• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق عطربازها؛معتبرترین و مطمئن ترین مرجع و فروشگاه اینترنتی عطر و اسانس ایران برمبنای صداقت و تخصص

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
فکر کنم خوب متوجه منظور آرش عزیز میشم. وقتی دهها عطر داری؛ هر ساعتی دلت یک رایحه رو می خواد؛ دوست داری تند تند عطرتو عوض کنی. حالا اگه عطری رو زده باشی که موندگاریش بالا باشه؛ یا باید لباستو عوض کنی (اگه روی لباس زده باشی) یا دوباره باید استحمام کنی (اگه روی پوست زده باشی).
دوستانی که تعداد عطرهاشون کمتره احتمالا برعکس هستن و دوست دارن هر چقدر بیشتر یک بو بر لباس یا یدن شون بمونه.
یک راه حل خوب اسپری هم زمان چند عطره که با هم هماهنگی دارن. در ساعات مختلف میشه یکی رو بیشتر اسپری کرد و توازن قبلی رو بر هم زد و تعادل جدیدی رو ساخت. به نظرم روش مناسبیه برای تنوع طلبهایی مثل ما.

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام مجدد
من تعداد ادکلنهام خیلی زیاده ولی پخش بو و ماندگاری برام خیلی مهمه

الان که خدا رو شکر اکثر محصولات به سمت ماندگاری کم سوق پیدا کردن

مثلا شما کرید اونتوس رو دوست داری زود بوش از بین بره میری با یک دهم قیمت ریو اویتوس میخری

راه برعکسش رو هم مهندس مخدومی پرسیدن که منم واقعا نمیدونم راه حل چیه

آقا آرش لطفا بیشتر منظورتونو توضیح بدید

Last edited:

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
فکر کنم خوب متوجه منظور آرش عزیز میشم. وقتی دهها عطر داری؛ هر ساعتی دلت یک رایحه رو می خواد؛ دوست داری تند تند عطرتو عوض کنی. حالا اگه عطری رو زده باشی که موندگاریش بالا باشه؛ یا باید لباستو عوض کنی (اگه روی لباس زده باشی) یا دوباره باید استحمام کنی (اگه روی پوست زده باشی).
دوستانی که تعداد عطرهاشون کمتره احتمالا برعکس هستن و دوست دارن هر چقدر بیشتر یک بو بر لباس یا یدن شون بمونه.
یک راه حل خوب اسپری هم زمان چند عطره که با هم هماهنگی دارن. در ساعات مختلف میشه یکی رو بیشتر اسپری کرد و توازن قبلی رو بر هم زد و تعادل جدیدی رو ساخت. به نظرم روش مناسبیه برای تنوع طلبهایی مثل ما.

راه برعکسش رو هم مهندس مخدومی پرسیدن که منم واقعا نمیدونم راه حل چیه
دقیقا همین که رضاجان گفتن
مثلا دیشب می خواستم برم خرید چون همش تو فضای باز بودم از وتیور و تغ با نرولی استفاده کردم حالا صبح که می خوام برم سر کار که فضای بسته هست هنوز رایحه شب قبل روی لباس مونده
یا مثلا اول صبح پورشه و کرید زدم. بعد از دوساعت کرید مثل بچه خوب سرش رو انداخت پایین و رفت ولی پورشه همچنان باقی است و ...
یه کار دیگه هم میشه کرد و اونم لایت کردن بیشتر اسانس هاست ولی روی بعضی کارها خوب جواب نمیده.
البته همچین حسی رو هم اول تابستون داشتم. بخاطر اینکه ادم از عطرهایی که مدام استفاده می کنه اشباع میشه. مثلا حوصله وتیور و نرولی و اکثر کارهای خنک رو ندارم و دلم کارهای زمستونه می خواد
دلم لک زده برای پگاسوس٬ ژوپ٬ اینترلود٬ ال هوم گرلن٬ جوبیلیشن٬ توباکو و....

