mraja
کاربر تازه وارد
به نقل از the_patriot :متوجه منظورتون نمیشم!:hmm:
منظورم اينه خوشحالي زيادي مثل اينكه زده زير دل هممون
بحث هاي الكي ميكنيم چرا ؟؟؟
دروغ ميگم ؟
(شما فكرت خرابه ، به من چه :blink: اگر ناراحت شدي من رو ببخش . )
به نقل از the_patriot :متوجه منظورتون نمیشم!:hmm:
اگه عادت کنیم جمله ها رو درست به کار ببریم این مشکلات پیش نمیاد !به نقل از mraja :منظورم اينه خوشحالي زيادي مثل اينكه زده زير دل هممون
بحث هاي الكي ميكنيم چرا ؟؟؟
دروغ ميگم ؟
(شما فكرت خرابه ، به من چه :blink: اگر ناراحت شدي من رو ببخش . )
به نقل از the_patriot :اگه عادت کنیم جمله ها رو درست به کار ببریم این مشکلات پیش نمیاد !
گثل اینکه من به یکی بگم "ای تو روحت...." . اون اگه فکرش خراب هم نباشه با این جمله فکرش هزار راه نرفته هم میره!
داشتم ناراحت میشدم ! ولی چون ادیت کردی نشدم!
بی خیال خودم هم جمله ی درستی انتخاب نکردم . ولش کن .به نقل از mraja :1 - ميشه بگي اي تو روحت ... چه معني ديگه اي ميتونه داشته باشه ؟؟؟ :wacko:
2 - جمله من رو چه برداشتي ميشد كرد مگه ؟؟؟ :blink:
3 - من چي رو اديت كردم ؟؟؟ :f34r:
به اينا ميگن بحث الكي ولي بگو .
به نقل از the_patriot :تاپیک OFF شد من بی خیال شدم! .
به نقل از greenapple :من یهدونه مسترکارت گرفتم از همین empiredreas ها . بعد 2 ماه اومد . ولی تو ترکیه اصلا کار نکرد . گفتن حساب بلوکه شده . حالا ای که گفتن یعنی چه؟
به نقل از ads :بدجوری داره بچاپ بچاپ می شه قیمتهای زنیت خیلی بالاست. بقیه هم تو هیمن مایه ها
به نقل از rsbco :دوستان عزیز .
شاید اینطور برداشت بشه که این گفته من یه جور تبلیغات باشه که خالی از ذهن هم نیست . ولی واقعیت رو نمیشه انکار کرد . واقعیت اینه که تمام کمپانی های معتبری که کارت اعتباری میدند . مثل مستر کارت و ویزا که از همه معروفترنتد . طبق قوانین تحریم تجاری آمریکا حق ارائه خدمات به کشور ایران رو قانوناً ندارند .
تقریباً تمام شرکتهایی هم که اینگونه خدمات را در ایران ارائه میدهند هم هنگام تحیل دادن کارت به مشتری یک آدرس غیر ایرانی را به عنوان Billing Address به مشتریان خود معرفی میکنند که این بدینمعناست که شما حق استفاده ازاین کارت را با تابعیت ایرانی ندارید و حتی به شما توصیه میکنند که هنگام استفاده از این کارت ها شما باید آی پی ایرانی خود را ندارید .
در واقع این شرکتها خودشان مستقیماً از کمپانی مستر کارت و یا ویزا نمایندگی ارائه این کارت ها را ندارند . یا از طریق یک شرکت واسطه در خارج از کشور این سرویس را ارائه میدهند و یا در خوشبینانه ترین حالت خودشان یک شعبه و یا نمایندگی در دبی را دارند .
بنا بر دلایلی که عنوان کردم ادامه کار آنها در آینده به احتمال قریب به یقین با مشکل مواجه خواهد گردید .
البته قصد من توهین به هیچ یک از شخصیتهای حقیقی و یا حقوقی که در این انجمن و یا در هر جای دیگری فعالیت میکنند نیست . ولی یک واقعیت دیگر این است که متاسفانه بدلیل مجازی بودن معاملاتی که بین مشتریان و این شرکتها انجام میگیرد . در صورت بروز هرگونه مشکلی دست استفاده کننده به هیچ جا بند نمیشود .
بنده حقیر به جرات میتوانم بگویم شاید جزو اولین افرادی بودم که به فکر ارائه کارت هی پریپید شده در ایران در حدود 7 سال پیش افتادم . با توجه به موقعیتی که در کشور آمریکا داشتم توانستم نوعی کارت را هم برای افرادی که مایل بودند به ایران بیاورم بنام UnionPlus Cash Card . این کارت از طرف یک موسسه معتبر آمریکایی وابسته به شرکت Wilde Card صادر میشد . بگذریم ، ولی پس از مدت کوتاهی بدلیل کلاهبرداری چند تا از مشتریام بدبختانه یا خوشبختانه مجبور به توقف این کار شدم .
