دو تا پیچ روییشو باز کن و از داخلش عکس با کیفیت بذار ( از فاصله نزدیک ) + عکس از تیغه هاشتشکر ماشین موزر رسید دستم. اما متاسفانه طبق گفته هاتون که گفته بودید اصل هست، اصل نبود.
دو تا پیچ روییشو باز کن و از داخلش عکس با کیفیت بذار ( از فاصله نزدیک ) + عکس از تیغه هاشتشکر ماشین موزر رسید دستم. اما متاسفانه طبق گفته هاتون که گفته بودید اصل هست، اصل نبود.
دو تا پیچ روییشو باز کن و از داخلش عکس با کیفیت بذار ( از فاصله نزدیک ) + عکس از تیغه هاش
تشکر ماشین موزر رسید دستم. اما متاسفانه طبق گفته هاتون که گفته بودید اصل هست، اصل نبود.
تشکر ماشین موزر رسید دستم. اما متاسفانه طبق گفته هاتون که گفته بودید اصل هست، اصل نبود.
رو چه حسابی این حرف رو می زنید ؟
اگه وشتون نیومده استفاده نکنیدش پسش بفرستید برام
سلام دوست عزیزمن منتظرم دلیل قانع کننده ای برای حرفتون و امتیاز منفی تون بیارید
ولاغیر ریپورت می کنم که برخورد بشه باهاتون.
دوست گرامی با پول پرداختی برای پراید بهتون پژو نمیدن..
شما که قیمت یه موزر درجه یک رو پرداخت نکردید که الان ناراحتی
قیمت موزر درجه یک قیمتش 2برابر قیمت مدلیه که شما خریدید.. و برای همین تو بازار موزر درجه یک کم هست چون نه برای وارد کننده میصرفه فروشش نه واسه مغازه دار..
و چون کاراییشون یکیه مشتری هم 2برابر صرفا" فقط برای اینکه درجه یک هست پرداخت نمیکنه...
این مدل که شما خریدی درجه 2 هست ولی تو بازار به جای اصل فروخته میشه..
خود مدلهای درجه 2 چند مدله..من 3-4 تا میزارم جلوتون عمرا" بفهمید کدوم درجه چنده..(فقط چنتا مشخصه ریز داره)
در آخرم فروشنده این موزر رو نسبت به نزدیک بودن به نمونه اصلیش به قیمت مناسبی بهتون دادن چون مغازه دارها فروششون بیشتر از این حرفاست..
خرید زیاد انجام دادم اما معمولا از فروشندگانی خرید می کنم که بدونم نسبت به جنسشون اغراق نکنند
درسته که مدل اصلی این مشخصات رو داره..در اصل نبودنش که اصلا شکی نیست.
نه شماره داشت تهش
نه تیغه مشکی بود
تو دست گرفته میشد در برابر موزر اصلی تفاوت وزنیش کاملا مشخص بود
بنده اینو برای کسی گرفتم که حسابی هم شرمنده شدیم بعد از اینکه برده بود.
دوست خوبم نه بنده این کاره هستم و نه شمادرسته که مدل اصلی این مشخصات رو داره..
دلایلی که گفتید دلیل بر اصل بودن نیست .. چون دقیقا" با همین مشخصات که شما فرمودید براتون میارم که درجه 2 هست..از لحاظ وزنی شماره ته زیر سیم موزر و غیره هم هیچ فرقی باهم ندارند..
|