• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق عطربازها؛معتبرترین و مطمئن ترین مرجع و فروشگاه اینترنتی عطر و اسانس ایران برمبنای صداقت و تخصص

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و شب آدینه بر دوستان عطرباز خوش؛
نتیجه تست دیور هوم اینتنس (غلظت 60 درصد):
وقتی که برای اولین بار این اسانس رو اسپری کردم واقعا سورپرایز شدم. از لحاظ شبیه بودن خیلی مشابه اودکلنش هست. من به شخصه از نت اول اودکلنش خوشم نمیاد و دوست داشتم که این نت در اسانسش نباشه ولی شوربختانه بود!:-( نت آخر هم که نت وانیلی کاکائویی هست به خوبی در اینجا دراومده. از نظر پخش و موندگاری در حدود 5-6 ساعت که من با نسخه قدیمی این اودکلن مقایسه کردم خیلی خوب بود.
تست اگزریوس ژیوانشی (غلظت 60 درصد)
با اسپری این اسانس ناخودآگاه رفتم به 6 سال پیش، یکی از دوستانم خیلی به این اودکلن علاقه داشت و از این اودکلن استفاده میکرد. رایحه ای پرتقالی و متعادل رو به خنک داره که در کنار دیور هوم اینتنس هم ترکیب خوبی رو میسازه. از لحاظ پخش و موندگاری هم در حد 10 ساعت عالی بود.
درود مجدد؛
بهرام جان؛ به قول برره ایها؛ خاک وچوک! چه جسارتا! الان عاشق و شیفته دیور هوم اینتنس پیداش میشه و در مورد نت اولش نظر میده!
آرش به نظرت مشکل بهرام با لوندره یا زنبق؟

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
درود مجدد؛
بهرام جان؛ به قول برره ایها؛ خاک وچوک! چه جسارتا! الان عاشق و شیفته دیور هوم اینتنس پیداش میشه و در مورد نت اولش نظر میده!

آره رضا تا آرش جان نیومده من برم! :)
راستش من بوی زنبق و لاوندر رو جداگانه بو نکردم که تشخیص بدم و اون نت تند اولیه رو بدونم ناشی از چیه!

Last edited:

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام واحترام
آقارضا @دل آهنگ ، بزرگوار
اسانس بلک اس ایکس رو چند ماه است در موجودیها ندارید
سراغی ازش ندارید
فکر کنم قبلا گفته بودید قرار هست برای مجموعه ،نوع خوبش رو بیارید
اگر چه من قبلی رو در ترکیب با اونتوس ،تست کرده بودم اونم خوب بود
اما چندین بار سراغش رو گرفتم متأسفانه در موجودیها نبود

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
درود مجدد؛
اخه چرا می خوای من و بهرام رو مقابل هم قرار بدی؟از این اختلاف چه سودی میبری؟ هان هان هان! (به سبک شقایق دهقان در برره)

آره رضا تا آرش جان نیومده من برم! :)
راستش من بوی زنبق و لاوندر رو جداگانه بو نکردم که تشخیص بدم و اون نت تند اولیه رو بدونم ناشی از چیه!
راستش اینتنس برای من دو نت داره اولش زنبق و لاوندر هست و بعد از رسیدن به اواخر کار کمی هم شکلاتی میشه اولش نت تندی نداره شاید بخاطر میزان لایت اش اون نت رو ندارم. البته اورجینالش فلفل هم داره که من تو اسانس اش حس نکردم،
منم دقیق بوی زنبق رو نمیشناسم ولی احتمال میدم که اون نت باید همین باشه چون لاوندر مشهورتر هست و اگه احتمالا با اون مشکل داشتی تو کارهای زیاد دیگه هم وجود داره

