• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق افسرده های پی تی

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
مشکلت چیه دوست عزیز
دوست گرامی مشکلاتم یکی دوتا نیست که به اینجای افسردگی شدید رسیدم....متاسفانه ناامیدی از همه چیز گریبانم رو گرفته احساس میکنم دیگر هیچ چیزی تغییری در وضعیتم ایجاد نمیکنه...ولی چقدر این پیا محبت آمیزتون حالم رو خوب کرد .....باور بفرمایین برای این تاپیک زدم که از دوستام اینجا امید بگیرم....

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
دوست گرامی مشکلاتم یکی دوتا نیست که به اینجای افسردگی شدید رسیدم....متاسفانه ناامیدی از همه چیز گریبانم رو گرفته احساس میکنم دیگر هیچ چیزی تغییری در وضعیتم ایجاد نمیکنه...ولی چقدر این پیا محبت آمیزتون حالم رو خوب کرد .....باور بفرمایین برای این تاپیک زدم که از دوستام اینجا امید بگیرم....
همه ما مشکلاتمون کم و بیش شبیه هم هست .درکت میکنم .ولی مطمنم این شرایط پشت سر میذاری.این چند صباحو عمر زو سعی کن خوب بگذرونی.ارزش غم خوردن رو نداره.مقصد هممون ی جاست

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
همه ما مشکلاتمون کم و بیش شبیه هم هست .درکت میکنم .ولی مطمنم این شرایط پشت سر میذاری.این چند صباحو عمر زو سعی کن خوب بگذرونی.ارزش غم خوردن رو نداره.مقصد هممون ی جاست
داداش چقدر حرفاتون امید بخشه ...واقعا" اسمتون برازنده تونه چون امید بخشین...همین فکر کردن به این جمله که چندصباحی بیشتر نیستیم و زندگی ارزش غم خوردن نداره و مقصد هممون یه جاست... کافیه که دل آدم آروم بشه....

Daedman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام نمیدونم چقدر مشکل دارید اما من یه تاپیک بعدا میزنم صد در صد خیلی بهت امید میده که بدونی مشکل فقط ماله شما نیست دوست عزیز انشالله مشکلات شما هم حل بشه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
من افسرده نیسم اما یه جورایی بلاتکلیفم
کسی راهکاری داره ؟

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
1608142620-parsnaz-ir.jpg

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
اورست چرا اورست شد چون صبر کرد

من نظرمو کلی میگم بنظرم اونایی که بازه ی سنی شون بین 20-30 هست دربیشتر موارد بخاطر مقایسه خود با اطرافیانشان دچار افسردگی می شوند مثلا ما یه همکار داریم 24 سالشه یه ماشین 40میلیونی داره وضع باباش هم بد نیست(همه سرمایشو به پول تبدیل کنه 800م میشه ) ولی بیشتر مواقع دپرسه چون همه ی دوستاش پرادو ، آذرا و ... از این نوع ماشینای گرون دارن و به وضع اونا فکر میکنه خودشو از درون میخوره ...

دوستای گلم منم یه موقع افسرده بودم ولی وقتی تونستم خودمو به بیخیالی بزنم و از همه مهمتر کمتر دل پدرومادر رو بشکنم دیگه دیدم همه چی خود به خود درست میشه کار بعدش پول بعدشم میخوام به چیزایی که میخوام برسم ولی میدونم کلی باید صبر کنم چون که مطمئنم اورست چرا اورست شدچون که صبر کرد

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
بطرز عجیبی دیگه با رفیقام حال نمیکنم امشب پیششون بودم
نمیدونم چرا همه دارن برام بی اهمیت میشن حوصله صحبت کردن باهاشون رو ندارم
دیروز ارایشگاه بودم یه پسره ریشو نشسته بود ای ور میزد ای ور میزد همشم مخاطبش من بودم یعنی تو دلم میگفتم بابا فکتو ببند چقدر حرف میزنی کشتی ما رو
اونروزم رفیقم اصرار بیا بریم تا بازار گفتم نمیام خودت برو حوصله ندارم حالا امشب دیدمش اقا قیافه گرفته