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام و عرض ادب و احترام

شاید صبح فقط خودتون متوجه رایحه میشدید
نظر کسی رو هم پرسیدید؟

یک راه حلش هم کمتر کردن تعداد پاف ها هست

پیشنهاد میکنم عود وود، توباکووانیل و نویر رو هم به لیستتون اضافه کنید.
اگر به فلفل هم حساسیت ندارین "اسپایس بمب" رو تست کنید.

سلام
اگر اشتباه نکنم تام فورد نویر فعلا موجود نیست اگر اشتباه میکنم آقا رضا تصحیح کنید

اگر لینک هم بدید ممنون میشم

منظورتون از تام فورد نویر لینک زیر هست؟

ممنون

http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Noir-15727.html

Last edited:

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
F
سلام و عرض ادب و احترام

شاید صبح فقط خودتون متوجه رایحه میشدید
نظر کسی رو هم پرسیدید؟

یک راه حلش هم کمتر کردن تعداد پاف ها هست
شهرام جان مهم اينه كه خودم متوجه ميشم
راحل خوبيه مشكل اينه موقع اسپري كردن فكر همون لحظه رو ميكنم نه اينده رو

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام مجدد

پس اوضاع من بدتره نظرسنجی هم میکنم :دی

امروز شروع کردم به خوندن از اول تاپیک

تنها فرومی که دائما توش بودم مربوط به خودرو بود

تا پارسال 93/8/6 دیگه بعد از اون نرفتم

اما خوندن این تاپیک لذت بیشتری داره

امروز چند بار تا نوشتن و دوباره پاک کردن پیغام خصوصی پیش رفتم کلیه اسانسها رو تست کنم

الان اون صفحه ای رو دارم میخونم که از بی دلیشس و تافی صحبت شده
و تافی خوردنی تنها !!!!!!!

خوب خداییش به من حق بدید دوست داشته باشم همه رو تست کنم

ماه بعد هم ظروف شیشه ای میرسه که امیدوارم زودتر اتفاق بیوفته

یک ظرف شیشه ای داشتم مال حدود 30 سال پیش هر چی میگردم پیداش نمیکنم :دی

تو این گشتها چند تا ادکلن از دوران دبیرستانم کشف و پیدا شد

من آخرین سال دبیرستانم مهر سال 66 بود
درسخوان هم بودم ولی چند صفحه پیش خیلی از پاییز و مدرسه تعریف شد واقعیتش برای من اینطور نبود بخصوص که شروع مدرسه و کوتاه کردن مو با نمره 4 افتضاح بود

راستی هنوز این ترکیب بی دلیشس و تافی هست

ولی خوب حداقل پول پای عطر دادن بجز مواردی که کاملا از اون عطر پشیمون میشی عذاب وجدان نداره

یک مشکل جدید پیدا کردم چون اونتوس خرید اولم تموم شد خودم با فیکساتور ترکیب کردم اما حدس میزنم فیکساتور کم ریختم چون لباسم لک میشه
ترکیب قبلی دستان هنرمند آقا رضا ترکیب رو تشکیل داده بود ابدا لک ایجاد نمیکرد

