koosharz
Registered User
غیر اینهمشکل افسردگی با پول حل میشه
یه میلیارد بدن به تک تک بچه های این تاپیک همشون دیگه اینجا نمیان
غیر اینه؟
خدایی!
ایشالا بعدا پولدار میشی متوجه میشی
غیر اینهمشکل افسردگی با پول حل میشه
غیر اینه؟
خدایی!
مشکل افسردگی با پول حل میشه
غیر اینه؟
خدایی!
یه باور قدیمی هست که میگه: «پول خوشبختی نمیاره، ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره.»غیر اینه
غیر اینه
یه باور قدیمی هست که میگه: «پول خوشبختی نمیاره، ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره.»
به نظر من این حرف کاملا درسته. ممکنه پول شادت نکنه ولی بدون پول موندن بی برو برگرد افسرده ت می کنه.
خیلی از عوامل می تونن دخیل باشه تا طرف نتونه از پولش لذت ببره. رایج ترینش افسردگی شدیده که الزاما به خاطر شرایط بد مالی نمی تونه باشه؛ یا مثلا ابتلا به بیماری های غیرقابل درمان یا صعب العلاج مثل پارکینسون یا سرطان، یا مثلا داشتن نقص عضو موثر، یا وجود اختلافات و درگیری های مداوم خانوادگی، و یا خیلی مسائل دیگه...چرا پول شاد نکنه؟ اتفاقا با اوضاعی که این مملکت داره پول دقیقا عامل شاد بودنه!
من حاضرم توی امریکا یا اروپا بودم ولی پولدار نبودم...چون اونجا با یه زندگی معمولی هم میشه شاد بود
ولی اینجا نه!
تنها تفریح من اینجا اینه که برم باشگاه!!! یا بشینم فیلم ببینم! یا با ماشین ۲۰۷ م که برای عهد عتیقه برم شبا دور بزنم بستنی بخورم! این که نشد زندگی!
خیلی از عوامل می تونن دخیل باشه تا طرف نتونه از پولش لذت ببره. رایج ترینش افسردگی شدیده که الزاما به خاطر شرایط بد مالی نمی تونه باشه؛ یا مثلا ابتلا یه بیماری غیرقابل درمان و یا صعب العلاج مثل پارکینسون یا سرطان، یا مثلا داشتن نقص عضو موثر، یا وجود اختلافات و درگیری های مداوم خانوادگی، و یا خیلی مسائل دیگه...
من که همون اول گفتم بی پولی حتما و بدون شک بدبختی میاره، ولی اینم گفتم که داشتن پول حتی در حد اناسیس هم لزوما تضمینی بر خوشبختی نیست.شما هر چی بگی من مثال از رو به روش میزنم که پول نداشتن بدتره!
اگه پول داشته باشی همه رقمش هستمساله اصلی اینه این خراب شده اصلا فرصت یه تفریح ساده هم برای ملت نیس
تفریحات جاهای دیگه رو ببینی همه به پول زیاد نیست با یه مقدار کم هم میشه خوش بوداگه پول داشته باشی همه رقمش هست
بیا اینو ببین، مثل خودت بود ولی رفتهچ غلطی کردیم تو ایران عشق مرکوری و هایابوسا شدیم
جات خالی دیشب تو سعادت آباد این دوج کرونت معروف رو دیدم:
مشاهده پیوست 1066978
:general504:
پ.ن: البته اون جلوپنجره چارچر رو از روش وا کرده بود و جلوپنجره فابریک خود کرونت رو انداخته بود که باعث شده بود اصالت به ماشین برگرده.
بیا اینو ببین، مثل خودت بود ولی رفته
داداش تو میتونی با این استعدادت توی طنز و نوشتن ، حتما نویسنده بشی ، جدی بهش فکر کن ، عالی نوشتیچرا پول شاد نکنه؟ اتفاقا با اوضاعی که این مملکت داره پول دقیقا عامل شاد بودنه!
من حاضرم توی امریکا یا اروپا بودم ولی پولدار نبودم...چون اونجا با یه زندگی معمولی هم میشه شاد بود
ولی اینجا نه!
تنها تفریح من اینجا اینه که برم باشگاه!!! یا بشینم فیلم ببینم! یا با ماشین ۲۰۷ م که برای عهد عتیقه برم شبا دور بزنم بستنی بخورم! این که نشد زندگی!
یه سر برید پیج اینایی که توی اینستاگرام بهشون میخوره وضعشون خوب باشه! هر شب یه جان! هر شب یه رستوران..یه کافه..ادمای جدید...تفریحات متنوع!!! که همشون از دم پول میخواد! پول زیاد!
من میرم شامپو بخرم بین شامپوی ۲۰ تومنی و ۳۰ تومنی سه ساعت فکر میکنم! ولی اونی که پولداره فکرش رو درگیر این مزخرفات نمیکنه همون اول ۳۰ تومنیه رو برمیداره!
برای همین همش فکرشون درگیر چیزای خس شعر نیست! بلکه ذهن اونا هم درگیر کار و بارشون هست! مثل ما! ولی دیگه درگیر اینکه فلان چیزو بخرم یا نخرم یا گاز ندم بنزین کمتر مصرف شه نیستن!
من الان ماشین اصلاحم کند شده ..فقط.تیغ و توریش ۳۵۰ تومنه! همش دارم فکر میکنم بخرم..نخرم! ۳۵۰ پول خورد من نیست!
ولی اونی که مایه داره...سریع میزنه تو گوششش حاجی!!! فکرش درگیر این خزعبلات نمیشه که!
یه روز غذا نمیارم از خونه میرم دنبال کد تخفیف سایت چنگال میگردم که غذام تخفیف بخوره بهش زیاد پیاده نشم!
اونی که مایه داره میزنه تو گوش برگ! میخوره یه دوغم روش!
بعد همش ذهن ما درگیر این مزخرفاته!
حالا دیگه کار و ازدواج و آینده و ...بماند!!! من فقط از شامپو و غذا حرف زدم!
سلام و صلوات بر حسن ۳۱۳ گل
سلام و صلوات بر امیر 7310 گلسلام و صلوات بر حسن ۳۱۳ گل
اون طعم هستش
داداش تو میتونی با این استعدادت توی طنز و نوشتن ، حتما نویسنده بشی ، جدی بهش فکر کن ، عالی نوشتی