نمیدونم !ولی توی mysql بغیر از یوزرنیم و پسورد ، آی پی هم چک میشه. و اون آی پی باید تعریف شده باشه.
خوب تا حالا به فلسفه وجودی این باکس در انتهای صفحه mysql توی cpanel فکر کرده بودی؟خوب شاهد جان مشکل منم همینه دیگه
شما چجوری میخوای به آی پی خودت مجوز بدی؟
با htaccess؟
یه نمونه میزاری؟:hmm:
من جوابت رو تو پست سوم دادم. http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1437064&postcount=3دوستان، دوستان. عاجزانه خواهش مي كنم لابه لاي تبادل نظراتتون به سوال منم پاسخ بديد. با تشكر.
ببينيد من كاملا مي دونم اين قضيه اجازه دسترسي چيه و مي تونم اجازه دسترسي آي پي خاص رو بدم.
مشكل من اينه. ببينيد مثلا من سيستم مديريت محتوا رو تو سايت x نصب كردم ولي ديتابيس تو سايت y هستش. خوب واسه اينكه سيستم مديريت محتوا نصب بشه بايد لينك ديتابيس داده بشه كه اگه ديتابيس هم تو سايت x بود مي شد localhost حالا كه نيست چي بايد بنويسم به عنوان لينك ديتا بيس ؟؟؟ كه كانكت بشه به ديتابيست تو سايت y
سوال 2 : من با ديال آپ كانكت ميشم و آيپيم عوض ميشه حالا بايد از پروكسي سرور استفاده كنم؟ ايا اجازده دادن براي كانكشن تمام آيپي ها (اگه امكانش باشه) ضعف امنيتي محسوب ميشه؟ راه حل چيه براي من.
بازم معذرت. با تشكر.
خوب تا حالا به فلسفه وجودی این باکس در انتهای صفحه mysql توی cpanel فکر کرده بودی؟
میبینی که به طور پیشفرض localhost دسترسی داره. میتونی ip یا hostname تو بنویسی اونتو.
10 ئهنه خداییش من تا حالا به این فکر نکرده بودم چون هیچکدوم از پنلهایی که من باهاشون کار کردم این صفحه رو نداشتن.
شایدم اصلا cpanel نبودن.
این cpanel چه ورژنیه؟
آی پی کلاینتی که میخواد کوئری بگیره !! حالا اگه share ئه که share ئه ! اگه نیست هم که نیست !يعني آي پي كه share هست بين چندتا سايت رو بايد وارد كنم؟
:blink:خيلي خوب حالا آي پي سروري كه ديتابيس روشه از كجا بيارم؟ تو Cpanel كه چيزي نديدم. آيا با آي پي دومين كار مي كنه (بعيد مي دونم) از چه پورتي بايد استفاده كرد؟