آقا رضا منم مجبورم همون لقب آقا سعید رو بهتون بدم

ارادتمند همگی دوستان شهرام

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
یک مشکل جدید پیدا کردم چون اونتوس خرید اولم تموم شد خودم با فیکساتور ترکیب کردم اما حدس میزنم فیکساتور کم ریختم چون لباسم لک میشه
ترکیب قبلی دستان هنرمند آقا رضا ترکیب رو تشکیل داده بود ابدا لک ایجاد نمیکرد
آقا رضا منم مجبورم همون لقب آقا سعید رو بهتون بدم
سلام و عرض ادب؛
شهرام عزیز؛ از لطف شما؛ همچون لطف سعید مهربان و دیگران ممنونم. منتهی بی هیچ تعارف ؛ بی آن که بخواهم شکسته نفسی بکنم من یک عطرباز ساده ام. خیلی خوب می دانم اگر لقب بسیار بزرگ جادوگر عطر را بپذیرم مثل آن است که رفته باشم میدان حسن آباد تهران و از مغازه های آنجا یک درجه سرلشکری برای خودم خریده باشم و روی لباسم نصب کرده باشم در حالی که هنوز "استوار" هم نشده ام. فقط یک احمق می تواند بعد نصب درجه سرلشکری به این روش روی شانه خودش؛ خود را سرلشکر بداند و ببیند!
خوشبختانه فیکساتور اضافه دارید؛ میزان بیشتری بریزید (خیلی با احتیاط اضافه کنید و نهایتا از 30 درصد فیکس 70 اسانس فراتر نروید ) و خوب به هم بزنید و بعد اسپری کنید دیگر شیلنگی نمی پاشد تا لباس تان لک شود. کامل روی لباس پودر می شود. اسپری از فاصله حدود 15/20 سانتی با فشار محکم والف را هم که رعایت می کنید.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
رفقا؛ یکی از دوستان چنین عطری می خواد:"رایحه ملایم و رو به خنک و کمی تلخ میپسندم .... تند و سنگین نباشه"
بین عطرهای پاتوق پیشنهادتون چیه؟ نظر من روی گری وتیور؛پورش دیزاین و هی وود کرم و بلو شنل و بلوآیسه. اگه کسی از دوستان نظر دیگه ای داره لطفا بگه!
ممنون

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام و عرض ادب و احترام

نظر من با این خصوصیات گری وتیور

راستی هنوز ترکیب بی دلیشس و تافی تو پاتوق هست؟

اگر ادکلن میخواست یاتاقان رو پیشنهاد میدادم

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
سلام و عرض ادب و احترام
نظر من با این خصوصیات گری وتیور
راستی هنوز ترکیب بی دلیشس و تافی تو پاتوق هست؟
اگر ادکلن میخواست یاتاقان رو پیشنهاد میدادم
سلام مجدد؛
آقا متاسفانه تافی (به نظرم توسط وارد کننده اش!) دستکاری و به نوعی ری فرموله شد. دیگه نمیارم. سر فرصت باید لیست اسانسها رو به روز کنم و اونایی که به هر دلیل حذف شدن رو جایگزین کنم با یک عطر دیگه. به زودی عطرهای جدید و جالب توجهی به پاتوق میان. تا آخر همین مهر.
راستی من یاتاقان رو از حافظه بویاییم که سراغ می گیرم گرمه. خنک نیست. اگه شما هنوز اودکلنش رو. داری لطفا یکبار دیگه بو کن و ببین گرمه یا خنک؟ در چه حدی؟

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
رفقا؛ یکی از دوستان چنین عطری می خواد:"رایحه ملایم و رو به خنک و کمی تلخ میپسندم .... تند و سنگین نباشه"
بین عطرهای پاتوق پیشنهادتون چیه؟ نظر من روی گری وتیور؛پورش دیزاین و هی وود کرم و بلو شنل و بلوآیسه. اگه کسی از دوستان نظر دیگه ای داره لطفا بگه!
ممنون
درود و شب خوش بر دوستان عطرباز؛
تجربه امروزم خیلی خوب بود؛ "یک پاف نرولی" در کنار "یک پاف پورش دیزاین". ترکیب فوق العاده عالی و رایحه به معنای واقعی بهشتی پیدا کرده بود! موندگاری و پخش خیلی عالی داشت. من این پیشنهاد رو به همه میدم. البته یک پاف هم اونتوس کنارشون اسپری کردم که بنظرم لزومی نداشت. همون دوتا خودشون به خوبی همدیگر رو تکمیل میکنن.:)

در کنار لیست بالا عطرهای خانواده کرید رو هم میتونی اضافه کنی.

