- نوشتهها
- 1,377
- لایکها
- 18
شروین جان خواهشاً وقتی که تو پی تی هستی تو یاهو هم آن باش
ممنون 
به نقل از david_sh :انشالله که روابط شما موفق خواهد بود .
NZD/USD که خوب بود.... :f34r: من کلی سود کردم...به نقل از shervinrv :فکر کنم ورمون شکست.
ایشالا یه حساب ریل دیگه خودم وا میکنم. با مقدار بالاتر که دیگه این مشکل تکرار نشه.
بچه ها خدایی تقصیر من نبد تقصیر بازار بود. اینهفته خیلی بد بود مخصوصا واسه معامله بلند مدت. دفه ی بعد تلافی میکنم.![]()
به نقل از shervinrv :فکر کنم ورمون شکست.
ایشالا یه حساب ریل دیگه خودم وا میکنم. با مقدار بالاتر که دیگه این مشکل تکرار نشه.
بچه ها خدایی تقصیر من نبد تقصیر بازار بود. اینهفته خیلی بد بود مخصوصا واسه معامله بلند مدت. دفه ی بعد تلافی میکنم.![]()
به نقل از EWP :NZD/USD که خوب بود.... :f34r: من کلی سود کردم...![]()
باشه حتمابه نقل از Electronics Art :مبارک شما هم باشه![]()
ولی بهتر نیست حالا که اینقده سود میکنید هایپ رو بذارین کنار :happy:
هنوز كامل كال نشدم.به نقل از EWP :NZD/USD که خوب بود.... :f34r: من کلی سود کردم...![]()
من سرمايم همون ۵ دلار توی Marketiva هست...:happy: امروز حدود ۱ دلار تا الان سود کردم...اين ميکرو که گفتی چيه؟:blush:به نقل از shervinrv :هنوز كامل كال نشدم.
بابا منم درست پوزيشن گرفتم ولي سرمايم خيلي كم بود مجبورشدم خيلي نزديك يه استاپ بزارم اونم برگشت اونو زد بعد ادامه داد.
ميشه بپرسم سرمايتون چقدره؟ اگه كمه از ميكرو استفاده ميكنيد؟
نه چيزي که مونده قابل معامله نيست.به نقل از navdl :یعنی هنوزم میشه امیدوار بود؟؟؟ یا همه سرمایه پرید
![]()
منم توي اون واسه دستگرمي معامله ميکنم . منم توي اون روي همين nzd کوفتي سود کردم . درسته که سرمايه کمه ولي مارجين هم خيلي کم ميشه ور داشت.به نقل از EWP :من سرمايم همون ۵ دلار توی Marketiva هست...:happy: امروز حدود ۱ دلار تا الان سود کردم...اين ميکرو که گفتی چيه؟:blush: