• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سايت چقدر مي تواند طرفدار داشته باشد ؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض ادب و احترام . وقتتان بخير و شادي باد !
بنده ( حقير - فقير - قليل - قدير ! ) درحال طراحي نخستين سايت جامع فارسي زبان هستم كه در
هر گونه اي زمينه اي فعاليت دارد و همچنين هر از چند گاه مجله اي الكتريكي بچاپ رسانده و در بين
كاربران توزيع مي كند . در اين سايت امكان دسترسي به موزيك - فيلم - عكس - اطلاعات كامپيوتري - آموزش
هاي كامپيوتري - اينترنتي - وبلاگنويسي - اخبار در مورد جديدترين اختراعات در زمينه تكنولوژي و كلا هر چيزي
كه بخواين . البته اين سايت مثل سايتهاي موجود در حال حاضر نيست و چند تفاوت اساسي با آنها دارد .
اين سايت مثله سايتهاي حال حاضر نيستند كه يك مشت لينك در هر زمينه اي ( موزيك - فيلم - عكس - دوربين
مخفي - مزاحم تلفني - سكس - فال حافظ - كف بيني و ... ) در گوشه سات ريخته شده نسيت . البته ما در قبال
ارائه اين امكانات كه همه با كيفيـــــــــــــــــــــــــــــــت و رعايت كپــــــــــــــــــــيرايت هستند و
همگي قابل دانلود و مصرف هميشگي از كاربرانمان يك حق عضويت مادام العمر هم دريافت مي كنيم كه مبلغ
آن 5000 تومان است كه يا با مستركارت پرداخت مي شود و يا شايد هم با استفاده از بانك و ارسال اسكن فيش
بانكي براي ايميل ما . من هنوز در اواسط طراحي هستم و مي خواستم از شما بپرسم كه اگر شما بوديد آيا
عضو مي شديد ؟ اگر نمي شديد چرا ؟ دليلتان را بگوييد تا من شما را قانع كنم . اگر نشديد كه هيچ ولي اگر هم
قانع شديد جواب بدهيد كه قانع شدم و مثلا اگر يك همچين سايتي باشد عضو مي شوم . من حاضرم ثابت كنم
كه اگر 5000 تومان بدهيد و عضو اين سايت شويد , برايتان ارزانتر از سايتهاي رايگان تمام مي شود و كيفيت بهتري
را نيز شاهد خواهيد بود . ببخشيد اگر به موضوع انجمن ربطي نداشت آخه انجمن مورد نظرم را پيدا نكردم . فقط
جواب را بدهيد كه من با صحبتهاي شما نتيجه گيري كنم آيا وقت گذاشتن روي يك همچين پروژه اي ارزش وقت
گذاشتن را دارد يا خير . ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببين غزيز دل برادر اين كار براي شما تو ايران اصلا صرف نمي كنه . چون عمرا كسي بياد حتي 1000 تومن هم واسه عضويت به يك سايتي رو بده كه كلي از خدماتشو ميشه به صورت رايگان از اينترنت پيدا كرد . :rolleyes:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
ببين غزيز دل برادر اين كار براي شما تو ايران اصلا صرف نمي كنه . چون عمرا كسي بياد حتي 1000 تومن هم واسه عضويت به يك سايتي رو بده كه كلي از خدماتشو ميشه به صورت رايگان از اينترنت پيدا كرد . :rolleyes:
شما اگه بخواي بگردي و يك سايت پيدا كني كه اين همه اطلاعات رو به صورت رايگان بشما بده - پول كارت و هزينه
اي كه ميكنه و خستگي كه صرف سرچ مي كني انقدر زياد ميشه كه نمي صرفه . چون در اين سايت مستقيم
ميري تو اون چيزي كه مي خواي و اين مدت زمان كمتري بر ميداره . البته ايراني جماعت اينجوري هستن ديگه . پول
رو يك جوري خرج مي كنن كه يعني رايگانه !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببين دوست عزيز شما حتما تا حالا قضيه p2p رو شنیدی . فکر نکنم بتونی چیزی تو سایتت بزاری که تو p2p پیدا نشه :happy:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
حا لا شما واسه اعضای اينجا يك امكانتي بده شايد سايتت بتونه گل كنه :blush:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
حا لا شما واسه اعضای اينجا يك امكانتي بده شايد سايتت بتونه گل كنه :blush:
شما بگو من چه امكانتي بدم . عزيز جان سايت من فارسي زبانه . شما يك سايته فارسي زبان نشون من بده
بعد هم من سايت مجاني هم دارم . اما در حد مجاني . شما يك سر برو persianfree.persianblog.com
يا اگه مي خواي برو persianfree.com كه رو همون وبلاگ فوروارد ميشه . حالا درشو تخته كردم ولي اگه ميخواستم
ادامه بدم كه ديگه خودش گل مي كرد . تا همين حالاشم حيف كه كنتور نيست اما ميدونم 2000 تا بازديد رو داشته
در عرض 1 ماه كه نوشتم 400 نفر بازديد داشت . بعدشم كساني كه سرچ مي كنند آموزش وبلاگ نويسي تو گوگل
همين النش كه ديگه نمي نويسم هشتمه . الان يك خرم كه بره تو سايتم بجونه خودم مي تونه يك وبلاگ توپ راه
بندازه . حيف كه ديگه نمي تونستم بنويسم تو سايتم . عزيز برادر لينك من فقط توي 10 تا وبلاگ بود . وبلاگهايي
كه خودشون 1 نفر خواننده رو به زور گير ميوردن . برو بپرس بعد از اينكه من بهشون لينك دادم چند تا بازديد و طرفدار
پيدا كردن . برو بپرس چه جوري سايتشون گل كرد . فقط يك وبلاگ بوف كور بود كه يكمي معروف بود و لينك ما رو
گذوشت تو سايتش . من اگه بخوام مي تونم گل بكنم . شما اگه قصد كل كل داري بگو . اگر هم نه كه هيچي .
شما گفتي نميگره چو مجانيش هست من دليلم رو گفتم شما گفتي بازم نه چون يه p2p هست . من صادقانه بگم
نميدونم چيه . شما بگو ما هم بدونيم . ولي سايته من فارسيه . والسلام

