الان این ها دارن ادکلن رو به اسم و مارک خودشون و ایران تولید می کنند یا تو کار کپی هستند؟آرش من قراره همچینجایی رو ببینم در سفر اصفهان (که نمیدونم کی میرم!)
راستش به نظر من انتخاب یک عطر به عنوان عطر برتر؛ فقط منوط به رایحه عطر یا پخش و موندگاریش نیست. مهمتر از هر چیز خاطراتیه که با اون عطر برای خودت و بقیه ساختی. من با توباکو وانیل خیلی خاطره دارم. خودم؛ نزدیکان درجه اولم ازش استفاده کردن و ... حتی در سایت فرگرانتیکا عطر منتخب من بوده ماهها (الان اینترلود هستش). اما از هرود مارلی هنوز خاطره خاصی ندارم. بوش واقعه ی خاصی رو برام تداعی نمی کنه. کسی رو به یادم نمیاره. پس انتخاب من توباکو وانیله. به خصوص وقتی با کاپیتان بلک زرد ترکیبش می کنم به نسبت 3 کاپیتان یک توباکو؛ آخر رایحه است برام! در حد یک قطره هم قهوه بریزم توش که دیگه؛ نگو و نپرس!بله توباکوی من توباکوی آقا رضا نیست. و به نظر بیشتر بوی قلیون وانیلی میده.
شما بین توباکو و هیرود خودتون رای رو به کدوم میدی رضا جان ؟
اتفاقا سلطان بسیار خوبی رو سراغ دارم که تا آخر پاییز میرسه. حتما میارمش.خودمم خیلی دوست دارم. (اینو اصلا فیکس قاطیش نمی کنم. به نظرم سلطان فقط برای مصرف بدون فیکس ساخته شده!)راستی یه سوالی می خواستم بپرسم همیشه یادم می رفت .
چرا عطر سلطان تو پاتوق نیست آقا رضا ؟ استقبال نشده یا هیچوقت نیاوردین ؟
اگه با کفیتش گیر بیاد عطر خوش بوییه. حدس می زنم خیلی از دوستان می پسندن.
یا علی
نه آرش جان. مدیر شرکتش آدم خیلی صاف و صادقیه و جنس رو ایرانی معرفی می کنن. دقیقا مثل این که من ظرف خاصی رو داشته باشم با آرم پاتوق و همه عطرها رو در اون ظرف بدم مردم. (این ایده در ذهنم هست!)الان این ها دارن ادکلن رو به اسم و مارک خودشون و ایران تولید می کنند یا تو کار کپی هستند؟
حتما رو ادکلن هم میزنند made in france
سلام جناب شهرام عزیزسلام و عرض ادب و احترام
بسته من الان به دستم رسید
ممنون از پیگیری آقا رضا
سلام جناب شهرام عزیز
منتظر تحلیل و نظرتون در مورد کارهای جدید پاتوق هستیم
درضمن اگه صلاح میدونید عکسی از مجموعه ادکلن هاتون قرار بدید
با بهترین درودها به عزیزان علاقمند به پاتوق؛ آدرس کانال عطربازها در نرم افزار تلگرام خدمت تان اعلام می شود. لطفا اگر از تلگرام استفاده می کنید به گروه بپیوندین و لینک آن را برای دوستان و آشنایان خود بفرستید و از آخرین اخبار مربوط به عطرها مطلع شوید:
https://telegram.me/atrbaazhaa
با سپاس از همراهی تان
سلام بر شما؛سلام و وقت بخیر،
یه سوالی دارم . . .آیا اگه مقدار فیکساتور یکم زیاد بشه به نسبت عطر، بوی عطر عوض میشه یا نه ؟