Sent from my iPad using Tapatalk

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
باسلام واحترام
آقارضا @دل آهنگ ، بزرگوار
اسانس بلک اس ایکس رو چند ماه است در موجودیها ندارید
سراغی ازش ندارید
فکر کنم قبلا گفته بودید قرار هست برای مجموعه ،نوع خوبش رو بیارید
اگر چه من قبلی رو در ترکیب با اونتوس ،تست کرده بودم اونم خوب بود
اما چندین بار سراغش رو گرفتم متأسفانه در موجودیها نبود
سلام فردید جان. در همین هفته اگر آن نسخه بلک ایکس اس لکسس موجود نشد همون بلک ایکس اس قبلی رو میارم. یک کیلوش رو هم برای شما میگذارم کنار.
اخه چرا می خوای من و بهرام رو مقابل هم قرار بدی؟از این اختلاف چه سودی میبری؟ هان هان هان! (به سبک شقایق دهقان در برره)
آرش کلی خندیدم وقتی اینو خوندم! خیلی باحال بود! حدس منم زنبقه و البته بسیار دوستش دارم.
سلام دوستان من امروز یدونه channel bleu 100 mil edu toilet گرفتم ۳۷۴،مناسب خرید کردم؟
خوب هست تو رنج قیمتش؟
سلام. منتظر شدم دوستان دیگه جواب بدن؛ خبری نشد!
من اگر جای شما بودم؛ به دو دلیل اودکلن بلوشنل رو نمی گرفتم:
- اسانس خوب ازش پیدا میشه با پخش و موندگاری مناسب به قیمت خیلی ارزان!
- هوا رو به سرما میره و روایح خنک؛ قدرتشون در سرما رنگ می بازه
اما حالا که خریدی؛ امیدوارم با این هزینه سنگین دست کم اورجینال باشه و فیک نباشه. (شخصا سررشته ای از اودکلن ندارم و تا حالا سر خودمم کلاه گذاشتن! برای همین دیگه هیچ وقت اودکلن نمی خرم)
همیشه بهتره این جور سوالها رو قبل خرید پرسید دوست گرامی.
پی نوشت:
حدود 15 سال پیش آهنگی شنیدم که ترجیع بندش این بود: کل عام و انت الحب (ظاهرا معنیش میشه: همیشه دوستت دارم). امشب تصادفا پیداش کردم و شنیدم؛ اساسی رفتم فضا! اگه درست یادم مونده باشه پدری در جشن تولد پسرش می خوند در حضور دوستانش.

Last edited:

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128

راستش اینتنس برای من دو نت داره اولش زنبق و لاوندر هست و بعد از رسیدن به اواخر کار کمی هم شکلاتی میشه اولش نت تندی نداره شاید بخاطر میزان لایت اش اون نت رو ندارم. البته اورجینالش فلفل هم داره که من تو اسانس اش حس نکردم،
منم دقیق بوی زنبق رو نمیشناسم ولی احتمال میدم که اون نت باید همین باشه چون لاوندر مشهورتر هست و اگه احتمالا با اون مشکل داشتی تو کارهای زیاد دیگه هم وجود داره

Sent from my iPad using Tapatalk

آرش جان این رضا اینجوریه، ولش کن!:)
در مورد نت اول هم با شما موافقم، فلفل در اودکلنش خیلی مشهودتره برای من تا در اسانسش! لاوندر رو هم در نت چندین عطر قبلا حس کردم ولی به صورت خالص تا حالا تجربه نکردم. فکر کنم اون نتی که من نمیپسندم زنبق در کنار کمی فلفل باشه. شما تا چند درصد لایت میکنی؟

در مورد اون پست درباره بلو شنل هم باید بگم که این عطر به نظرم از اون اودکلنهای الکی گرونه! و حداقل باید قیمتش نصف این چیزی که هست باشه. ولی خب چون کار شنل هست اینجوریه دیگه! بنظرم کار عاقلانه ای نیست که با وجود اسانسش که کیفیت خیلی خوبی داره سمت اودکلنش بریم. حداقل با این هزینه میشه چندین رایحه مختلف با کیفیت بالا رو تجربه کرد.

