یه سرچ کنی سایترو پیدا میکنی
منحل شدن شاید معنی اینو بده که دیگه از طرف فدراسیون تحت پوشش قرار نمی گیره و حکم و مدارک از طرف فدراسیون فاقد اعتبار و احکام جدید نمیدن
فکر کنم این سایت رسمیش است http://www.wingtsuniran.com/news.php منحل نشده که
چرا هاپکیدو کار نمی کنی هم ایکیدو هم جودو و هم تکواندو است و دفاع چاقو و اسلحه و..... هم داره و اگر استاد خوب گیر بیاری دفاع شخصی هاش خیلی کابردی است
وضعش هم در ایران خوبه استادش هم چند مدت پیش از کره اومد ایران
من گفتم وینگ چون کونگ فو سنتی منحل شده که زیر نظر پیرنیا اداره می شده ولی این سایتی که دادی وینگ چون کونگ فو هست که اگه اشتباه نکنم زیر نظر حسن زاده هست
من 2 سال است در اصفهان وینگچون ایپ من استاد بوسلی را دارم یاد میگیرم وینگچون ایپ من را هیچ جا در ایران اموزش نمی دهند به غیر از یک نفر اونم استاد باسو 15 سال چین رفتند در کنار گرند مستر دونالد مک اموزش دیدند عزیزانم این وینچونگی که شما نام میبرید wt یا همون وینگتسون هست که خیلی جاها اصولی نیست تنها کسی که وینگچون خالص ایپ من را اموزش می دهد استاد باسو در اصفهان که 7 باشگاه هم دارد و به نظر من توا مسخره ترین کونگفویی است که استاد میرزایی ابداع کرد پس خواهشا وینگچون را با توا مقایسه نکنید سایت استاد باسو هم سازمان بین المللی وینگ چون کونگ فو ایران است
نه عزیزم این طور نیست من همان واقعیت که بود را گفتم بنیان گذار سبک وینگچون ایپ من در ایران استاد باسو هستند و مسئول سبک در ایران من فقط می خواستم بگویم که وینگچون یکی از بهترین سبک های دانیاست پس با سبک هایی که ایرانیا ترکیب کردهاند مقایسه نکنید.
نه عزیزم این طور نیست من همان واقعیت که بود را گفتم بنیان گذار سبک وینگچون ایپ من در ایران استاد باسو هستند و مسئول سبک در ایران من فقط می خواستم بگویم که وینگچون یکی از بهترین سبک های دانیاست پس با سبک هایی که ایرانیا ترکیب کردهاند مقایسه نکنید.
بلهخوب شما که شروع به نوشتن در مورد استادت کردی ، حداقل کمی کامل تر توضیح بده . مثلا در مورد سوابق استاد های جناب باسو و اینکه خود ایشون چند وقت است که کار میکنند و دلایلتان برای اینکه می گویید ایشان سبک وینگ چون اصلیل را آموزش میدهند و ....
لطفا بیشتر توضیح بدهید .
با تشکر
برو ی سری تو سایت وینگچون بزن جواب هات داده می شود اصلا رزمی کار می کنید که انقدر سوال میپرسید ه من کی گفتم که بهترین تو ایران این صحبت مسخرهای است که ما می گیم اون بهترینه یا اون بدترینه هر استاد بزرگی در ایران تمیرینات خاص خودشا انجام می دهد من فقط گفتم ایشان در ایران اموزش ندیده اند بلکه عمر خودشونا صرف اموزش درست وینگچون در هنگ کنگ کرده اند.
درود دوست عزیز میشه اسم همون سبک هایی رو که ایرانی ها ترکیب کردن رو بگین؟؟
ممنون
هر وقت تمامی اساتید وینگ چوون در ایران رو شکست دادن بگید بهترین استاد وینگ چوون