• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٭٭٭٭٭٭٭٭۟۞٭ فــــــــــــــــــــــروش با کمـــــــــــــــــترین قیمت ها ٭۞٭٭٭٭٭٭٭

Bahloul

Registered User
لایک‌ها
9
تشکر ماشین موزر رسید دستم. اما متاسفانه طبق گفته هاتون که گفته بودید اصل هست، اصل نبود.
دو تا پیچ روییشو باز کن و از داخلش عکس با کیفیت بذار ( از فاصله نزدیک ) + عکس از تیغه هاش

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
شرایط خرید دوربین که ادازه تخم مرغه و دید درشبش خوبه رو بفرست و اینکه جلو بارون خراب نمیشه؟ و حدود 50 متر فاصله رو خوب نشون میده در شب؟ بی سیمه؟

alino1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام لیست مخفی لطفا برام چخ کنید
کاپشن چرم میخواستم داری؟ میشه عکس وقیمتشو برام پخ کنی ممنون

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دو تا پیچ روییشو باز کن و از داخلش عکس با کیفیت بذار ( از فاصله نزدیک ) + عکس از تیغه هاش

راستی شما گفتی پیچ، یاد موزر خودم افتادم... بعد چند وقت اومدم با الکل مثلاً تمیزش کنم دوباره که بستم بدجور گاز میگرفت... هر کاری کردم مثل اولش نشد! بردم آرایشگاه محل، برام تنظیمش کرد... این دوستمون هم اگه از کیفیت اصلاحش راضی نیست یا گاز میگیره، شاید نیاز به رگلاژ داشته باشه...

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
تشکر ماشین موزر رسید دستم. اما متاسفانه طبق گفته هاتون که گفته بودید اصل هست، اصل نبود.

من منتظرم دلیل قانع کننده ای برای حرفتون و امتیاز منفی تون بیارید

ولاغیر ریپورت می کنم که برخورد بشه باهاتون.

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14

دوست گرامی با پول پرداختی برای پراید بهتون پژو نمیدن..

شما که قیمت یه موزر درجه یک رو پرداخت نکردید که الان ناراحتی:)

قیمت موزر درجه یک قیمتش 2برابر قیمت مدلیه که شما خریدید.. و برای همین تو بازار موزر درجه یک کم هست چون نه برای وارد کننده میصرفه فروشش نه واسه مغازه دار..

و چون کاراییشون یکیه مشتری هم 2برابر صرفا" فقط برای اینکه درجه یک هست پرداخت نمیکنه...

این مدل که شما خریدی درجه 2 هست ولی تو بازار به جای اصل فروخته میشه..
خود مدلهای درجه 2 چند مدله..من 3-4 تا میزارم جلوتون عمرا" بفهمید کدوم درجه چنده..(فقط چنتا مشخصه ریز داره)

در آخرم فروشنده این موزر رو نسبت به نزدیک بودن به نمونه اصلیش به قیمت مناسبی بهتون دادن چون مغازه دارها فروششون بیشتر از این حرفاست..

Last edited:

mahdi-1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام

نیما جان ممنون بابت جنسا (ویبره شیپ ، لیزر ، خودکار جادوئی) و همگی عالی مثل خودت

موفق و پیروز باشی

sil3ntd3ath

Registered User
لایک‌ها
63
رو چه حسابی این حرف رو می زنید ؟

اگه وشتون نیومده استفاده نکنیدش پسش بفرستید برام

من منتظرم دلیل قانع کننده ای برای حرفتون و امتیاز منفی تون بیارید

ولاغیر ریپورت می کنم که برخورد بشه باهاتون.
سلام دوست عزیز
در اصل نبودنش که اصلا شکی نیست.
نه شماره داشت تهش
نه تیغه مشکی بود
تو دست گرفته میشد در برابر موزر اصلی تفاوت وزنیش کاملا مشخص بود
بنده اینو برای کسی گرفتم که حسابی هم شرمنده شدیم بعد از اینکه برده بود.
با عرض معذرت فیدبک منفی در این مورد برحق بود

قیمت موزر درجه یک قیمتش 2برابر قیمت مدلیه که شما خریدید.. و برای همین تو بازار موزر درجه یک کم هست چون نه برای وارد کننده میصرفه فروشش نه واسه مغازه دار..

