• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و سر انجام Prince Of Persia 3

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نسخه ps2 بازی از سایت gamespot امتیاز 8.6 از 10 گرفته که امتیاز خوبیه ولی خیلی عالی نیست

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
خوب نسخه پی سی هم اومد رو اینترنت و از آخرین ورژن قفل استارفورس استفاده میکنه. فقط خدا کنه sf nightmare رو این ورژن جواب بده و گرنه اگر بخوای هردفه برق سی دی رامها رو بکشی, خیلی ستمه! :wacko:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
بلا خره بعد از مدتها انتظار بازی رو خریدم آخ اشکم درومد:D
بازی بدون هیچ مشکلی رو سیستم 32 بیت اجرا میشه البته سیدس که من دارم از شرکت تکین هست
مشخصات سیستمم هم اینه
سیپییو 2.8
رم 1گیگ
گرافیک 128 جیفورس اف ایکس
البته من تمام تنظیماتو چسبوندم تش
راستی برای من بدون اینکه کابل سیدی رامو بکشم اجرا شد:cool:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
میگم درباره داستان بازی چی فکر میکردیم چی شد:D
البته داستان بازی رو نمیگم تا مزش از بین نره ولی فقط اینو بگم که بازی در کل از 2 قسمت قبل کمتر به دل میچسبه:)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
اما بشنوید از life upgrades که اینبار یوبی در بازی قرار داده
در طول بازی شما باید 6 مکان مخفی رو مثل قسمتهای پیشین بازی پیدا کنید البته ایندفعه تعدادشون کمتر شده
در اولین فرصت که تونستم عکسای راههای مخفی بازی رو میزارم;)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اینبار هم نسخه ی ناقص بازی در بازار تهران:(
لطفا هر کسی که این بازی رو از شرکتی خریده نقایصی که در بازیبوده رو حتما بنویسه
شرکت تکین====> ویدئو گالری گذینش خاموشه( حذف شده)
بازی دارای زیر نویس نیست(اینم حذف کردن):wacko:

Fatal Error

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت سرزمین رایانه بازی را بطور کامل به بازار عرضه کرده، که دوستان می توانند با مراجعه به سایت این شرکت، به نزدیکترین نماینگی این شرکت در شهرشان آگاه شوند. Address: Http://WWW.Srayaneh.Com

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
اینبار هم نسخه ی ناقص بازی در بازار تهران
لطفا هر کسی که این بازی رو از شرکتی خریده نقایصی که در بازیبوده رو حتما بنویسه
شرکت تکین====> ویدئو گالری گذینش خاموشه( حذف شده)
بازی دارای زیر نویس نیست(اینم حذف کردن)

من بازی رو از اینترنت گرفتم و برای من هم همین جوره و در ضمن هیچ شرکتی نمی تونه این بازی رو دست بزنه چون هر گونه دستکاری در ایمیج بازی مساوی است با اجرا نشدن بازی!
بازی توسط گروه Mirror کپی و روی اینترنت پخش شده و همین یه نسخه از بازی فعلا موجوده , پس از هر شرکتی که بگیرید فرقی نمیکنه.

شاید این ویدئو گالری بعد از اینکه بازی تموم شد فعال بشه :blink:

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sunny4u :
من بازی رو از اینترنت گرفتم و برای من هم همین جوره و در ضمن هیچ شرکتی نمی تونه این بازی رو دست بزنه چون هر گونه دستکاری در ایمیج بازی مساوی است با اجرا نشدن بازی!
بازی توسط گروه Mirror کپی و روی اینترنت پخش شده و همین یه نسخه از بازی فعلا موجوده , پس از هر شرکتی که بگیرید فرقی نمیکنه.

شاید این ویدئو گالری بعد از اینکه بازی تموم شد فعال بشه :blink:

در اینکه گالری بعد از پایان بازی فعال میشه شکی نیست بعضی بازی ها هم در حین بازی هر چی که برید جلو یه چیزهایی بگیرید اونجا فعال میشه بستگی به بازیش داره

در مورد زیر نویس من بازی رو نگرفتم هنوز اما مطمئنید از option بازی درست نمیشه؟؟

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از farshin :
در اینکه گالری بعد از پایان بازی فعال میشه شکی نیست بعضی بازی ها هم در حین بازی هر چی که برید جلو یه چیزهایی بگیرید اونجا فعال میشه بستگی به بازیش داره

در مورد زیر نویس من بازی رو نگرفتم هنوز اما مطمئنید از option بازی درست نمیشه؟؟
در مورد ویدئو گالری بازی حق با شما هست من وقتی بازی رو تموم کردم گزینش روشن شد:cool:
در مورد زیرنویس بازی باید بگم که تنظیمات option بازی درس هست ولی زیر نویسی نمایش داده نمیشه:wacko:

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از RoOozbeh :
در مورد ویدئو گالری بازی حق با شما هست من وقتی بازی رو تموم کردم گزینش روشن شد:cool:
در مورد زیرنویس بازی باید بگم که تنظیمات option بازی درس هست ولی زیر نویسی نمایش داده نمیشه:wacko:
روزبه جان تو بازی رو تموم کردی به این سرعت؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ تو دیگه کی هستی بابا؟!!!!؟ ما که هنوز بازی گیرمون نیومده اما تو آخر بازی رو میدونی....به هر حال ایول داش روزبه:blink: :eek: :D :blink:

Fatal Error

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از RoOozbeh :

شما مطمئنی بازی رو تمام کردی؟! :confused:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از amir@ :
روزبه جان تو بازی رو تموم کردی به این سرعت؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ تو دیگه کی هستی بابا؟!!!!؟ ما که هنوز بازی گیرمون نیومده اما تو آخر بازی رو میدونی....به هر حال ایول داش روزبه:blink: :eek: :D :blink:
به به آقا امیر کم پیدایی:)
مگه بازی شیراز نیومده؟:blink:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
میگم داستان بازی خیلی تغییر کرده ها
ما فکر میکردیم پرنسو دستگیر میکنن کایلینا برای آزادیش شنای زمانو آزاد میکنه چی شد
دقیقا بر عکسش اتفاق افتاد....
کایلینا رو میگیرن پرینس میره دنبالش...

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
تغییرات بازی
اگر به لباس پرینس تو دمو هایی که قبل از انتشار بازی امد بیرون توجه کنید میبینید که اصلا لباساشو به کل تغییر دادن
تو دموهای بازی هم یه قسمت بود که نشون میداد پرینسو اسیر کردن و پرنس فریاد میزنه اینا مردم من هستن...
تازه یوبی گفته بود تو قسمتی از بازی صحنه های برهنگی داره ....
یه قسمت دیگه تو دموهای بازی بود که فرح با تیر دارک پرینسو میزنه اینم تو بازی نبود....

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
اینجا رو برای طرفدارای پرینس آف پرشیا که یکی از بیاد ماندنی ترین بازیهای عمرم بوده و هست درس کردم
با اتمام این سری از بازیهای پرینس و شنهای زمان که خاطرات زیادی ازش داریم :) بلاخره باید با پرینس خداحافظی کنیم البته شاید یوبی اینبار پرینسی جدید رو برای نسل بعدی کنسولها طراحی کنه کی میدونه شاید بچه های ما دوباره این بازی رو کردن:goatee:
هم برای یادگاری و هم بعنوان یه مسابقه از دوستان دعوت میکنم تا آواتورها و امضاهایی که از این بازی درس کردن به نمایش بگذارن:)
http://www.blackmice.com/showthread.php?p=60150#post60150
خوشحال میشم شما رو در این مسابقه ببینم:)
راستی تو این مسابقه برای بچه های بازی سنتر و بازیکده و بازی دات هم دعوتنامه فرستاده شده

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از RoOozbeh :
به به آقا امیر کم پیدایی:)
مگه بازی شیراز نیومده؟:blink:
نه متاسفانه هنوز شیراز نیومده روزبه جان!!:blink: راستی کاش داستان باری رو لو نمیدادی تا برای ما بی مزه نشه:happy: بعد یه سوال : به نظر تو که بازی رو تموم کردی کدوم نسخه بازی قشنگتر بود؟؟

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از amir@ :
نه متاسفانه هنوز شیراز نیومده روزبه جان!!:blink: راستی کاش داستان باری رو لو نمیدادی تا برای ما بی مزه نشه:happy: بعد یه سوال : به نظر تو که بازی رو تموم کردی کدوم نسخه بازی قشنگتر بود؟؟
مگه من داستانو لو دادم:D
نمیشه گفت کدوم نسخه قشنگتر یا بهتره تو هر نسخه ای از این بازی یه حسنی داشت که تو نسخه های دیگه نبود
نسخه اول که واقعا کولاک کرد هم از نظر داستان و هم از نظر حرکات
نسخه دوم به اونایی که مثل من از راک خوششون میومد و یه چیزایی تو مایه های قاط زدنو گیتار برقی خیلی حال داد:lol:
ونسخه سوم قسمت گاری سواری و حرکتهایی که اضافه شده بود
در کل من با نسخه دوم بیشتر حال کردم:cool:

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از amir@ :

2-3 روز ميشه اومده ها:)

بالا