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
تن تن جان! یه نمونه! این ایده کتاب خانه الکترونیکی vmf با اینکه مدیرای اینجا قول هاستشو دادن و شرلوک هم ای بوک های اولیه رو تهد کرد به جای نرسید! به خاطر همون حق عضویت!
حالا اگه کم باشه شاید! ولی زیادش رو نه!گمون نکنم

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
اولا تا سايت آدم نبينه نميتنه نظر بده
دوماً ebook ها فارسيه؟
من هرچی , کتاب فارسی که خوندم پر غلت بوده تا حالا.
ولی انگليسی يه چيز ديگس چون مفاهيمو خوب ميشه فهميد اما چون کتاب فارسی رو خوب ترجمه نميکنن و بعضي از مفاهيم تو فارسی نيست باعث ايجاد شک و عدم فهم ميشه .
مثلاً توی يه ترجمه Modem 14400 bus رو اينجوری ترجمه کرده بود
مودم های با اتوبوس 14400

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
مثلاً توی يه ترجمه Modem 14400 bus رو اينجوری ترجمه کرده بود
مودم های با اتوبوس 14400
:wacko: :wacko: :wacko: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
تن تن جان! یه نمونه! این ایده کتاب خانه الکترونیکی vmf با اینکه مدیرای اینجا قول هاستشو دادن و شرلوک هم ای بوک های اولیه رو تهد کرد به جای نرسید! به خاطر همون حق عضویت!
مگه چقدر بود حق عضويتش ؟
به نقل از mehrdad1355 :
حالا اگه کم باشه شاید! ولی زیادش رو نه!گمون نکنم
مثلا چقدر خوبه ؟ راستي شمام مثكه طرفدار اينتلي ! سي پي يوت چيه ؟ تو ايراني ؟ كدوم شهر ؟
جوابامو بده مرسي

