درود و وقت خوش!سلام
دوستان یه عطر خیلی خوب با رایحه ملیح برای مرد میخوام که در هوا نسبتا پخش بشه ( مثلا سوار آسانسور میشم تقریبا بوی عطرم پر کنه اونجارو ) و موندگاری بسیار بالایی داشته باشه
چه مارکی پیشنهاد میدید ؟
ممنون که پاسخ دادیدرود و وقت خوش!
دوست گرامی سوال تون برای بنده واضح نیست.به این دلیل که لغت ملیح رو برای عطر زنانه به کار می برن و منظور از اون یه بوی ملایم و لطیفه مثل ورساچ برایت کریستال.این در حالیه که غالبا عطرای موسوم به مردونه نماد قدرت و صلابت هستن مثل توسکان لدر یا عطرهای ناسوماتو.
ابهام بعدی پخش بالا و موندگاری بسیار بالایی است که شما از یک عطر ملیح انتظار دارین! این پخش و موندگاری تقریبا فقط متعلق به عطرای گرم و شیرینه که با ملیح بودن جور در نمیاد.
برای انتخاب عطر مناسب ابتدا دمای عطر مورد نظر را مشخص کنید (گرم یا خنک) بعد طعم عطر (تلخ یا شیرین) بعد ملایم و تند بودنش و نهایتا غلیظ یا رقیق بودنش.
سوسپیرو اربا پورا! اطلاعات این عطر در پست اول صفحه اول؛ قسمت جدیدترین عطرها.لینک کامنتها رو دنبال کنید.ممنون که پاسخ دادی
منظورم از ملیح این بود که soft باشه
مثلا تند نباشه مثل عطر خیار و ...
مردونه باشه اما تند و زننده نباشه، بلکه همچین مناسب باشه که تو ذوق نزنه
عطر گرم و شیرین رو بیشتر دوست دارم
یه مارک خیلی خیلی خوب میخوام واقعا تک باشه
دوست گرامی صرف غلیظ بودن اسانس نسبت به اودوتویلت یا اودوپرفیوم نشانه قدرت مند بودن عطر نیست.من کلی اسانس لالیک تست کردم که بسیار بی جون و ضعیف بوده.برای همین مدتها بود دیگه با لالیک کار نداشتم تا چند وقت پیش به یک اسانس قدرتمند از لالیک برخوردم با پخش و موندگاری عالی!سلام
من عاشق عطر و بوی لالیکم و هر وقت که میزنم بوش آدم رو توی طبیعت میبره، ولی متاسفانه این لالیک های جدید دیگه کیفیت سابق رو ندارن و یکی از دوستانم پیشنهاد داد که اسانس لالیک گرمی بخرم چون غلیظ هست بهتره ادکلن معمولیه، میخواستم ببینم درست گفته؟ )
شک ندارم کسی که لالیک رو دوست داشته باشه و از بلک افغانو هم خوشش بیاد اگه این دو عطر رو هم زمان بزنه مستقیم میره فضاااااااااااا!!امروز برای مصرف شخصیم کمی لالیک انکر نویر ریختم تو بلک افغانو (به نسبت حدود یک گرم لالیک در 5 گرم افغانو ) برای این که می خواستم نت چوبی اضافه کنم به عود افغانو و همین طور تلخی بیشتر می خواستم که وتیور موجود در لالیک تامین می کنه این تلخی رو. الان که بعد چند ساعت بو می کنم محل اسپری شده روی لباس رو ؛ فقط بوی افغانو رو حس می کنم و از لالیک چیزی نمونده. در حالی که دقایق اولیه بیشتر بوی لالیک رو داشتم. فهمیدم جا داشت که لالیک رو بیشتر می ریختم.
مطابق معمول همیشه توصیه ام به دوستان اسپری هم زمانه. برای داشتن کنترل بیشتر روی نتیجه. من این ترکیب رو بیشتر دوست دارم تا مصرف جداگانه شون رو. البته ناگفته پیداست که سلیقه ام بیشتر به سمت عطرهای چوبیه تا عودی. به خصوص موقعی که پای نت وتیور وسط باشه!
درود و وقت خوش؛سلام
من عاشق عطر و بوی لالیکم و هر وقت که میزنم بوش آدم رو توی طبیعت میبره، ولی متاسفانه این لالیک های جدید دیگه کیفیت سابق رو ندارن و یکی از دوستانم پیشنهاد داد که اسانس لالیک گرمی بخرم چون غلیظ هست بهتره ادکلن معمولیه، میخواستم ببینم درست گفته؟
امشب شب تولد پاتوق عطربازها است. آغاز چهارمین سال فعالیت پاتوق. به همین مناسبت تصمیم گرفتم به یکی از عطربازان پاتوق صد گرم اسانس خالص کرید اونتوس نسخه چهارم رو هدیه بدم. بین 40 نفر از دوستان به قید قرعه 20 نفر رو انتخاب کردم و انتخاب نهایی رو به عهده آرش عزیز @arash59b گذاشتم که همه دوستان می شناسن. آرش جان اسم خودش هم در لیسته و برای همین فقط یک عدد از یک تا بیست رو به من اعلام میکنه. پس از انتخاب ایشون اسم برنده خوش شانس در پاتوق اعلام میشه. منتظریم آرش جان.
دلیل انتخاب آرش جان این بود که ایشون با تست صد عطر پاتوق هم چنان رکورددار هستن و از پیش کسوت های پاتوق هستن.بنابراین شکسته نفسی می کنن و میگن بین پیغمبرها .....سلام رضا جان
من هم ۴مین سال این دورهمی شیرین رو به همه تبریک میگم
صد گرم اونتوس هم که پیشنهاد فوق العاده وسوسه کننده ای هست هرکی نسیبش بشه بار چندسال خودش رو بسته مخصوصا با قیمت بالای یه تومن الان اونتوس و ابی هم که یکی دوساله توش بستن
رضا جان هم بین پیغمبرها جرجیس رو پیدا کرده که بیاد شماره انتخاب کنه
معمولا تو این مراسم یه رسم خز و من دراوردی هست که منم ازش استفاده میکنم :general304:و عدد ۴ رو انتخاب میکنم به مناسب چهارمین سال