فكر و ايده خيلي خوبيه ولي مديران ارشد فعلا به فكر كاهش تردد و شمارش پست ها و حجم ديتابيس و صرفه جويي در فضا هستن. نميدونم استقبال ميشه يا نه.به نقل از SherlockHolmes :منطقي ترين راهش اينه كه خود پي تي همچين امكاني رو بده!!
هفته اي 5 تا عكس مگه چه قدر جا ميخواد!!!!
مزيت اين روش اينه كه:
1:هركي پي تي رو ميبينه عكسها رو هم ميتونه ببيبينه!!
2:تا هر وقت پي تي هست اين عكسها هم هست!!
حالا ببينيم نظر مديرا چيه!
فكر نكنم مشكلي باشه. اينو هم براي روزي روزگاري كه مشكل حادي پيش پيش بياد گفتم ...به نقل از SherlockHolmes :ا گيگ ديتا بيس رو ميخوايد تقيير بديد؟!!
اگه نخوايم بگيم غير ممكنه بايد بگيم خيلي سخته!!
در ظمن الان يه ماهي هست كه اين مشكل "هات" روي اون دكمه ها هست و بر طرف نشده!!
اون كه كاري نداره!!حالا شما فكر ميكنيد اراده همچين كاري هست؟
البته بي خيال اونقدرا هم مهم نيست!! بعيد ميدونم اتفاق خاصي بيفته!!
آصف به سرورت كه كلا فشار نمياد؟
به نقل از daftarekhaterat :فكر و ايده خيلي خوبيه ولي مديران ارشد فعلا به فكر كاهش تردد و شمارش پست ها و حجم ديتابيس و صرفه جويي در فضا هستن. نميدونم استقبال ميشه يا نه.
البته يه سوال بوجود مياد.. اگه همچنين طرحي عملي بشه آيا بهتره عكس ها فقط در پي تي قابل رويت باشه؟!
لعنت به همشون اينجوري كه پراكنده عمل ميكنن هيچ كاري نميشه كرد :hmm:به نقل از mohsenmx :ISP هایی که سرویس اینترنت رو از مخابرات میگیرن هنوز Imageshack رو فیلتر نکردن ( یعنی خود مخابرات هنوز فیلترش نکرده ) .
الان ما 100 جور سیستم فیلترینگ داریم تو ایران . هر ISP ئی یه سیستم فیلترینگ برای خودش نصب کرده و گاها بعضی سایت ها رو هم سلیقه ای فیلتر میکنه مثل داتک علیه رحمه .به نقل از Spiro :لعنت به همشون اينجوري كه پراكنده عمل ميكنن هيچ كاري نميشه كرد :hmm:
مال من فعلا فيلتر نيست
حرص آدمو در ميارن من الان در حال انفجارم :hmm:
تائيد ميشه اين كار حتما بايد انجام شهبه نقل از SherlockHolmes :اگه سپنتا فيلتر كنه زنگ ميزنم ميگم من كارتتون رو پس ميدم!!:hmm:
خارج از قانون و قرار داد امكاناتش رو بستيد!!و عملا غير قابل استفاده كردينش!
شايد رفتم پس هم دادم!:hmm:
ميخوام ببينم عكس العملشون چيه!!:lol:
مهم نيست كه براشون اهميت نداره يا داره!!ولي اگه روزي 20 نفر اين كارو بكنن ديگه تو فيلتر كردن اينقدر پيشقدم نميشه !!
با اين جوابي كه من دادم بهشون يقينا از فردا ISP داري رو ميزارن كنار!!:happy:خدا لعنتتون كنه!!
بر بر ها!!
آدمهاي وحشي!!
كثافتها!!
خاك بر سر بي عرضه تون كنم كه نميتونيد از يوزرتون دفاع كنيد!!