کلا ادما برام دارن غریبه میشن انگاری وجود ندارن انگاری تو یه نفر تو قطار نشستی و فقط داری رد میشی اطرافیان هم مثل منظره هایه مبهمی هستند که فقط می بینیشون و میگذری :general505:
واسه همه همینجوریه
همه ارتباطات انسانی تبدیل به قالب و ساختار کلیشه ای خالی از روح و احساس انسانی و مبتنی بر برتری و خودخواهی شده شده
الان شعار اینه"گور بابای همه، خودمو عشق است"
در حاضر بهترین دوست آدم خودشه و پولش .حتی خانواده ها هم دیگه مثل سابق عطوفت و همدلی توش نیست

چاره ای نیست دایورت کن...این نیز بگذرد :general601:

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
واسه همه همینجوریه
همه ارتباطات انسانی تبدیل به قالب و ساختار کلیشه ای خالی از روح و احساس انسانی و مبتنی بر برتری و خودخواهی شده شده
الان شعار اینه"گور بابای همه، خودمو عشق است"
در حاضر بهترین دوست آدم خودشه و پولش .حتی خانواده ها هم دیگه مثل سابق عطوفت و همدلی توش نیست

چاره ای نیست دایورت کن...این نیز بگذرد :general601:

طبیعی نیست
نشونه خودخواهی و خود رفیفتگی هستش
:p

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
الان شما نگاه کنید ببینید چه موسیقی هایی بیشتر طلبه دارن ، دیگه کسی دنبال دیمبال دومبول های اندی و امثالهم نیست ، در عوض تا دلت بخواد از این موسیقی های غمناک و حاوی درد های اجتماعی ...
نمونه واضحش آهنگ ابی و شادمهر _ یه دختر .
به قیافه های مردم توی خیابون نگاه کنید ، ده نفر رو با هم جمع کنی یه ريال انرژی ندارن ..
نسلی سرشار از سر خوردگی ها و مشکلات جور واجور روحی تحویل دادیم ، آفرین ، احسنت .
میگن امشب عیده ، عید کی ، کجا ، من کیم ، تو کی هستی ، ... خلاصه هر چی همش بزنی بیشتر بوش در میاد .
دقت کردین تصادف بشه ، بشمار سه فحش و فحش کشی و دعوا ، ملت اعصاب ندارن اونم به شکل تابلو و فجیع .
تو این وانفسا فقط امید به اون بالاسری هست که میتونه باعث بشه اگه این طناب نازک شد ، پاره نشه .
باورم نمیشد چند وقت پیش فهمیدم یکی از رفقا چند سال درگیر افسردگی بوده ! وضع مالیشون هم توپه توپه ، اما روابط اجتماعی خوبی نداره ...

.
استاد کمی راه مقابله با افسردگی هم ذکر کنید ملت دلشون شاد بشه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
هیییییی
زمانی که دلیلی برا عاشقی نداری........................

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
استاد کمی راه مقابله با افسردگی هم ذکر کنید ملت دلشون شاد بشه
مگه من روانشناس یا جامعه شناسم که راهکار بدم ؟!
شما ترجیح میدی غذا رو از یه دکه بین راهی کثیف تهیه کنی یا از مکان معتبر اسم و رسم دار ؟
اگر هم اندک اطلاعاتی داشته باشم ترجیح میدم برای خودم استفاده کنم تا با نسخه پیچیدن از راه دور برای فرد یا افرادی ، باعث بدتر شدن اوضاعشون بشم ...

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
مگه من روانشناس یا جامعه شناسم که راهکار بدم ؟!
شما ترجیح میدی غذا رو از یه دکه بین راهی کثیف تهیه کنی یا از مکان معتبر اسم و رسم دار ؟
اگر هم اندک اطلاعاتی داشته باشم ترجیح میدم برای خودم استفاده کنم تا با نسخه پیچیدن از راه دور برای فرد یا افرادی ، باعث بدتر شدن اوضاعشون بشم ...
به به
سرشار از انرژی بودید ..

بالا