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام مجدد

نظر من یاتاقان خنکه

حالا نظر دوستان چیه؟

الان نزدیک به 100 تا اسانس پاتوق داره

دفعه اول 22 تا رو زحمت دادم
دفعه دوم فقط الور هوم اسپورت شنل جدید بود

حالا یک راهنمایی میخوام
تو کارهای پرطرفدار پاتوق کدوم ها رو تست نکردم

طبق سفارش آقا بهرام
تام فورد
توباکووانیل

عود وود

نویر

پورش دیزاین هم امشب بهش اشاره کردن که نمیدونم چه سبک کاری هست؟

دانهیل آلفرد بی جنتل

رالف لورن

میشه چندتا کار دیگه به من معرفی کنید

سه شنبه قبلی بسته قبلی به دستم رسید

برای این هفته بهم پیشنهاد بدید

ترجیحا بهترین کارها و پر طرفدارترینشون

ممنون از راهنمایی دوستان

فایل های ضمیمه

• 812233023_71859.jpg
    812233023_71859.jpg
    106.9 KB · نمایش ها: 11
Last edited:

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
سلام مجدد

نظر من یاتاقان خنکه

حالا نظر دوستان چیه؟

الان نزدیک به 100 تا اسانس پاتوق داره

دفعه اول 22 تا رو زحمت دادم
دفعه دوم فقط الور هوم اسپورت شنل جدید بود

حالا یک راهنمایی میخوام
تو کارهای پرطرفدار پاتوق کدوم ها رو تست نکردم

طبق سفارش آقا بهرام
تام فورد
توباکووانیل

عود وود

نویر

پورش دیزاین هم امشب بهش اشاره کردن که نمیدونم چه سبک کاری هست؟

دانهیل آلفرد بی جنتل

رالف لورن

میشه چندتا کار دیگه به من معرفی کنید

سه شنبه قبلی بسته قبلی به دستم رسید

برای این هفته بهم پیشنهاد بدید

ترجیحا بهترین کارها و پر طرفدارترینشون

ممنون از راهنمایی دوستان
درود مجدد بر آقا شهرام عزیز،
پورش دیزاین در رده کارهای با رایحه پرتقال و مرکبات هست. رایحه تلخ و خنکی داره و بنظرم بوی آشنایی داشت. خودم هم در سفارش آخرم بهش رسیدم، ای کاش این و تغ هرمس رو زودتر سفارش داده بودم. چون به نظرم خیلی مناسب فصل تابستان هستند.
در رده کارهای مرکباتی و پرتقالی من خودم این سه عطر رو خیلی میپسندم: تغ هرمس، پورش دیزاین و اگزریوس ژیوانشی. جالب اینجاست که با اینکه شاید بیس رایحه هر سه کار مشابه باشه ولی بوی متفاوت و منحصر به خودشون رو دارند.
الان یک پاف تغ در کنار یک پاف نرولی رو اسپری کردم، این رایحه هم فوق العاده شد ولی نه به اندازه پورش و نرولی. بنظرم تغ خیلی مغروره و در کنار هر عطری نمیشینه و باید تکی مصرف بشه:)
راستی شما بلک افغان رو هم تست کردین؟ بنظرم اون رو هم تست کنید. البته ممکنه نپسندید، برای همین پیشنهادم اینه دفعه اول برای تست، همه عطرها رو در مقدار کم سفارش بدید و در صورت پسندیدن دفعات بعد بیشترش کنید.(توصیه همیشگی رضاجان!)

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
سلام مجدد
نظر من یاتاقان خنکه
حالا نظر دوستان چیه؟
درود و صبح همگی دوستان بخیر
یک نگاه اجمالی کردم به منابع فارسی و انگلیسی. یاتاقان رو دیگران مثل بنده ؛ گرم و تلخ تجربه می کنن؛ اما شما به تجربه خودتون اعتماد کنین.