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
در مورد نت اول هم با شما موافقم، فلفل در اودکلنش خیلی مشهودتره برای من تا در اسانسش! لاوندر رو هم در نت چندین عطر قبلا حس کردم ولی به صورت خالص تا حالا تجربه نکردم. فکر کنم اون نتی که من نمیپسندم زنبق در کنار کمی فلفل باشه. شما تا چند درصد لایت میکنی؟
بصورت خالص که استفاده نمی کنم چون پخش بوی کمی داره ولی در عوض ماندگاریش فوق العاده است و البته فضای عطر هم گرم تره. بصورت خالص فقط به جانمازم می زنم و رایجه اش راحت تا یک ماه هم می مونه.
موقع لایت کردن اون وسطها یه رایحه ای داره که خیلی دوست دارم تقریبا بوی لاوندر و زنبق بالانس میشه. برای همین یکم اسانس و یکم فیکساتور پله پله اضافه می کنم تا به اون نت برسم. فکر کنم حدود ۴۰-۵۰ درصد لایت می شه دیگه اون گرمای زیاد اولیه رو نداره و راحت توی ۴ فصل استفاده اش می کنم. جرو کارهایی هست که میشه با لایت کردن یه مقدار با نت ها بازی کرد.

در مورد اون پست درباره بلو شنل هم باید بگم که این عطر به نظرم از اون اودکلنهای الکی گرونه! و حداقل باید قیمتش نصف این چیزی که هست باشه. ولی خب چون کار شنل هست اینجوریه دیگه! بنظرم کار عاقلانه ای نیست که با وجود اسانسش که کیفیت خیلی خوبی داره سمت اودکلنش بریم. حداقل با این هزینه میشه چندین رایحه مختلف با کیفیت بالا رو تجربه کرد.
سلام دوستان من امروز یدونه channel bleu 100 mil edu toilet گرفتم ۳۷۴،مناسب خرید کردم؟
خوب هست تو رنج قیمتش؟
اتفاقا جدیدا یه سمپل کوچیک از ادکلنش بدستم رسیده واقعا رایحه عالی و دوست داشتنی داره. یه نتی توش هست که خیلی ازش خوشم اومده٬ نمی دونم تو اسانسش هست یا نه البته فضاش هم خیلی نزدیک به اسانس بود.
نگه اش داشتم تا دوباره اسانس اش برسه دستم و باهم مقایسه اش کنم
قبلا گفتم بنظر من هم کار عالی هست ولی به قیمت اش نمی ارزه.
بنظرم قیمتی که این دوستمون تهیه کرده برای تویلت اش مناسبه. مبارکتون باشه.
ولی حتما تو اینترنت شیشه اصلی رو با مدل های فیک مقایسه کن تا مطمئن بشی تو یکی از کارهایی هست که تقلبیش خیلی زیاده.

sir pouya

Registered User
لایک‌ها
36
مرسی از همه دوستان
بلو شانل بوش واقعا محسور کنند هست از جای اوکی هم خرید کردم .
تو فروشگاه یک قفسه تام فورد بود که واقعا بوهاشون دیواننه کننده بودن،رو این اسانس ها می شه همچین چیزی پیدا کرد؟متاسفانه قیمت اونا خیلی بالا بود در حدود ۷۵۰-۱.۲۰۰!
یک موردی هم بود از تام فورد ها به اسم arabian wood عالی اومد به نظرم.
دوستان من کجا می تونم لیست اسانس ها رو با قیمت هاشون ببینم؟
راستش اون قدر دیدم تعریف کردن که خودمم مشتری شدم.
:general406:

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
مرسی از همه دوستان
تو فروشگاه یک قفسه تام فورد بود که واقعا بوهاشون دیواننه کننده بودن،رو این اسانس ها می شه همچین چیزی پیدا کرد؟متاسفانه قیمت اونا خیلی بالا بود در حدود ۷۵۰-۱.۲۰۰!
سلام؛
دوست گرامی لطفا پست شماره یک را کامل مطالعه بفرمایید. همه ی لینکها + لیست عطرها
گزیده ای از مهمترین مطالب پاتوق در وبلاگ پاتوق عطربازها آمده که لینکش در امضام هست.

