• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٭٭٭٭٭٭٭٭۟۞٭ فــــــــــــــــــــــروش با کمـــــــــــــــــترین قیمت ها ٭۞٭٭٭٭٭٭٭

peen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
کمربند لاغری بخار استیم بلت و ویبره شیپ درجه یک موجوده یا نه

sil3ntd3ath

Registered User
لایک‌ها
63
سلام جالبه این خریدار عزیز در شرایطی به شما امتیاز منفی می ده و ثبت هم میشه که طبق گفته های فروشنده و خریدار، تناقضی در توضیحات فروشنده با کالای ارسالی نبوده، ضمن اینکه امکان عودت هم وجود داره. بعد بنده، از کسی که گوشی 2 میلیونیه مورد دار ارسال کرده شکایت می کنم، مدیر محترم میاد و با یه نظر ساده و کاملا منصفانه طرفا تبرئه می کنه، ضمن اینکه 1 روز بعدم بدون اطلاع من تاپیک شکایتا می بندن. به امید روزی که عدالت واقعا اجرا بشه. ببخشید آقا نیما، آخه آدم دلش از این همه بی عدالتی میگیره، آپ حساب کن.
داداش گلم شما دلت از جای دیگه پره همه چی رو بهم ربط نده
بنده عرض کردم جنس ایشون اصل نیست و هنوز هم میگم و همه حتی مطمئن هستم خودشون هم قبول دارند که جنس اصل نیست! و بهشون گفتم که در فروش هاشون سعی کنند شفاف سازی بیشتری انجام بدن.خوبه که یکم هم انتقاد پذیر باشند این دوستمون.
تاپیک خودشون و ادعا بر اینکه بالاترین کیفیت در ایران هست که اصلا همچین چیزی در این ماشین ارسالی صدق نمی کرد با دلایلی که اعلام شد و هرکس که کارش این باشه واقعا میدونه که چی گفتم:
خرید و فروش بدون واسطه - نمایش پست تنها - فروش ماشین اصلاح موزر moser
جنسی که دادم رفته دیگه عودت داشتن یا نداشتنش تفاوتی نداره.
من تو این پی تی خیلی مضلوم واقع می شم خدایی ! :(
بله دوست من خیلی ها مظلوم واقع میشن ....
موفق باشید

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
داداش گلم شما دلت از جای دیگه پره همه چی رو بهم ربط نده
بنده عرض کردم جنس ایشون اصل نیست و هنوز هم میگم و همه حتی مطمئن هستم خودشون هم قبول دارند که جنس اصل نیست! و بهشون گفتم که در فروش هاشون سعی کنند شفاف سازی بیشتری انجام بدن.خوبه که یکم هم انتقاد پذیر باشند این دوستمون.
تاپیک خودشون و ادعا بر اینکه بالاترین کیفیت در ایران هست که اصلا همچین چیزی در این ماشین ارسالی صدق نمی کرد با دلایلی که اعلام شد و هرکس که کارش این باشه واقعا میدونه که چی گفتم:
خرید و فروش بدون واسطه - نمایش پست تنها - فروش ماشین اصلاح موزر moser
جنسی که دادم رفته دیگه عودت داشتن یا نداشتنش تفاوتی نداره.

بله دوست من خیلی ها مظلوم واقع میشن ....
موفق باشید

آقای عزیز !
محترم !
برادر !

مگه نمی کی تقلبی بوده ؟! من از تو جوب جمع کردم دارم می فروشم ؟!

خوب چرا عودت ندادی !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟؟؟؟؟!!!!!!!!

جنس رو با کمترین سورد می دیم ناز و عشوه هم باید تحمل کنیم !!! دلایلی هم که شما مبنی بر اصل بودن بهش استناد می کنی کاملا تخیلی و توهم هست که بالا هم توضیح دادم !

