saeid_2001
کاربر تازه وارد
نسخه ps2 بازی از سایت gamespot امتیاز 8.6 از 10 گرفته که امتیاز خوبیه ولی خیلی عالی نیست
اینبار هم نسخه ی ناقص بازی در بازار تهران
لطفا هر کسی که این بازی رو از شرکتی خریده نقایصی که در بازیبوده رو حتما بنویسه
شرکت تکین====> ویدئو گالری گذینش خاموشه( حذف شده)
بازی دارای زیر نویس نیست(اینم حذف کردن)
به نقل از sunny4u :من بازی رو از اینترنت گرفتم و برای من هم همین جوره و در ضمن هیچ شرکتی نمی تونه این بازی رو دست بزنه چون هر گونه دستکاری در ایمیج بازی مساوی است با اجرا نشدن بازی!
بازی توسط گروه Mirror کپی و روی اینترنت پخش شده و همین یه نسخه از بازی فعلا موجوده , پس از هر شرکتی که بگیرید فرقی نمیکنه.
شاید این ویدئو گالری بعد از اینکه بازی تموم شد فعال بشه :blink:
در مورد ویدئو گالری بازی حق با شما هست من وقتی بازی رو تموم کردم گزینش روشن شدبه نقل از farshin :در اینکه گالری بعد از پایان بازی فعال میشه شکی نیست بعضی بازی ها هم در حین بازی هر چی که برید جلو یه چیزهایی بگیرید اونجا فعال میشه بستگی به بازیش داره
در مورد زیر نویس من بازی رو نگرفتم هنوز اما مطمئنید از option بازی درست نمیشه؟؟
روزبه جان تو بازی رو تموم کردی به این سرعت؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ تو دیگه کی هستی بابا؟!!!!؟ ما که هنوز بازی گیرمون نیومده اما تو آخر بازی رو میدونی....به هر حال ایول داش روزبه:blink: :blink:به نقل از RoOozbeh :در مورد ویدئو گالری بازی حق با شما هست من وقتی بازی رو تموم کردم گزینش روشن شد
در مورد زیرنویس بازی باید بگم که تنظیمات option بازی درس هست ولی زیر نویسی نمایش داده نمیشه:wacko:
به نقل از RoOozbeh :در مورد ویدئو گالری بازی حق با شما هست من وقتی بازی رو تموم کردم گزینش روشن شد
در مورد زیرنویس بازی باید بگم که تنظیمات option بازی درس هست ولی زیر نویسی نمایش داده نمیشه:wacko:
چیه کفتون بریدهبه نقل از Fatal Error :شما مطمئنی بازی رو تمام کردی؟!
به به آقا امیر کم پیداییبه نقل از amir@ :روزبه جان تو بازی رو تموم کردی به این سرعت؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ تو دیگه کی هستی بابا؟!!!!؟ ما که هنوز بازی گیرمون نیومده اما تو آخر بازی رو میدونی....به هر حال ایول داش روزبه:blink: :blink:
نه متاسفانه هنوز شیراز نیومده روزبه جان!!:blink: راستی کاش داستان باری رو لو نمیدادی تا برای ما بی مزه نشه:happy: بعد یه سوال : به نظر تو که بازی رو تموم کردی کدوم نسخه بازی قشنگتر بود؟؟به نقل از RoOozbeh :به به آقا امیر کم پیدایی
مگه بازی شیراز نیومده؟:blink:
مگه من داستانو لو دادمبه نقل از amir@ :نه متاسفانه هنوز شیراز نیومده روزبه جان!!:blink: راستی کاش داستان باری رو لو نمیدادی تا برای ما بی مزه نشه:happy: بعد یه سوال : به نظر تو که بازی رو تموم کردی کدوم نسخه بازی قشنگتر بود؟؟
به نقل از amir@ :نه متاسفانه هنوز شیراز نیومده روزبه جان!!:blink: راستی کاش داستان باری رو لو نمیدادی تا برای ما بی مزه نشه:happy: بعد یه سوال : به نظر تو که بازی رو تموم کردی کدوم نسخه بازی قشنگتر بود؟؟