آره ديگه بين پرينس و دارك پرينس دعوا ميشه براي تصاحب تخت سلطنت...خدا به داد برسه!! :wacko:به نقل از RoOozbeh :
آخه من تهران ديدم دم مغازه ها زده بودن دارنبه نقل از arash_13 :اين بازي حدود 3 ماه ديگه مياد! براي PC و تمامي كنسولها
ايول روزبه جان دستت درد نكنه . زحمت كشيدي... واقعا فوق العاده و عالي بود.به نقل از RoOozbeh :اگر يادتون باشه تو پرينس 1 ما داستان رو از پرينس ميشنيديم در واقع پرينس بود كه داستان رو نقل ميكرد اما چه كسي داستان قسمت سوم رو براي ما ميگه؟
بله درست حدس زديد كايلينا ....
خوب چطوربود؟
منتظر نظراتتون هستم
به نقل از hwt :ايول كالينا زنده بمونه من كلي خوشحال ميشم
فک کنم شما بد متوجه شدید منظور HWT قسمت سوم بازی بودبه نقل از sharifgame :شما پس بازي قبلي( Prince of persia 2 ) رو كامل تموم نكردي . اگه همه اون جاهايي رو كه عمرتو زياد ميكنه بري پايان بازي عوض ميشه. اونوقت بجاي اينكه با كايلينا مبارزه كني با داهاكا مبارزه ميكني و كايلينا زنده ميمونه. تازه دموي آخرش هم يك پيش زمينه نسبتا كامل از ماجراي نسخه بعدي نشون ميده. گرفتار شدن فرح و بقيه ماجرا.
اوه ..یعنی میشهبه نقل از amir@ :ايول روزبه جان دستت درد نكنه . زحمت كشيدي... واقعا فوق العاده و عالي بود.
راستي اگه كايلينا قراره كه داستان قسمت سوم رو بگه پس ميتونيم نتيجه بگيريم كه كايلينا زنده ميمونه! و اينطوري خيلي باحال و عالي ميشه!!! :specool: :thumbsup:
می تووووووووووبه نقل از hwt :ايول كالينا زنده بمونه من كلي خوشحال ميشم
با Daemon Tools میشه پیچوند فقط مهم اینه که در ایران به این روش چندان اعتماد ندارن. فقط واسه Sims2 حاضرا استفاده کنن!به نقل از RoOozbeh :خبر بد : شنیدم قراره که قفلی که رو اسپیلینتر سل گذاشتن رو رو پرینس هم بزارن