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
اقا ترخدا این کار مار و ردیف کن دقیقا 15 روز الاف شدم. پیام دادم گفتم که هزینه رو برگردونید

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
آقا نیما ارادت ... 6 تا ادکلن قبلا ازتون خریداری کردم مثل خودت که کاردرستی ادکلن ها هم خوب و درست بوده
الان 6 تا ادکلن دوهیل میخوام از اونهایی که زدی 5 تومن ..دفعه قبل هم گرفتم ازت ... یک الکترو اسموک 15 تومنی هم میخوام جمعش میشه 45 تومن اگه اشتباه نکنم ... لطف کن بگو با هزینه پست چقدر واریز کنم ... شماره کارتتم بگو واریز کنم رفیق ... در ضمت تو پیج دومت هم ارسال کردم پخ هم دادم ...بازم ارادت

pouya654

Registered User
لایک‌ها
67
داداش دوستان كفتن شما شوكرتفنكي داريد اكه هست يكي ميخوام قيمت ميديد؟

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
قربان من دو عدد ازون جا مایع ها میخوام
گفتید بهم پی ام بدید الان اومدم دیدم بن هستید
ممنون میشم بهم پاسخ بدید.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اگه کارتون عجله ایه با آیدی یاهوشون تماس بگیرید: rezidentevilone

اگر نه که یکی دو روز صبر کنید خودشون میان همینجا جواب میدن. :happy:

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
بازم لاف کن. یک هفتس گفتم مبلغ رو برگردونین

Sent from my WT19i

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
6280231233547248
شماره کارتم به اسم مهدی.ش
بانک مسکن.
من 30 ژانویه بود بهت پیام زدم که پول رو برگردون . شما31 ژانویه بن شدید. پس پیام منو دید. تا شنبه پول رو واریز کنید وگرنه تاپیک شکایت ازتون زده میشه

Sent from my WT19i

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
6280231233547248
شماره کارتم به اسم مهدی.ش
بانک مسکن.
من 30 ژانویه بود بهت پیام زدم که پول رو برگردون . شما31 ژانویه بن شدید. پس پیام منو دید. تا شنبه پول رو واریز کنید وگرنه تاپیک شکایت ازتون زده میشه

Sent from my WT19i

طرف بن شده شما میگی ازت شکایت می کنم؟!
تو پست 1 آدرس انجمن دیگش هست

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
طرف بن شده شما میگی ازت شکایت می کنم؟!
تو پست 1 آدرس انجمن دیگش هست

دوست عزیز قبل از اینکه بن بشه بهشون پیام داده بودم. الان دقیقا1 ماه منو الاف خودش کرده

Sent from my WT19i

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
آقا من به مدیرای بی مسولیت اینجا پیام دادم که تا کی بن هستن ولی جواب ندادن.
دوستان ازش شماره ای چیزی ندارن. یه بار جنس خراب فرستاده یه هفته طول کشید عوض کنه. یه بارم پول ریختم برای یه جنس که هفته بعدش تازه به من خبر داده موجود نیست. بعد گفتم پولو برگردون.10 روزم برای این آلاف کرده.
اگر بن هستی من قبل بن بودنتون پیام دادم پولو برگردونید. از این طرف اگر برید تو پروفابلشون میبینید که هر روز سر میزنه. من شماره کارتم گذاشتم که بریزه هنوز نریخته. لطفا هر کی شماره ای ازش داره بده

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوست عزیز قبل از اینکه بن بشه بهشون پیام داده بودم. الان دقیقا1 ماه منو الاف خودش کرده

Sent from my WT19i

شما باید قبل از واریز مبلغ از موجود بودن کالا اطمینان حاصل می کردی ! همون روز من گفتم موجود نیست التماس کردی جورش کن برام ! من چند جا زنگ زدم برای جور کردنش که نشد گفتم شماره حساب بده !
این همه تلاش کردن من برای رسوندن جنس درخواستی به شما شد الاف کردنتون !

بعدش من به ناخواسته بن شدم که توی پست 1 آدرس اون یکی انجمن و چند پست بالاتر آی دی یاهو من هست می تونستی پی . ام بدی!

بسته قبلی شما هم یا خودت شکسته بودیش یا توی پست شکسته بود که بدون هزینه تعویضش کردم

رسید برگشت مبلغ کلان شما :
http://www.up2www.com/uploads/1360521993791.jpg

این اطلاعات هست اگر به کارتون میاد دوست عزیز

بهبه خانوم مارپل !
به مــادرت بگو تو ماهی تابه واست اسفند سرخ کنه چشم نخوری با این همه نبوغ و بصیرت...

بالا