درسته اينجوري ديگه حداقل حس گوسفند بودن به آدم دست نميدهبه نقل از SherlockHolmes :پس بده دوباره داتك بخر!!ولي اينكارت حداقل يه ترس رو تو دل اينا ميندازه !!
![]()
ميدوني اونا هرچي ميدن اينها هم بدون كوچكترين اعتراضي اجراش ميكنن!!
اگه يه نمه رو بعضي سايتها پافشاري كنن اونام كوتاه ميان!!![]()
يا حداقل دفعه بعد با احتياط بيشتر فيلتر ميكنن!![]()
مرسی، ولی ظاهرا همه بخشاش هنوز فیلتر نشده. خیلی از عکسا هنوز قابل رویت ان. احتمالا می خوان کم کم عادتمون بدن.به نقل از SherlockHolmes :راستي ايكس پلاد امضاتو عوض كن!!![]()
![]()
نگوبه نقل از Niaz :تو اين مملكت سياست "همينه كه هست ، میخوای بخا نمیخوای هم نخا" حكمفرماست ، ماها چقدر ساده ايم ، با ISP تماس بگيريم كه چي بشه ؟ با خود مسئول فيلترينگ تماس بگيريم ، كه چي ؟ ما گوسفنداني هستيم كه مجبوريم همين اينترنت رو تحمل كنيم ، باور كنيد جاي شكر هست كه كل "اينترنت" ممنوع نميشه ، بعيد هم نيست .
جمعش كنيد اين سوسول بازي هاروتحريم ISP و پس دادن كارت و اينا
![]()
همينه كه هست
واي بر ما![]()
گشنگی نکشیدی تا عاشقی از یادت برهبه نقل از Niaz :جمعش كنيد اين سوسول بازي هاروتحريم ISP و پس دادن كارت و اينا
![]()
ولي من نميديدمش!!:blink:مرسی، ولی ظاهرا همه بخشاش هنوز فیلتر نشده. خیلی از عکسا هنوز قابل رویت ان. احتمالا می خوان کم کم عادتمون بدن.
نه والا ، اركات خيلي وقته كه فيلتر شدهبه نقل از SherlockHolmes :نفسش از جاي گرم بلند ميشه!!اين نامردا هنوز اركات رو هم دارن!!!![]()
شوخي نكن !به نقل از SherlockHolmes :خب به سلامتي tinypic هم فيلتر شد!!![]()
من كه چيزي نميبينم!!![]()
به نقل از SherlockHolmes :خب به سلامتي tinypic هم فيلتر شد!!![]()
هنوز كه اينجا فيلتر نشده...به نقل از SherlockHolmes :خب به سلامتي tinypic هم فيلتر شد!!![]()