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از tintin :
مگه چقدر بود حق عضويتش ؟

مثلا چقدر خوبه ؟ راستي شمام مثكه طرفدار اينتلي ! سي پي يوت چيه ؟ تو ايراني ؟ كدوم شهر ؟
جوابامو بده مرسي
تعین نکرده بودند!! همون حرفشکه بود خوابید!!
1900 ایران تهران
سایتت رو علم کن تا بشه گفت!!
سایت خودم با دم دستگاه و تشریفات فری هست!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
تعین نکرده بودند!! همون حرفشکه بود خوابید!!
1900 ایران تهران
سایتت رو علم کن تا بشه گفت!!
سایت خودم با دم دستگاه و تشریفات فری هست!
من كه گفتم بابا سايت فري هم دارم اصلا اسمشم پرشن فري ( پرشين فري ) هست
انشاالله عيد نوروز ! راستي لوگو رو درياب ! مي خوام يك امضام بذارم . مهرداد جون سايت مجاني
چي سراغ داري ؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از tintin :
من كه گفتم بابا سايت فري هم دارم اصلا اسمشم پرشن فري ( پرشين فري ) هست
انشاالله عيد نوروز ! راستي لوگو رو درياب ! مي خوام يك امضام بذارم . مهرداد جون سايت مجاني
چي سراغ داري ؟
هاستم که فری نیست!!!! هاستم رو پرشین تولز هست و بابت دامین و هاستش کلی پول دادم!!!!!!!!!
منظورم اینه که پول از کسی نمی گیرم :) :) :)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
هاستم که فری نیست!!!! هاستم رو پرشین تولز هست و بابت دامین و هاستش کلی پول دادم!!!!!!!!!
منظورم اینه که پول از کسی نمی گیرم :) :) :)
بابا از اين سايتها مثه آنجل فاير و ... يك خوبشو . دست وردار بابا واسه هر چيزي كه نميشه آدم فري باشه
اما واسه 50 كيلوبايت ! دست وردار !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از tintin :
بابا از اين سايتها مثه آنجل فاير و ... يك خوبشو . دست وردار بابا واسه هر چيزي كه نميشه آدم فري باشه
اما واسه 50 كيلوبايت ! دست وردار !
من 50 مگ رو پر کردم و 4 گیگ پهنای باند رو دارم کم میارم!!!!!!
کارم با نیم گیگ و یک گیگ پهنای باند راه نمی افته!!!!!!!! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
مجانی نه ولی ارزون هست!!!!!! برو تو بازارچه! هاستهای اکسیژن قیمت پایین هم داره! 20 مگ 7000 تومن و یه دات اینفو 3000 (بگرددی شاید مجانی هم ثبت کردی تو اینترنت!
در مورد مجانی هم سرچ کن کلی تاپیک ریخته! مخصوصا دیوید مورس زیاد زده ادرساشون (هاست)
دامین دات تی کی هم ثبت کن! تا همه چی فری بشه

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اقا داری وقت تلف میکنی!اولا جدا از اینکه تو کت ایرانی جماعت نمیره که برای چیزی پول بده! اونم توی اینترنت اونم برای یه سایت ایرانی!!!!!!!!
دوما مسئله ی امنیت پیش میاد که فکر میکنم خیلی خیلی مهمتره!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از SherlockHolmes :
تنها يه راه داري براي اينكه ديگران بهت پول بدن!!اونم اينه كه............
به من يه پي ام بزن بهت بگم!البته احتمالا بچه ها ميدونن دارم در مورد چي حرف ميزنم! :cool:
همينجا بگو يا لااقل خودت واسم پي ام بزن

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از tintin :
همينجا بگو يا لااقل خودت واسم پي ام بزن
لابد میگه سایت خلاف و س*سی باشه و از این حرفا :lol: :lol: :lol:

بالا