• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویزا یا مستر؟ از کی بگیریم؟

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از firebird :
معذرت میخوام. من نمایش امضاها و اواتر ها رو غیر فعال کردم. (اینطوری راحت ترم).
به هر حال ممنون میشم منو روشن کنی؟
* مگه الان VSIA کش یو کار میکنه؟
* اگه کار نمیکنه پس این کش یو که به جای پول دامین و هاست میگیری به چه دردی میخوره؟ (اگه فضولی هست اینو جواب نده)
* الان من 65 تا کش یو دارم ازم چند میخری؟

سلام چه خوب . www.SiteDepartment.ir / www.SiteDepartment.com / www.PersianURL.com / www.Mizban.us

نه ديگه . كار نميكنه . با كاش يو 1000 تا كار ميشه كرد . سيستم خريد و فروش هاي زيادي هست . ضمنا توي كشور هاي عربي از دستگاه هاي خودپرداز هم بهره منده (اوكي !) .

65 تارو نميدونم !!! خودت پيشنهاد بده :f34r:

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
ببخشید ولی یه سوال کوچیک؟ از این 1000 تا کار یکیشو به من بگی ممنون میشم :)
در مورد 65 تا چی بگم والله من قبل عید 1000 تومن دلاری خریدم منتظرم VISA ش برگرده خرج کنم ولی اگه قیمت مناسبی کسی بخره حاضرم بدم. اگه با Paypal هم بتونم عوض کنم خوبه.

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از firebird :
ببخشید ولی یه سوال کوچیک؟ از این 1000 تا کار یکیشو به من بگی ممنون میشم :)
در مورد 65 تا چی بگم والله من قبل عید 1000 تومن دلاری خریدم منتظرم VISA ش برگرده خرج کنم ولی اگه قیمت مناسبی کسی بخره حاضرم بدم. اگه با Paypal هم بتونم عوض کنم خوبه.

اينم http://www.souq.com/ يكي كه چه عرض كنم خيلي بيشتره

برگرده ؟؟؟ :p 10 - 20 سال تول ميكشه (اوه اوه اوه . مثل اينكه خيلي وضعم خرابه . از ساعا 6 ثبح [/ ا1 ضرب دانشگاه . خدا خستمه ))))B])

1000 زياده بابا . 800 خوبه ؟ يا مثلا 2 به 1 پي پال . نه اينكه فكر كني كلاه بردارما . خودم اصلا نميخوام . الان دنبال كار شما هستم ببينم كه ميخره بفرستم سراغتون

:blink:

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
این سایته رو دیدم. یکم تحقیق بکنم ببینم اگه نتونستم باهاش کاری کنم میفروشم. (خبرشو میدم).

این http://www.ashian.ir/Default.aspx?tabid=154 رو هم الان نگاه کردم. همچین بهتر از جاهای دیگه است منتها این دوماه اخیر اینقدر از creditcardir ضربه خوردم دیگه نمیتونم چشم بسته اعتماد کنم. کسی باهاشون کار کرده اینجا بنویسه؟

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی از راهنماییتون

ما بالاخره نفهمیدیم بهترینشون کدومه ؟؟ E-gold - paypal - visa - master card

:( :blink: :blink: :blink:

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از snebi :
مرسی از راهنماییتون

:( :blink: :blink: :blink:

کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر بنده بهترین راه همانا گرفتن کادرت اعتباری به معنای واقعی از بانک توسعه صادرات هست . من رفتن با جلال و اکرام با مسیولان این بانک نشستم سنگامو وا کندم در این مقوله!

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :
به نظر بنده بهترین راه همانا گرفتن کادرت اعتباری به معنای واقعی از بانک توسعه صادرات هست . من رفتن با جلال و اکرام با مسیولان این بانک نشستم سنگامو وا کندم در این مقوله!

اوكي !!! :blink: :D :blush:

سلام
در اين مقوله با توجه به مواردي كه ميگم ترتيب بندي زير بر قرار هست

1 - سكونت در ايران (سلام :D مرگ بر آمريكا . انرژي هسته اي حق مسلم ما :hmm: ) ايگولد
2 - قابليت هاي كارت و سيستم هاي پذيرا (كجا ها قبولش ميكنن ؟؟؟) ويزا - مستر
3 - سهولت كاركرد (استفادش سخته ؟؟؟) ويزا - مستر
4 - برابري ارزي (آيا 1 دلارش 1 دلار ميرزه ؟؟؟) ويزا - مستر - پي پال (اينجوري خونده ميشه : peypal بر وزن اِفعَل پِي پَل)

