ولی به هر زحمتی بود تونستم موقعیتم تو آمریکا رو حفظ کنم و با تلاش و پشتکار فراوان در زمینه های دیگر نظیر وب هاستینگ و ارائه خدمات خرید در اینترنت برای افرادی که به هر دلیل نیاز داشتند بابت خدمات و خرید در اینترنت پول پرداخت کنند بطور واسطه ارائه خدمات کنم . بعد یکی دو سال که تونستم تو این زمینه ها موفق بشم با کمک دوستان و آشنایان اقدام به تاسیس یک شرکت در این زمینه نمودم و به شکر خدا در خال حاضر نیز هنوز این خدمات رو برای چندین شرکت و افراد انجام میدم . از اجاره سرور گرفته تا خرید کالا و یا حتی ارسال هدیه به حارج .
به هر صورت قصدم در بیان این مطالب در درجه اول اطلاع رسانی بود و در درجه بعد برداشتش با خود شماست .

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mraja :
ضمنا اسم من Raja هست . كه شما Reja نوشتي (توي قلبت اينجوري خوندي من ميدونم :f34r: )

:( من دیگه دیپزرت شدم ! :eek:hno: دیگه اعتماد بنفس ندارم اسم شما رو صدا کنم!

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rsbco :
دوستان عزیز .
شاید اینطور برداشت بشه که این گفته من یه جور تبلیغات باشه که خالی از ذهن هم نیست . ولی واقعیت رو نمیشه انکار کرد . واقعیت اینه که تمام کمپانی های معتبری که کارت اعتباری میدند . مثل مستر کارت و ویزا که از همه معروفترنتد . طبق قوانین تحریم تجاری آمریکا حق ارائه خدمات به کشور ایران رو قانوناً ندارند .
تقریباً تمام شرکتهایی هم که اینگونه خدمات را در ایران ارائه میدهند هم هنگام تحیل دادن کارت به مشتری یک آدرس غیر ایرانی را به عنوان Billing Address به مشتریان خود معرفی میکنند که این بدینمعناست که شما حق استفاده ازاین کارت را با تابعیت ایرانی ندارید و حتی به شما توصیه میکنند که هنگام استفاده از این کارت ها شما باید آی پی ایرانی خود را ندارید .
در واقع این شرکتها خودشان مستقیماً از کمپانی مستر کارت و یا ویزا نمایندگی ارائه این کارت ها را ندارند . یا از طریق یک شرکت واسطه در خارج از کشور این سرویس را ارائه میدهند و یا در خوشبینانه ترین حالت خودشان یک شعبه و یا نمایندگی در دبی را دارند .
بنا بر دلایلی که عنوان کردم ادامه کار آنها در آینده به احتمال قریب به یقین با مشکل مواجه خواهد گردید .
البته قصد من توهین به هیچ یک از شخصیتهای حقیقی و یا حقوقی که در این انجمن و یا در هر جای دیگری فعالیت میکنند نیست . ولی یک واقعیت دیگر این است که متاسفانه بدلیل مجازی بودن معاملاتی که بین مشتریان و این شرکتها انجام میگیرد . در صورت بروز هرگونه مشکلی دست استفاده کننده به هیچ جا بند نمیشود .
بنده حقیر به جرات میتوانم بگویم شاید جزو اولین افرادی بودم که به فکر ارائه کارت هی پریپید شده در ایران در حدود 7 سال پیش افتادم . با توجه به موقعیتی که در کشور آمریکا داشتم توانستم نوعی کارت را هم برای افرادی که مایل بودند به ایران بیاورم بنام UnionPlus Cash Card . این کارت از طرف یک موسسه معتبر آمریکایی وابسته به شرکت Wilde Card صادر میشد . بگذریم ، ولی پس از مدت کوتاهی بدلیل کلاهبرداری چند تا از مشتریام بدبختانه یا خوشبختانه مجبور به توقف این کار شدم .
بدبختانه از این جهت که علاوه بر ضربه مالی حدود 3 هزار دلاری که آغاز این فعالیت از دست دادم ضربه معنوی نیز برایم در بر داشت و نزدیک بود بود برای همیشه موقعیتم تو آمریکا رو از دست بدم و صد البته خوشبختانه از این نظر که در همان ابتدا دریافتم که این کار میتواند چه عواقب سنگینی برایم در بر داشته باشد و از خیر تهیه کارت و مدرک برای سایرین دست برداشتم .
ولی به هر زحمتی بود تونستم موقعیتم تو آمریکا رو حفظ کنم و با تلاش و پشتکار فراوان در زمینه های دیگر نظیر وب هاستینگ و ارائه خدمات خرید در اینترنت برای افرادی که به هر دلیل نیاز داشتند بابت خدمات و خرید در اینترنت پول پرداخت کنند بطور واسطه ارائه خدمات کنم . بعد یکی دو سال که تونستم تو این زمینه ها موفق بشم با کمک دوستان و آشنایان اقدام به تاسیس یک شرکت در این زمینه نمودم و به شکر خدا در خال حاضر نیز هنوز این خدمات رو برای چندین شرکت و افراد انجام میدم . از اجاره سرور گرفته تا خرید کالا و یا حتی ارسال هدیه به حارج .
به هر صورت قصدم در بیان این مطالب در درجه اول اطلاع رسانی بود و در درجه بعد برداشتش با خود شماست .
آقا پس این بانک توسعه دور از جون چه غلطی میکنه که ویزا کارت میده ؟ پر واضح بیان کنید لطفا!