بدبختانه از این جهت که علاوه بر ضربه مالی حدود 3 هزار دلاری که آغاز این فعالیت از دست دادم ضربه معنوی نیز برایم در بر داشت و نزدیک بود بود برای همیشه موقعیتم تو آمریکا رو از دست بدم و صد البته خوشبختانه از این نظر که در همان ابتدا دریافتم که این کار میتواند چه عواقب سنگینی برایم در بر داشته باشد و از خیر تهیه کارت و مدرک برای سایرین دست برداشتم .
ولی به هر زحمتی بود تونستم موقعیتم تو آمریکا رو حفظ کنم و با تلاش و پشتکار فراوان در زمینه های دیگر نظیر وب هاستینگ و ارائه خدمات خرید در اینترنت برای افرادی که به هر دلیل نیاز داشتند بابت خدمات و خرید در اینترنت پول پرداخت کنند بطور واسطه ارائه خدمات کنم . بعد یکی دو سال که تونستم تو این زمینه ها موفق بشم با کمک دوستان و آشنایان اقدام به تاسیس یک شرکت در این زمینه نمودم و به شکر خدا در خال حاضر نیز هنوز این خدمات رو برای چندین شرکت و افراد انجام میدم . از اجاره سرور گرفته تا خرید کالا و یا حتی ارسال هدیه به حارج .
به هر صورت قصدم در بیان این مطالب در درجه اول اطلاع رسانی بود و در درجه بعد برداشتش با خود شماست .
سرعت کار ایشون تایید می شه. تقریبا نیم ساعته کار من رو راه انداختن البته به جزء اون دو ساعتی که طول کشید تا برم بانک و پول رو به حسابشون واریز کنم. اگه یه فکری به حال پرداخت کنن خیلی خوب می شه.به نقل از rsbco :سلام
شما رو تو یاهو add کردم .
فرمایش شما کاملاً صحیح میباشد . ولی کاری که من میتونم انجام بدم تا این مشکل برطرف بشه اینه که شماره تماس همراه و دفترم رو به مشترین بدم تا اگه کار ضروری داشتند بتونند بنده رو پیدا کنند . روش کار ما اینه که تو وب سایت از اعضا ثبت نان میکنیم . بعد اعضاء میتونن درخواست بدن و این درخواسته به ما ایمیل میشه . در ساعات ماری این ای میل ها روزانه چندین بار بررسی و با اعضا تماس گرفته میشه .
آقا شما لطف دارید ولی من وظیفم رو انجام دادم . در مورد مشکل شماره حساب . والا ما میخواستیم برای حساب سپهر شرکت کارت بگیریم ولی بانک گفت به حسابهای مشترک و حقوقی کارت نمیدن . اما من بزودی دارم دو تا حساب یکی سیبا و یکی سپهر به اسم خودم باز میکنم که مشکل صف بانک و ارسال فیش رو برطرف کنم.به نقل از ads :سرعت کار ایشون تایید می شه. تقریبا نیم ساعته کار من رو راه انداختن البته به جزء اون دو ساعتی که طول کشید تا برم بانک و پول رو به حسابشون واریز کنم. اگه یه فکری به حال پرداخت کنن خیلی خوب می شه.
شما ایگلد هم میفروشی؟به نقل از rsbco :آقا شما لطف دارید ولی من وظیفم رو انجام دادم . در مورد مشکل شماره حساب . والا ما میخواستیم برای حساب سپهر شرکت کارت بگیریم ولی بانک گفت به حسابهای مشترک و حقوقی کارت نمیدن . اما من بزودی دارم دو تا حساب یکی سیبا و یکی سپهر به اسم خودم باز میکنم که مشکل صف بانک و ارسال فیش رو برطرف کنم.
البته دوستانی که ای گلد داشته باشند میتونن صورتحساب رو از طریق ای گلد هم پرداخت کنن
به نقل از djpeiman :شما ایگلد هم میفروشی؟
برادر من حالا ویزا کارت داری که داری دلیل نمی شه هر جا اسم کارت اعتباری و ویزا اومد شما تبلیغ خودت رو بزاری.به نقل از iranjava.net :اگه ويزا كارت خواستيد ميتونيد اينجا رو مطالعه كنيد
http://forum.iranjava.net/showthread.php?tid=1371