• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویزا یا مستر؟ از کی بگیریم؟

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
منم با این نظر شما موافقم و این روش تبلیغ کردن رو درست نمیدونم . اینجا هر عضوی میتونه یه تاپیک واسه خودش باز کنه و توضیح یده
برادر من حالا ویزا کارت داری که داری دلیل نمی شه هر جا اسم کارت اعتباری و ویزا اومد شما تبلیغ خودت رو بزاری.

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rsbco :
منم با این نظر شما موافقم و این روش تبلیغ کردن رو درست نمیدونم . اینجا هر عضوی میتونه یه تاپیک واسه خودش باز کنه و توضیح یده

اتفاقا من با اينكه هر كسي بياد اينجا و بگه كه ويزا يا مستر ميده موافقم . چطور شما مشتري هم پيدا كنيد ولي كس ديگه اي حق نداشته باشه بگه كه همچين خدماتي ميده !!! ؟؟؟
لطفا به نام تاپيك توجه كنيد .

يه جاي ديگه رو هم پيدا كردم كه جالبه قيمت هاش http://www.ashian.ir/Default.aspx?tabid=154 و خيلي كمتر از بقيه جاها

كسي جاي ديگه اي رو سراغ داره ؟

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ads :
برادر من حالا ویزا کارت داری که داری دلیل نمی شه هر جا اسم کارت اعتباری و ویزا اومد شما تبلیغ خودت رو بزاری.
قیمتهات هم دقیقا همون قیمت های سیناهاسته, توضیحاتتون هم خیلی شبیه همه.
لطفا از بخش بازارچه استفاده کن

دوست عزيز من انقدر لنگ 1-2 تومن سود نيستم هدفم هم تنها تبليغ نيست اطلاع رساني هم هست :)

يه نصيحت به كساني كه ميخوان از اين نوع ويزا بگيرند

به جاي توجه به اين گونه صحبتهاي بايد توجه داشته باشيد اگه مثلا ويزا كارت داشته باشي تضمين نيست كه از تمام سايتهاي كه ويزا رو قبول ميكنن بتوني خريد كني يا از paypal خريد كني چون وقتي با IP ايران وارد بشي ممكنه پولات هم از دست بدي و كارت هم هيچ ارزشي نداشته باشه البته در بعضي سايتها اين مشكل هست

يه موقع مي بيني ويزا خريدي بعدش اومدي بري جنسي بخري و نتونستي بعد حتما مياييد ميگيد يا رو كلاه بر دار بوده در صورتي كه نه بلكه مشكل IP هست كه بايد براي ايران نباشه كه اينم راه زياد داره :rolleyes:

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از iranjava.net :
دوست عزيز من انقدر لنگ 1-2 تومن سود نيستم هدفم هم تنها تبليغ نيست اطلاع رساني هم هست :)

يه نصيحت به كساني كه ميخوان از اين نوع ويزا بگيرند

به جاي توجه به اين گونه صحبتهاي بايد توجه داشته باشيد اگه مثلا ويزا كارت داشته باشي تضمين نيست كه از تمام سايتهاي كه ويزا رو قبول ميكنن بتوني خريد كني يا از paypal خريد كني چون وقتي با IP ايران وارد بشي ممكنه پولات هم از دست بدي و كارت هم هيچ ارزشي نداشته باشه البته در بعضي سايتها اين مشكل هست

يه موقع مي بيني ويزا خريدي بعدش اومدي بري جنسي بخري و نتونستي بعد حتما مياييد ميگيد يا رو كلاه بر دار بوده در صورتي كه نه بلكه مشكل IP هست كه بايد براي ايران نباشه كه اينم راه زياد داره :rolleyes:
میشه غیر از پی پل یه سایت دیگه که اینطوریه مثال بزنی؟
چون من تا حالا به سایتی بر نخوردم که پول بگیره و سرویس نده
غیر از پی پل که اون هم دلایل خودشو داره

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
یه نمو نه اش سایت معروف www.godady.com هست که اگه آی پی بیلینگ آدرس کارت با آدرس آی پی کشور کاربر یکی نباشه تراکشن رو بعد از قبول شدن رد میکنه و پول رو به حساب برمیگردونه . نمونه دیگش سایتهایی هستند که از 2checkout.com برای تراکشن هاشون سرویس میگیرند. 2checkout.com به مسئله تفاوت آی پی خیلی حساسیت نشون میده .
میشه غیر از پی پل یه سایت دیگه که اینطوریه مثال بزنی؟
چون من تا حالا به سایتی بر نخوردم که پول بگیره و سرویس نده
غیر از پی پل که اون هم دلایل خودشو داره

