با درود و شب خوش به همه رفقا؛
لقب
با حوصله ترین فرد تعلق می گیره به آقا شهرام بابت حوصله ای که به خرج دادن و وقتی که برای مطالعه 113 صفحه گذاشتن!
من خودم دارم مطالب مهم این 113 صفحه رو به تدریج انتخاب و در وبلاگ پاتوق عطربازها (آدرسی که در امضام هست؛ http://atrbaaz.tebyan.net ) منتشر می کنم تا دوستان در وقت شون صرفه جویی شه و هم چنین با دسته بندی که روی نوشته ها میشه راحت تر بتونن به مطالب خواندنی دست پیدا کنن. از فرصت استفاده می کنم و از همه دوستان می خوام در شبکه اجتماعی تبیان عضو شن و آیدی atrbaaz رو add کنن با این کار به پاتوق عطربازها در اونجا بپیوندن. آدرسش در امضام هست http://net.tebyan.net/atrbaaz
مستقیم میشه در اون صفحه مطلب نوشت و در موقع مناسب و به فرض ضرورت امکانات خوبی در اختیارمونه.
من بارها نوشتم که از هر عطر فقط یک گرید و یک کیفیت رو دارم. کرید اونتوس هم فقط یکی است؛ آن چه شما اشاره می کنی ترکیب کرید اونتوس با بلک ایکس اس هستش . هم چنین رفلکشن؛ منسوب به آمواجه. مطمئن نیستم رفلکشن آمواج باشه. هر چند که تیپ رایحه اش می خوره به دار و دسته ی آمواج ها!
باقی مطالب در پ خ خدمت تون عرض میشه.
سلام مجدد
خوب بار دوم خوندن تاپیک هم به اتمام رسید ولی جمع بندی تو یک پست راجع به ترکیبات رو ندیدم
از مطالب مهم نت برداری کردم
هفته بعد هم بالاجبار برای وضعیت دانشگاه پسرم
اینجا نیستم
بقول آقا فردید
آقا رضا که متصل به انواع اسانسها هستید ترکیب پیشنهادی شاگرد آخر پاتوق رو تست نکردید؟
یک سوال ملاک شما در اسپری همزمان ابتدا چه چیزی رو ملاک قرار میدید
تو صفحات تقریبا انتهایی ترکیبات جناب مخدومی رو قادر به شناختشون نشدم
حداقل من نتونستم بفهمم
آقا رضا ظروف شیشه ای رسید با عکس تو تاپیک قرار بده
اون اسپریرهای 10 گرمی چیزهای جالبی هستن داشتم فکر میکردم تو سفر خیلی به درد بخورن
نتیجه گیری کلی از دو بار خوندن تاپیک
کلیه تصمیم گیری رو به عهده آقا رضا بزارید ایشون اصلا هدفش فروش نیست و رضایت شما براش مهمه
بار دوم درخواست 100 گرم الور هوم اسپورت کردم ایشون مخالفت کرد که فقط 50 گرم بهت میدم بعد که پسندیدی بیا یک کیلو ببر
توی ترکیبات وقت بسیار زیادی برای راهنمایی ما برای خرید بهترین گزینه میکنن
من به کل اول به اخلاقشون نمره 20 میدم
تقریبا هیچوقت کسی که براش مشتری مهمتر باشه رو ندیدم
خیلی خوشحالم سرچ گوگل منو به این تاپیک از صفحه 111 هدایت کرد
متاسفانه نمیتونم زحماتشون رو جبران کنم
ان شاء الله هر جا هستن در صحت و سلامت باشن
پیشنهاد حقیر اینه به مرور نکات مهمی که تو اسپری ترکیبی و ترکیب دو اسانس بهش پرداخته میشه رو بفرمایید
البته بازم تصمیمگیری نهایی به عهده شماست چون صد در صد بهترین تصمیم رو میگیرید
ارادتمندم