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
مرسی از همه دوستان
با درود فراوان خدمت دوستان عطرباز؛
دوست عزیز کارهای آمواج و تام فورد پاتوق حرف ندارن. بنظرم حتی برای تست هم شده حداقل یکبار باید کارهای این دو برند رو تست کرد. یادمه چندین سال پیش یکی از نشریات در مورد یکی از نویسندگان نشریه جناح مقابل اینطور نوشته بود:
نمیتوان و نمیشود که نوشته هایش را نخواند، حتی اگر موافق مطالب بیان شده و طرز فکرش نباشی! (نقل به مضمون)
نظر من هم درباره برند تام فورد و آمواج همینه. اینقدر قدرت و کیفیت کارها بالاست که حتی اگر رایحه را دوست هم نداشته باشی حداقل یکبار باید تستش کنی!
اخطار: این نکته را هم باید مد نظر داشت که بعد از تست کارهای این دو برند سطح سلیقه و توقعتون میره بالا و عطرهای دیگه ممکنه اصلا به چشمتون نیاد. (یا به شامه تون خوش نیاد:))

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستداران عطر

پویا خان خوش اومدی (البته اگر اسمتونو درست گفته باشم )

منم تا دوهفته پیش اصلا اسانس نمیخریدم
راستش از شیشه ادکلن هم خوشم میاد :دی

ولی جدیدا چیزهایی میبینم که بسیار تو کار ادکلن تقلب وارد شده

شما مثل من یک کاغذ و خودکار بردار و از اول تاپیک شروع کن به خوندن
بعد اقدام به خرید کن حتی بهت پیشنهاد میدم بلوشنل رو هم اسانسش رو بخر و خودت مقایسه کن

من قیمت بلوشنل 100 رو نمیدونم چون خودم 200 میل خریدم

همین کرید اونتوس با اختلاف 200 هزارتومن تو سایتهای مختلف فروخته میشه

تنها چیزی که شما رو میتونه مطمئن کنه اینه که قبلا اونو از جای معتبر خریده باشی و تست کنی

من چندی پیش دنبال trussardi uomo بودم از جایی که بیش از 100 تا ادکلن ازش خریدم
اما اول تست کردم اصلا اون رایحه نبود

بصورت خیلی اتفاقی با این تاپیک آشنا شدم
اومدم ثبت نام کنم دیدم 2009 عضو شدم خودم یادم نبوده

قیمت هم که قابل قیاس نیست

حالا من منتظرم آقا رضا بزودی ظروف بزرگتر و شیشه ای هم بیاره برم سراغ سفارش سوم

خلاصه با خیال راحت بخر و حتی همون بلوشنل رو هم سفارش بده که راحت بتونی مقایسه کنی

قیمت هم که مسلما 374 نمیشه

منم با بهرام خان موافقم از تام فورد و شنل و آمواج و... شروع کن

امیدوارم کار زیر به پاتوق افزوده بشه

http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-de-L-Homme-Le-Parfum-10206.html

ارادتمند شهرام

Last edited:

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
سلام.عزیز لیست قیمت دارید؟

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام مجدد

دوستان شما توی بربری لندن بوی وانیل حس میکنید؟

امروز کاغذ تستر تام فورد نویر تاریخ 17 شهریور رو بو کردم خوشم اومد

اشتباه کردم تو سفارش اول یا دوم مقداری نگرفتم تست کنم

منتظر ریویوهای زیباتون هستم

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
سلام مجدد

دوستان شما توی بربری لندن بوی وانیل حس میکنید؟

امروز کاغذ تستر تام فورد نویر تاریخ 17 شهریور رو بو کردم خوشم اومد

اشتباه کردم تو سفارش اول یا دوم مقداری نگرفتم تست کنم

منتظر ریویوهای زیباتون هستم

آقا شهرام نمیدونم چندتا کار از تام فورد و آمواج پاتوق رو تست کردین. پیشنهادم اینه که حتما تمام کارهای تام فورد و آمواج پاتوق رو تست کنید. تام فورد نویر پاتوق که محشره، مخصوصا نت آخرش که مشک زباده. من اودکلنش رو بو نکردم ولی رایحه، پخش و ماندگاری اسانسش خیلی عالیه. انصافا در بین کارهای تام فورد کار ضعیفی ندیدم. یکی از یکی بهتره! :)