و چون کاراییشون یکیه مشتری هم 2برابر صرفا" فقط برای اینکه درجه یک هست پرداخت نمیکنه...

خود مدلهای درجه 2 چند مدله..من 3-4 تا میزارم جلوتون عمرا" بفهمید کدوم درجه چنده..(فقط چنتا مشخصه ریز داره)

در آخرم فروشنده این موزر رو نسبت به نزدیک بودن به نمونه اصلیش به قیمت مناسبی بهتون دادن چون مغازه دارها فروششون بیشتر از این حرفاست..

دوست عزیز بنده انتظار موزر اصل داشتم طبق گفته خودشون:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahijoon
سلام
تضمین میدید که اصله؟

ّله بالاترین کیفیت موجود در ایران هست
خرید زیاد انجام دادم اما معمولا از فروشندگانی خرید می کنم که بدونم نسبت به جنسشون اغراق نکنند
ایشون می گفتند درجه ۲ هست بنده هم می گفتم این جنس درجه ۲ هست و هیچ مشکلی نبود اما به عنوان جنس درجه یک خریدم بنده.
موفق باشید

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
نه شماره داشت تهش
نه تیغه مشکی بود
درسته که مدل اصلی این مشخصات رو داره..
دلایلی که گفتید دلیل بر اصل بودن نیست .. چون دقیقا" با همین مشخصات که شما فرمودید براتون میارم که درجه 2 هست..از لحاظ وزنی شماره ته زیر سیم موزر و غیره هم هیچ فرقی باهم ندارند..

sil3ntd3ath

Registered User
لایک‌ها
63
دلایلی که گفتید دلیل بر اصل بودن نیست .. چون دقیقا" با همین مشخصات که شما فرمودید براتون میارم که درجه 2 هست..از لحاظ وزنی شماره ته زیر سیم موزر و غیره هم هیچ فرقی باهم ندارند..
دوست خوبم نه بنده این کاره هستم و نه شما
حرفایی که زدم حرف کسی بود که یه عمر کارش اینه و به محض دیدن ماشین اینا رو گفت و با نمونه نشون داد!
امیدوارم آقا نیما هم موفق باشند و البته تو کارشون شفاف سازی بیشتری انجام بدن همیشه.
دیگه گفته های این تاپیک رو دنبال نمی کنم.
موفق باشید

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
داداش مبلغ 19+5 هزارتومن براي خريد يك عدد جا مايع به حسابتون واريز كردم
مثل اينكه پيام خصوصيتون بسته هست
بصورت پايا ريختم
فردا ساعت 9 صبح به حسابتون واريز ميشه.
مشتری گرامی:
حواله پایای شما به شماره ۹۱۱۱۰۷۰۱۲۲۴۱۴۳۳۸ به تعداد ۱ حواله به مبلغ کل ۲۴۰،۰۰۰ ريال
به تاریخ موثر ۱۳۹۱/۱۱/۰۷ با موفقیت ثبت گردید. ریز دستور شما بشرح ذیل می باشد:
برداشت از حساب جام به شماره ۱۹۴۵۹۴۴۰۸۷
جهت واریز به حسابهای با مشخصات زیر :
رديفنام صاحب حسابکد شبانوع حسابنام بانکشناسه واریزمبلغبابتمجوز ارسال مجدد
۱​
نيما هاشميIR670170000000322285732009حساب متمرکزملی ایران۲۴۰،۰۰۰دارد
تاریخ ثبت درخواست: ۱۳۹۱/۱۱/۰۷ زمان: ۰۰:۰۹:۳۸

فقط داداش لطفا بگيد حالا كه بن شديد چجور بهتون آدرس بدم؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آیدی یاهوشون rezidentevilone هست میتوانید اونجا باهاشون تماس بگیرید.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

ممنون از شما :)

سلام

نیما جان ممنون بابت جنسا (ویبره شیپ ، لیزر ، خودکار جادوئی) و همگی عالی مثل خودت

موفق و پیروز باشی

مبارکتون باشه دوست عزیز :)
سلام دوست عزیز
نه شماره داشت تهش
نه تیغه مشکی بود
با عرض معذرت فیدبک منفی در این مورد برحق بود
مشکل شما این بوده که با چشم بسته خرید کردی و به قول دوستمون انتظار داشتی با دادن پول پراید بهتون پژو بدند !

