mpk_021
Registered User
داشتم مفت دادم رفت !
یعنی دیگه نمیاری دادا ؟
داشتم مفت دادم رفت !
می شه آورد اما قیمتش...یعنی دیگه نمیاری دادا ؟
داداش گلم شما دلت از جای دیگه پره همه چی رو بهم ربط ندهسلام جالبه این خریدار عزیز در شرایطی به شما امتیاز منفی می ده و ثبت هم میشه که طبق گفته های فروشنده و خریدار، تناقضی در توضیحات فروشنده با کالای ارسالی نبوده، ضمن اینکه امکان عودت هم وجود داره. بعد بنده، از کسی که گوشی 2 میلیونیه مورد دار ارسال کرده شکایت می کنم، مدیر محترم میاد و با یه نظر ساده و کاملا منصفانه طرفا تبرئه می کنه، ضمن اینکه 1 روز بعدم بدون اطلاع من تاپیک شکایتا می بندن. به امید روزی که عدالت واقعا اجرا بشه. ببخشید آقا نیما، آخه آدم دلش از این همه بی عدالتی میگیره، آپ حساب کن.
بله دوست من خیلی ها مظلوم واقع میشن ....من تو این پی تی خیلی مضلوم واقع می شم خدایی !
داداش گلم شما دلت از جای دیگه پره همه چی رو بهم ربط نده
بنده عرض کردم جنس ایشون اصل نیست و هنوز هم میگم و همه حتی مطمئن هستم خودشون هم قبول دارند که جنس اصل نیست! و بهشون گفتم که در فروش هاشون سعی کنند شفاف سازی بیشتری انجام بدن.خوبه که یکم هم انتقاد پذیر باشند این دوستمون.
تاپیک خودشون و ادعا بر اینکه بالاترین کیفیت در ایران هست که اصلا همچین چیزی در این ماشین ارسالی صدق نمی کرد با دلایلی که اعلام شد و هرکس که کارش این باشه واقعا میدونه که چی گفتم:
خرید و فروش بدون واسطه - نمایش پست تنها - فروش ماشین اصلاح موزر moser
جنسی که دادم رفته دیگه عودت داشتن یا نداشتنش تفاوتی نداره.
بله دوست من خیلی ها مظلوم واقع میشن ....
موفق باشید
6280231233547248
شماره کارتم به اسم مهدی.ش
بانک مسکن.
من 30 ژانویه بود بهت پیام زدم که پول رو برگردون . شما31 ژانویه بن شدید. پس پیام منو دید. تا شنبه پول رو واریز کنید وگرنه تاپیک شکایت ازتون زده میشه
Sent from my WT19i
طرف بن شده شما میگی ازت شکایت می کنم؟!
تو پست 1 آدرس انجمن دیگش هست
دوست عزیز قبل از اینکه بن بشه بهشون پیام داده بودم. الان دقیقا1 ماه منو الاف خودش کرده
Sent from my WT19i
این اطلاعات هست اگر به کارتون میاد دوست عزیز