درسته اينجوري ديگه حداقل حس گوسفند بودن به آدم دست نميدهبه نقل از SherlockHolmes :پس بده دوباره داتك بخر!! ولي اينكارت حداقل يه ترس رو تو دل اينا ميندازه !!
ميدوني اونا هرچي ميدن اينها هم بدون كوچكترين اعتراضي اجراش ميكنن!!
اگه يه نمه رو بعضي سايتها پافشاري كنن اونام كوتاه ميان!!
يا حداقل دفعه بعد با احتياط بيشتر فيلتر ميكنن!
مرسی، ولی ظاهرا همه بخشاش هنوز فیلتر نشده. خیلی از عکسا هنوز قابل رویت ان. احتمالا می خوان کم کم عادتمون بدن.به نقل از SherlockHolmes :راستي ايكس پلاد امضاتو عوض كن!!
نگوبه نقل از Niaz :تو اين مملكت سياست "همينه كه هست ، میخوای بخا نمیخوای هم نخا" حكمفرماست ، ماها چقدر ساده ايم ، با ISP تماس بگيريم كه چي بشه ؟ با خود مسئول فيلترينگ تماس بگيريم ، كه چي ؟ ما گوسفنداني هستيم كه مجبوريم همين اينترنت رو تحمل كنيم ، باور كنيد جاي شكر هست كه كل "اينترنت" ممنوع نميشه ، بعيد هم نيست .
جمعش كنيد اين سوسول بازي هارو تحريم ISP و پس دادن كارت و اينا
همينه كه هست
واي بر ما
گشنگی نکشیدی تا عاشقی از یادت برهبه نقل از Niaz :جمعش كنيد اين سوسول بازي هارو تحريم ISP و پس دادن كارت و اينا
ولي من نميديدمش!!:blink:مرسی، ولی ظاهرا همه بخشاش هنوز فیلتر نشده. خیلی از عکسا هنوز قابل رویت ان. احتمالا می خوان کم کم عادتمون بدن.
به نقل از xPlod :گشنگی نکشیدی تا عاشقی از یادت بره
نه والا ، اركات خيلي وقته كه فيلتر شدهبه نقل از SherlockHolmes :نفسش از جاي گرم بلند ميشه!!اين نامردا هنوز اركات رو هم دارن!!!
شوخي نكن !به نقل از SherlockHolmes :خب به سلامتي tinypic هم فيلتر شد!!
من كه چيزي نميبينم!!
به نقل از SherlockHolmes :خب به سلامتي tinypic هم فيلتر شد!!
من كه چيزي نميبينم!!
هنوز كه اينجا فيلتر نشده...به نقل از SherlockHolmes :خب به سلامتي tinypic هم فيلتر شد!!
من كه چيزي نميبينم!!