اگه روی اطلاعات بیشتر کلیک می کردید عکس واقعی کالا میومد :

فروش ماشین اصلاح موزر moser - خرید و فروش بدون واسطه

الان من کجاش نوشتم که تیغش مشکی هست ؟! که شما انتظار داشتی تیغه مشکی داشته باشه ؟ عکس از تمامی زوایا گذاشته شده

در مورد شماره ای که می فرمایید نمی دونم کجاش هست : دوست عزیز به نظرتون کارخونه ای که داره این ها رو می سازه... اصلا تقلبی... آقا اصلا فرض می کنیم اینی که من به شما دادم خریدش هزار تومن بوده ! اما کارخونه ای که داره همه این قطعات رو می سازه و سر هم می ذاره نمی تونه یه شماره تهش بزنه ؟!؟!!؟!؟!؟ پس فکر نمی کنید که داشتن یک شماره یا نداشتنش مزید بر اصل یا فیک بودن کالا باشه ؟ :eek:

باز هم در این مورد تمامی عکس ها توی توضیحات بیشتر هست !

همینطور در مورد سنگینش !!!!!!!! دیگه چی بگم !!! هیچی نگم بهتره !

دقیقا :)

داداش مبلغ 19+5 هزارتومن براي خريد يك عدد جا مايع به حسابتون واريز كردم
مثل اينكه پيام خصوصيتون بسته هست
بصورت پايا ريختم
فردا ساعت 9 صبح به حسابتون واريز ميشه.

فقط داداش لطفا بگيد حالا كه بن شديد چجور بهتون آدرس بدم؟

سلام

پی ا م کنید عصر براتون پیشتاز می شه :)

آیدی یاهوشون rezidentevilone هست میتوانید اونجا باهاشون تماس بگیرید.

ممنون فرید جان :) :X

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سلام جالبه این خریدار عزیز در شرایطی به شما امتیاز منفی می ده و ثبت هم میشه که طبق گفته های فروشنده و خریدار، تناقضی در توضیحات فروشنده با کالای ارسالی نبوده، ضمن اینکه امکان عودت هم وجود داره. بعد بنده، از کسی که گوشی 2 میلیونیه مورد دار ارسال کرده شکایت می کنم، مدیر محترم میاد و با یه نظر ساده و کاملا منصفانه طرفا تبرئه می کنه، ضمن اینکه 1 روز بعدم بدون اطلاع من تاپیک شکایتا می بندن. به امید روزی که عدالت واقعا اجرا بشه. ببخشید آقا نیما، آخه آدم دلش از این همه بی عدالتی میگیره، آپ حساب کن.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام جالبه این خریدار عزیز در شرایطی به شما امتیاز منفی می ده و ثبت هم میشه که طبق گفته های فروشنده و خریدار، تناقضی در توضیحات فروشنده با کالای ارسالی نبوده، ضمن اینکه امکان عودت هم وجود داره. بعد بنده، از کسی که گوشی 2 میلیونیه مورد دار ارسال کرده شکایت می کنم، مدیر محترم میاد و با یه نظر ساده و کاملا منصفانه طرفا تبرئه می کنه، ضمن اینکه 1 روز بعدم بدون اطلاع من تاپیک شکایتا می بندن. به امید روزی که عدالت واقعا اجرا بشه. ببخشید آقا نیما، آخه آدم دلش از این همه بی عدالتی میگیره، آپ حساب کن.

من تو این پی تی خیلی مضلوم واقع می شم خدایی ! :(

mpk_021

Registered User
لایک‌ها
24
سالم دوست عزیزم
آقا شما تو فروشگاهتون (Pro v Juicer) هو دارید ؟ اگه دارید میشه قیمت بفرمایین و بگین که درجه چند هست
یه دنیا ممنون

بالا