• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه پيشنهاد واسه دوستاني که منو ميشناسن

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
2 روز نبودم چه خبر شده؟عجب حالم گرفته شد شروین.ولی به هر حال دستت درد نکنه.من از اول هم میدونستم از این اینترنت لعنتی هیچی نمیشه درآورد.من دیگه چیزی نمیتونم بگم.

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از shervinrv :
ایشالا یه حساب ریل دیگه خودم وا میکنم. با مقدار بالاتر که دیگه این مشکل تکرار نشه.

اینشالا
در هر صورت من هم هستم اگه خواستی دوباره شروع کنی.;)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از shervinrv :
فکر کنم ورمون شکست.
ایشالا یه حساب ریل دیگه خودم وا میکنم. با مقدار بالاتر که دیگه این مشکل تکرار نشه.
بچه ها خدایی تقصیر من نبد تقصیر بازار بود. اینهفته خیلی بد بود مخصوصا واسه معامله بلند مدت. دفه ی بعد تلافی میکنم.:(
ورمون شكست!?
به هر حال مرسي كه سعي كردي پول دارمون كني....:)
برات آرزوي موفقيت ميكنم.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آقا شروین چی شد.به این زودی جا زدی؟:rolleyes: من مطمئنم تو میتونی موفق باشی.ولی نمیدونم چرا ایندفعه عجله کردی.حالا عیب نداره شکست پلی است برای پیروزی.;)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از hadipro :
آقا شروین چی شد.به این زودی جا زدی؟:rolleyes: من مطمئنم تو میتونی موفق باشی.ولی نمیدونم چرا ایندفعه عجله کردی.حالا عیب نداره شکست پلی است برای پیروزی.;)
نه جا نزدم دارم يه کارايي ميکنم. يه مقدار زمان نياز دارم. درسته فعلا پولي نداريم ولي هنوز شريکيم.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ممکنه فکر کنی من به خاطر اون 10 دلار ناراحتم ولی باور کن اینطور نیست.من از این ناراحتم که خیلی زود سرمایه از بین رفت و ما نتونستیم بیشتر به همکاری ادامه بدیم.من میدونم که اگه این پول زیاد میشد و مثلا میشد 500 دلار دیگه امکان از بین رفتنش خیلی کم بود ولی متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

بالا