saadatmandi86

Registered User
لایک‌ها
189
بنام خدا
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک نکته بگم که باربری لندن هم مردونه داره و هم زنونه و البته زنونش معروفتره . مردونه اش رو تو هایلند تست کردم خوب بود . بدرد فصلهای خنک تر می خوره و بوی توتون در اون خودشو مثل بوی آلبالو نشون می ده.
توی این چند روز یک سری سمپل ارجینال تست کردم . آیدل گرلن 2014 و 2015 هر دو رو تست کردم که راستش مدل 2015 بوی مرکباتی تری داره و بادام در اون کمرنگتره . نهایتا 2014 اتمسفر زیباتری رو بوجود می آره که خوشبختانه آقا رضا اسانس اون رو داره و حتما تو سفارش بعدی خرید می کنم .
یک ادکلن جدیدی بود بنام Steve McQueen Mythic Steve McQueen for men که زیاد معروف نیست ولی نت ابتداییش عالی بود که ترکیبی از بوی کاج و توت قرمز هست . حیف که این نت بیش از چند دقیقه عمر نداره و ملایم میشه ولی لذت بخشه خصوصا در هوای خنک .
بلو دی شنل پرفیوم هم سمپلش بود که 15 تومن خریدم ولی واقعا به این قیمت نمی ارزید و در این مورد با دوستان هم عقیده ام که بعضی ادکلنها به قیمت ارائه در بازار نمی ارزند .
عزت زیاد

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
آقا شهرام نمیدونم چندتا کار از تام فورد و آمواج پاتوق رو تست کردین. پیشنهادم اینه که حتما تمام کارهای تام فورد و آمواج پاتوق رو تست کنید. تام فورد نویر پاتوق که محشره، مخصوصا نت آخرش که مشک زباده. من اودکلنش رو بو نکردم ولی رایحه، پخش و ماندگاری اسانسش خیلی عالیه. انصافا در بین کارهای تام فورد کار ضعیفی ندیدم. یکی از یکی بهتره! :)
از امواج همه کارها رو بدون استثنا خریدم
رفلکشن رو که حتی 100 گرم بار دوم خریدم

از تام فورد
گری وتیور
ایتالین سایپرس
توسکان لدر
بلک ارکید
نرولی پورتوفینو
رو زحمتش رو به آقا رضا دادم
6 تا اسانس که ادکلنش رو داشتم هم جزو خرید بود

از صبح تا الان روی ysl اسپورت زوم کردم :دی
نمیدونم چرا گاهی محشر میشه گاهی پایینتر از معمولی

هم اکنون نیازمند راهنماییتون هستم

راستی یک چندباری پارسال بیمارستان بستری شدم حس چشاییمو از دست دادم اما نمیدونم چی شد حس بویاییم به شدت افزایش پیدا کرد کلی فان شده بودیم تو خونه با پسرم
البته نفهمیدم عوارض کدوم دارو بود

ارادتمند شهرام

Last edited:

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
انگار سليقه ام داره عوض ميشه
ديگه حوصله عطر با موندگاري بالا رو ندارم بعداز مدتي ازش خسته ميشم و دوست دارم برم سراغ يه كار ديگه

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
انگار سليقه ام داره عوض ميشه
ديگه حوصله عطر با موندگاري بالا رو ندارم بعداز مدتي ازش خسته ميشم و دوست دارم برم سراغ يه كار ديگه
سلام مجدد

اگر نیاز به تعویض ادکلن دارید طبیعیه
کلا دوستان این تاپیک همین مشکل رو دارن :دی
اما اگر از موندگاری بالای عطر ناراحتید رو نمیدونم
پخش بو اول
و دوم موندگاری برای من اهمیت زیادی داره

بالا