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از rsbco :
یه نمو نه اش سایت معروف www.godady.com هست که اگه آی پی بیلینگ آدرس کارت با آدرس آی پی کشور کاربر یکی نباشه تراکشن رو بعد از قبول شدن رد میکنه و پول رو به حساب برمیگردونه . نمونه دیگش سایتهایی هستند که از 2checkout.com برای تراکشن هاشون سرویس میگیرند. 2checkout.com به مسئله تفاوت آی پی خیلی حساسیت نشون میده .
آخه میگه پولو پس نمیده

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rsbco :

باید عرض کنم که من خیلی مشتری پرو پا قرص www.Godaddy.com بودم و هنوزم قبولش دارم ولی از زمانی که خودشون به من اعلام کردن که قرار تمامی دامنه هایی که دسترسیشون از ایران هست رو ببندن دیگه باهاشون کار نمیکنم
از همون زمانی که آی پی ایران رو قبول میکرد من با آی پی ایران دامنه رجیستر کردم تا حتی بعدش که ایران رو فیلتر کرد . مشکلی از جانب آی پی و بیلینگ نداره و با هر آی پی کار میکنه

دوم هم اینکه تو چک آوت فقط با آی پی کشور های تهریمی مثل ایران و کوبا و ... مشکل داره و بازم حساسیتش نسبت به این موضوع نیست . باید عرض کنم که اگر کسی بیشتر از 3 بار با آی پی ایران در این سایت خرید کنه و ببینه که هیچ اتفاقی نیفتاد کارت اعتباریش دیگه با هیچ آی پی توی این سایت بدرد نمیخوره .

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
MetaCharge
WorldPay
هم گير ميدن اگه IP ايران باشه

Script

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای خرید ویزا کارت میتونید با من تماس بگیرید
[email protected]

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان میخواستم نظرتونو راجع به CASHU بدونم

www.cashu.com

یک سری کارتهای اعتباری داره به قیمت 15000 تومان که قابلیت خرید تو اینترنت رو داره ؟؟

با تشکر

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دیگه فایده نداره به cashu اغتماد کنی هر دفعه زرتی همه چیو میبنده

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
cashu خدابیامرز خیلی خوب بود. الان که کارت هاش disable هست. اگه ازنمایندگی ایرانش بخری فقط میتونی لاگین کنی هیچ امکان دیگه ای نخواهی داشت. اگه از نمایندگی اماراتی جای هم بگیری فعلاً تا اطلاع ثانوی با VISA قرارداد نداره و باید سماق بمکی. مثل من.

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از firebird :
cashu خدابیامرز خیلی خوب بود. الان که کارت هاش disable هست. اگه ازنمایندگی ایرانش بخری فقط میتونی لاگین کنی هیچ امکان دیگه ای نخواهی داشت. اگه از نمایندگی اماراتی جای هم بگیری فعلاً تا اطلاع ثانوی با VISA قرارداد نداره و باید سماق بمکی. مثل من.

سلام . اتفاقا مال ايرانشم كار ميكنه . من الان هاست و دامنه با كش يو هم ميفروشم . ولي بدون ويزا . بيشتر گشور هاي عربي كار ميكنن

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
جدی میگی؟ از کدوم سایت؟

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از firebird :
جدی میگی؟ از کدوم سایت؟

چي از كدوم سايت ! ؟
هميني كه توي امزامه . دلار كش يو 800 تومن (آقايون و خانما به اين كلمه توجه كنن)

مثلا شما 1 هاست ميخري 20 000 تومن من بجاش 25 دلار كش يو ميگيرم

اينطوري

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
معذرت میخوام. من نمایش امضاها و اواتر ها رو غیر فعال کردم. (اینطوری راحت ترم).
به هر حال ممنون میشم منو روشن کنی؟
* مگه الان VSIA کش یو کار میکنه؟
* اگه کار نمیکنه پس این کش یو که به جای پول دامین و هاست میگیری به چه دردی میخوره؟ (اگه فضولی هست اینو جواب نده)
* الان من 65 تا کش یو دارم ازم چند میخری؟

بالا