.Amir.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :

بانک توسعه صادرات یه مدل Virtual Card مستر کارت هم داشت که 29 تومان میگرفت صادر میکرد.
من گرفته بودم خیلیم خوب بود ولی یه روز زنگ زدن گفتن کارت ها رو بانک خارجی بسته بیا بانک یه فرم هست پر کن شاید تونستسم پول توی کارت رو برگردونیم . پول هایی که توی کارت بود برگشت ولی کارت دیگه بسته شده.
احتمالآ اون ویزا هم که میداده همین جوری شده.​

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از .Amir. :

بانک توسعه صادرات یه مدل Virtual Card مستر کارت هم داشت که 29 تومان میگرفت صادر میکرد.
من گرفته بودم خیلیم خوب بود ولی یه روز زنگ زدن گفتن کارت ها رو بانک خارجی بسته بیا بانک یه فرم هست پر کن شاید تونستسم پول توی کارت رو برگردونیم . پول هایی که توی کارت بود برگشت ولی کارت دیگه بسته شده.
احتمالآ اون ویزا هم که میداده همین جوری شده.​
no no دوست عزیز اشتباه نکنید این جریان کارت آشغالیا با این کردیت های واقعی خیلی فرق میکنه ! اینجا قضیه کار گذاریه!
بانک کلی کوفت از شما میگیره که اونور یه بانک آلمانی شما رو مشتری بانک خودش میکنه با یه سری قرار داد که در سطح خیلی کلان تر از این قرار داد های ....(سانسور) برای کارت های دبیت و این آتاشغالا . مشکل و سوال من اینه که چون از نظر پولی ایران تحت تحریم هست نکنه آمریکا این بانک آلمانی رو مجازات کنه (مثل اون بانک هلندی) و دیگه کارت های اون توی سایتهای در ست حسابی تجارت الکترونیک که بیش از 70% :eek: هم تو امریکا هستند کار نکنه!

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :
no no دوست عزیز اشتباه نکنید این جریان کارت آشغالیا با این کردیت های واقعی خیلی فرق میکنه ! اینجا قضیه کار گذاریه!
بانک کلی کوفت از شما میگیره که اونور یه بانک آلمانی شما رو مشتری بانک خودش میکنه با یه سری قرار داد که در سطح خیلی کلان تر از این قرار داد های ....(سانسور) برای کارت های دبیت و این آتاشغالا . مشکل و سوال من اینه که چون از نظر پولی ایران تحت تحریم هست نکنه آمریکا این بانک آلمانی رو مجازات کنه (مثل اون بانک هلندی) و دیگه کارت های اون توی سایتهای در ست حسابی تجارت الکترونیک که بیش از 70% :eek: هم تو امریکا هستند کار نکنه!

خوشحاليه زيادي مثل اينكه ...

آقا به داد ما برسيد
ول كن اين حرفارو
هركي بنويسه از كجا ها تاحالا كارت گرفته و چه بلايي سرش ااومده ببينيم كدوم به صرفه تره

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از mraja :
بابا سوال كردم . ضمنا كلي قوم و خويش دوستام اوونجان . مگه 1 شماره پاي تلفن خوندن بيشتره . كدوم آدم عاقلي پا ميشه ميره اوونجا براي خريد كارت !!!!! :wacko:

اونايي كه كارت ميفروختن :
www.zenith-pay.com
www.iranvisacard.com
شما هم چيزي سراغ داريد بگيد

این زنید چطوره؟...کار میده؟...

کسی اینجا با ParsPay کار کرده؟...

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از astm1834 :
این زنید چطوره؟...کار میده؟...

کسی اینجا با ParsPay کار کرده؟...

زنيت كه همون نماينده سابق كرديت كارت آي آر هست
كارتهاش فعلا داره كار ميكنه . خوبم هست . استاتمنت رو هم كه ديدم كارمزد نداره

ميگن فردا شب سايت تكميل ميشه

پارس پي به نظر مياد كارش خيلي درسته چون خيلي وقت هست كار ميكنه البته با قيمت هاي نجومي

بالا