Babakj

Registered User
لایک‌ها
11
سلام خدمت دوستان و متخصصین گرامی ؛
من بابک هستم توی یک مهمانی رایحه عطر تام فورد grey vetiver رو خیلی پسندیدم.حالا خدمت آقا رضا سفارش دادم و منتظرم که دستم برسه .
دستشون درد نکنه هم یک تخفیف خوبی بهم دادن هم اشناتیون . وقتی رسید نظرم رو می نویسم @};-

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
سلام خدمت دوستان و متخصصین گرامی ؛
من بابک هستم توی یک مهمانی رایحه عطر تام فورد grey vetiver رو خیلی پسندیدم.حالا خدمت آقا رضا سفارش دادم و منتظرم که دستم برسه .
دستشون درد نکنه هم یک تخفیف خوبی بهم دادن هم اشناتیون . وقتی رسید نظرم رو می نویسم @};-
مبارکتون باشه
مشخصه روایج چوبی رو دوست داشتید
اگه از گری خوشتون اومده ایتالین سایپرس رو هم تست کنید کاری نزدیک به گری ولی شلوغ تر هست

Babakj

Registered User
لایک‌ها
11
مبارکتون باشه
مشخصه روایج چوبی رو دوست داشتید
اگه از گری خوشتون اومده ایتالین سایپرس رو هم تست کنید کاری نزدیک به گری ولی شلوغ تر هست
ممنونم از بابت راهنماییتون دوست عزیز، حتما امتحان میکنم ؛

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
Ten Men's Colognes That Women are Crazy About
در این لینک ده اودکلن مردانه که خانمها بسیار دوست دارن به ترتیب اومده. از شماره ده (آخر) تا یک (اول) را ببینید!
دهمی تغ هرمس است. هشتمی ورساچ اروس؛ هفتمی وان میلیون؛ششمی بلو شنل؛ پنجمی توباکو وانیل؛ سومی آکوا دی جیو و دومی گوچی پورهومه.
عطرهای محبوب من شماره های 10و 7و 5 و 6 و 3 بدون ترتیبه.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
درود و شب بر همگی پاتوق نشینان عزیز؛ خوش.
امروز از اون روزهایی بود که کشش استفاده از عطرهای شلوغ و پر تعداد از نظر نت رو نداشتم. این جور مواقع میرم سراغ تغ هرمس یا باربری لندن.
باربری لندن؛ بسیار ملایم و محجوب و بی ادعاست. خیلی هم آرام بخشه. برای من بوی گلهای صحرایی داره. منو میبره تو یک دشت پر گل و خلوت؛ زیر سایه یک درخت؛ روی یک زیرانداز؛ به دور از هیاهوی شهر یک استراحتی بکنم. تجدید قوا برای روزهای بعد!
من خیلی خیلی لندن رو دوست دارم
اگه اشکال نداشته باشه با اون قسمت از حرفتون که بولد کردم موافق نیستم ( البته میدونم بوی هر ادکلن برای ار کسی متفاوت هست )
ولی این کامنت رو که توی یکی از سایت های فروش ادکلن خوندم به نظرم خیلی درباره این ادکلن درسته - نمیدونم نظر شما چیه دربارش

به محض اسپری بوی خاصی شبیه به آلبالو احساس میشه که حاصل ترکیب برگاموت و تنباکو مرطوبه برخی هم حس تند فلفلی رو حس می کنند --- بطور خلاصه بسیار رمزآلوده مثل دی اند جی جنتل من داره محاله بتونی بگی چه بویی میاد پس از گذشت زمان نت ها شروع به نواختن می کنند دقیقا مانند یک موسیقی زیبا و بمن حس بسیااار رمانتیک و فرح بخشی میده مثل قدم زدن تو شب بارونی بوی چرم بوی اسطوخودوس بوی تنباکو پیپ بوی گیلاس بوی نعنا اما خیلی کم و بوی خاک خیس اینا بوهایی که من احساس میکنم و در نت انتهایی با بویی چوبی شبیه بوی درخت تر بریده شده تمام میشه من که عاشقشم ، مناسب شب های سرد زمستون و قدم زدن های دونفره است

بالا