در كل : 1 - مستر ، 2 - ويزا ، 3 و 4 هم هيچكدومش با وضع فعلي بدرد نميخوره . فقط پي پل بدرد بخور تره كه توي ايران امن نيست . اي گولد هم ارزش نداره

آقا شما حد اقل 24 ساعت وقت بده ما بيايم . كار و دانشگاه و ... كه امون نميده (امون درسته يا عمون ؟ )

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mraja :

سلام
در اين مقوله با توجه به مواردي كه ميگم ترتيب بندي زير بر قرار هست

1 - سكونت در ايران (سلام :D مرگ بر آمريكا . انرژي هسته اي حق مسلم ما :hmm: ) ايگولد
2 - قابليت هاي كارت و سيستم هاي پذيرا (كجا ها قبولش ميكنن ؟؟؟) ويزا - مستر
3 - سهولت كاركرد (استفادش سخته ؟؟؟) ويزا - مستر
4 - برابري ارزي (آيا 1 دلارش 1 دلار ميرزه ؟؟؟) ويزا - مستر - پي پال (اينجوري خونده ميشه : peypal بر وزن اِفعَل پِي پَل)

در كل : 1 - مستر ، 2 - ويزا ، 3 و 4 هم هيچكدومش با وضع فعلي بدرد نميخوره . فقط پي پل بدرد بخور تره كه توي ايران امن نيست . اي گولد هم ارزش نداره

آقا شما حد اقل 24 ساعت وقت بده ما بيايم . كار و دانشگاه و ... كه امون نميده (امون درسته يا عمون ؟ )

دوست عزیز یک مقدار کامل تر توضیح میدی

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mraja :
بله ! :cool: پس چی! ؟! :D آقا هر چی پول بدی همون قدر آش میخوری ولی ما چون پول نداریم آش بخوریم دلیل نمیشه که نریم بوی آش و نشنویم! :lol:

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :
بله ! :cool: پس چی! ؟! :D آقا هر چی پول بدی همون قدر آش میخوری ولی ما چون پول نداریم آش بخوریم دلیل نمیشه که نریم بوی آش و نشنویم! :lol:

جريان فرستادن مداركته : آِ '«أ' ّأآ‹ِأ ؤ آ"آة ّآَِأ آِ‹ >«آ« ّؤؤأة :ة ! 'آةة >ّْ ! 'َ]ٌآ› ّآ‹:ِ «ؤ ّ<«ُ›ة ة‹ؤ» :ة ة‹ؤ»ة ‹<«ُ›آأة :blink: فارسي با CapsLOCK چه حالي داد ...

دوست عزیز یک مقدار کامل تر توضیح میدی

توضيح نميخوات ديگه . مستر و ويزا بهترن ولي گير كسي نمياد
اگر توضيح خواستيد من آنلاين هستم ياهو

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از the_patriot :
:eh: :thumbsdow :crying:

تو كشتيش
20.gif
68.gif
43.gif
70.gif

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
lh il hdk[h i,d[dl nd'i :(

snebi

Registered User
لایک‌ها
2

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از firebird :
این سایته رو دیدم. یکم تحقیق بکنم ببینم اگه نتونستم باهاش کاری کنم میفروشم. (خبرشو میدم).

این http://www.ashian.ir/Default.aspx?tabid=154 رو هم الان نگاه کردم. همچین بهتر از جاهای دیگه است منتها این دوماه اخیر اینقدر از creditcardir ضربه خوردم دیگه نمیتونم چشم بسته اعتماد کنم. کسی باهاشون کار کرده اینجا بنویسه؟
این سایت اینجوری که من فهمیدم دیگه نمی تونه کارت بده و احتمالا کارتهای قبلیش هم دیگه کار نکنن (حالا باز هم از خودشون بپرسید)
و اینجوری که من فهمیدم با 20-30 تومن هم نمی شه یه ویزا یا مستر بی دردسر گیر اورد. اگه با این مبلغ ها گیر اوردید همیشه باید منتظر روزی باشید که الکی بسته بشن

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ads :
این سایت اینجوری که من فهمیدم دیگه نمی تونه کارت بده و احتمالا کارتهای قبلیش هم دیگه کار نکنن (حالا باز هم از خودشون بپرسید)
و اینجوری که من فهمیدم با 20-30 تومن هم نمی شه یه ویزا یا مستر بی دردسر گیر اورد. اگه با این مبلغ ها گیر اوردید همیشه باید منتظر روزی باشید که الکی بسته بشن

سلام . اطلاعاتتون غلطه ;)

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
سلام به آقایون

من میخواستم بدونم با 20 تا 30 هزار تومن میشه مستر یا ویزا گرفت؟؟؟

مورد استفاده هم فرستادن گل در داخل یه کشوره..........

بالا