درود و وقت خوش!
دوست دارم اولین نوشته ام رو در سال جدید با تبریک مجدد سال نو شروع کنم؛کلی آرزوهای خوب و قشنگ داشته باشم .... اما ....
سال جدید با دو اتفاق مهم شروع شده. قیمت دلار حدود 5100 تومن شده؛ مجدد زمزمه فیلترینگ تلگرام شنیده میشه. از کسی پنهان نیست که
مهمترین ابزار ارتباطی من و دوستان تلگرامه. حتی در ابتدای زمستان پارسال با اون حوادث تند؛ علیرغم این که من نرم افزارهای متعددی نصب کردم برای راحتی کار رفقا؛ (ویسپی؛وایبر؛وی چت؛واتساپ و پرایوسی مسنجر)؛ باز دوستان ترجیح دادن نرم افزار ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کنن و با تلگرام مسیج بدن. اونایی هم که نداشتن ؛ تا عادی شدن وضع تلگرام نتونستن مسیج بدن. حالا این بار گفته میشه قراره نه تنها تلگرام ؛بلکه مسدودیت شکن ها هم برن به دیار فنا! به عبارت دیگه حسب ظاهر قراره اینترنت بشه اینترانت. خبر خیلی بدیه و امیدوارم این اتفاق نیفته.
فقط موقعی که اینترنت بشه اینترانت؛ ناچار میشیم بریم سراغ پیام رسان داخلی. در غیر این صورت با تلگرام می مونیم.
دیروز با مسنجر جدیدی آشنا شدم به اسم tam tam که با داشتن قابلیت تماس صوتی و تصویری با کیفیت و سرعت رضایت بخش؛ قابلیت های تلگرام رو هم داره. (ارسال متن و فایل و پیام صوتی) + کلی استیکرهای متحرک جذاب و سرگرم کننده. نصب سریع و بی دردسری داشت و کد ثبت نام رو راحت داد و ... از این لینک دریافت کنید:
http://yon.ir/tam97
آیدی من اونجا مثل تلگرام theperfumer هستش و آدرسم میشه tt.me/theperfumer یا
https://tamtam.chat/theperfumer
البته اگه شماره تلفن من در لیست مخاطبین تون باشه خودکار می بینید. من الان تقریبا جز تلگرام باقی نرم افزارها رو حذف کردم. بنابراین
پیشنهاد من به دوستان نصب تم تم و تست قابلیتها و سرعت بالاشه. تا همینجا هم نمره خیلی خوبی می گیره و مدام در حال ارتقا و بهبود کیفیته. از تستش غافل نشین و به بقیه هم معرفی کنید.
و اما قیمت دلار .... متاسفانه ظاهرا سقفی برای افزایش قیمتش نیست و با هر موج جدید حمله اش؛ تصاعدی قیمت همه چی رو می بره بالا. از شیر مرغ تا جون آدمی زاد!
فعلا عطرها همون قیمت زمستان پارسال عرضه میشه. اما می دونم و می دونید که این قیمتها ناپایداره و به خصوص اگه دلار خیز برداره برای قیمت 6 تومن؛ .... بهتره از الان نه فکرش رو بکنیم نه حرفشو بزنیم.کاری که از دست مون برنمیاد.
گاهی موقع ها یه موجی میاد و درخواست برای برخی عطرها زیاد میشه. الان درخواست برای میستری توباکو؛ که از قضا عطر فصل هم نیست به نحو عجیبی بالاست و موجودیش هم صفره! نمیدونم بار بعدیش کی میاد. احتمالا زودتر از پاییز نباید منتظرش باشیم.
نصب تم تم و معرفیش به بقیه فراموش تون نشه!