من که با اندروید کار کردم و تا حدودیم با IOS با ویندوزفونم کار نکردم.
بعضی از دوستان میگن بخاطر امنیت بالاشه که هک نشده یا کاستوم رام براش نیومده !! اما از نظر من بخاطر اینه که هنوز توسعه دهندگان بهش توجه زیادی ندارن چون هنهوز سهم زیادی از بازار در دست اندرویده.اما بعضیا هم که میخرن تا میای باهاشون بحث کنی میگن برو بابا امنیتی که ویندوزفون داره اندروید نداره
هیچ منظوری نداشتم نمیگم بده یا خوب چون تجربه ی کار باهاشو نداشتم.اما بدم نمیاد تجربش کنم.
IOS که یه سیستم عامل عالیه البته در نسخه های 7 و 7.1 الان کمی سنگین شده در نسخه های 8 اما متاسفانه محدودیت هاش آدم اذیت میکنه مثلا بخوای یه فیلم بریزی باید باهاش کشتی بگیری
و وقتی میخوای یه چیز بلوتوث کنی خدا اون روزو نیاره فرض کن دوستات پیشتن میگن این فیلمرو واسم بلوتوث کن میگی نداره میشینن کلی بهت میخندون 2 میلیون گوشی خریده بلوتوث نداره :general208: البته میدونم داره اما باید فعالش کرد. بعضیا میگن بخاطر امنیتشه.البته راه که زیاده واسه ارسال فایل.البته باهاش کار کنی به محدودیتاش عادت میکنی و با یه جیلبرینگ میشه کله محدودیتاشو دور زد:general403:
اما برسیم به اندروید
به نظر من اندروید یه سیستم عامل کاملا انعطاف پذیر هست.یعنی مثل خمیر میمونه.اما یه برتری اندروید نسبت به سیستم عاملای دیگه اینه که لایسنس این چیزا نداره (اپن سورس) که بری از گوگل بخری و کلی هزینه کنی.وهمینه که امنیتشو پایین اورده.
بخاطر همینه که شرکتای چینی یه گوشی خوب درست میکنن و با قیمت خیلی پایین میدن دست مشتری.و یه برتری دیگه اینه که مثلا شرکت هایی مثل HTCو سامسونگ و... که زیادن خودشون مستقیم تو اندروید دست میبرن و رابط کاربریه خودشونو بهش اضافه میکنن.البته این رایگانی همچیم بی دلیل نیست چون گوگل کلی پول از مارکتش به جیب میزنه و از خیلی چیزای دیگه ی اندروید.اما مشکل بزرگ اندروید امنیتشه که برای من زیاد مهم نیست چون چیز خاصی تو گوشیم نمیزارم و این که لگ داره بعضی از دوستان میگه هنگ میکنه خب هنگ که نمیکنه هنگ مال زمانی بود که سیمبیان بود.خودم یه زمانی N90 نوکیا داشتم خیلی دوربین شاخی داشت و هنگم که میکرد باید ریستارتش میکردی(به روش قدیمی) هرکی میدید بهش میگفت لنگه کفش
گوشی های امروزی مثل IOS و ویندوز موبایل و اندروید اصلا هنگ نمیکنن شاید لگ بزنن اما هنگ ندارن اما اندروید شاید گوشی های پایین رده ی سامسونگ 200 تومنیاش هنگ کنه اونم در حد 5 ثانیه و یه مزیت اندروید که خیلیم بزرگه به نظرم مثلا امروز یه برنامه میاد فرداش کرک شدش میاد و میتونی نصب کن و حال کنی.و مثلا میتونی با روت از یه گوشی 500 تومنی اندرویدی قد یه گوشی 1 میلیونی کار بکشی.مثلا میتونی مصرف باتری پایین بیاری ویا با تعویض کرنل سرعت گوشی افزایش بدی و بازم مصرف باتری پایین بیاری.و یک مزیت دیگش اینه که کاستوم رام زیاد داره البته گوشی های برند اندرویدی.
مثلا میشه همین ویندوز موبایل یا IOS روش تجربه کرد با طعم اندروید! یعنی یه حالت تم ماننده که توسعه دهندگان میسازن.البته تم نیست رامه همه چیزش شبیه ویندوز موبایل اما اندرویده !البته به نظر من طعم اندروید واقعی باید روی گوشی های نکسوز بچشی واقعا اندرویده روانی داره نکسوز.
در آخر یه چیز سلیقه ایه و بستگی به نیازتون باید انتخاب کنید.و نباید کسیو بخاطر انتخابش سرزنش کنیم که اکثرا دوستان اینکارو میکنن.