سفارش ششم را از هادی عزیز بصورت حضوری در سفارت سابق آمریکا تحویل گرفتم
بعضی از عطرها تکراری و بعضی هم جدید بودند که مدتها بود منتظرشون بودم. تجربه خودم رو به مرور درمور شون خواهم نوشت مخصوصا در مورد تافی نیل که محبت کردن بعنوان هدیه اوردن.
سفارت سابق آمریکا در خ طالقانی دبیرستان من بوده کمتر از 30 سال پیش! کلی خاطره برام زنده شد وقتی داخلش شدم. اون باغ بزرگ؛ساختمون مدرسه....
بعد دیدار با آرش جان؛ در همون نزدیکا؛ در خ ویلا جلسه ای داشتم با یکی از واردکنندگان سرشناس عطر. تا منو دید شناخت؛گفت به؛ آقای هادی! من شما رو فلان جا دیدم!
یادم اومد. عطرهاشو تست کردم.
گفتم گرید بالاتر می خوام. بالاترین. گفت هر چی میخوای بگو سفارش بدیم فرانسه بسازن بفرستن .
رایگان. حداقل order
بیست و پنج کیلو از هر عطره. رفقای عطرباز لطفا ظرف همین امروز مشورت بدین سمپل کدوم عطرها رو درخواست بدیم. کرید اونتوس؛توسکان لدر که دو تای اولن. من نظرم کارهای آمواج؛تام فورد؛رالف لورنه. قرار شده بالاترین گرید ممکن رو بسازن بفرستن و ما می تونیم اگه خواستیم نتی در عطر کم و زیاد شه درخواست تغییر بدیم در سمپل تا نهایتا به جایی برسه که مهر تایید بزنیم روش.
نظرات مشورتی تون رو پ خ کنید لطفا. بیست تا کار تک می خوام که بوش مست بکنه آدمو. بالاترین پخش و موندگاری رو می خوام پس از شباهت به اصل اودکلن. در صورت ممکن تغییر نت ها رو هم می خوام شاهد باشم!
در بدترین حالت؛ سمپل رایگان یکسری عطرهای نایاب میاد دستم. در بهترین حالت دیگه با هیچ شرکتی جز این شرکت کار نمی کنم و عطرها؛ عطرهایی میشن که خودم وارد کردم و مهر تایید زدم!
آرش اگه تهران بودی؛ سمپلها رو باهات چک می کردم. حیف!
آقا جان؛ تافی نیل نه قربون شکلت. این عطر اصلا تافی (شکلات تافی) نداره. کافی (قهوه) نیل دادم خدمتت. اونم نسخه تغییر یافته اش بعد اون برهم زنی نسبت اولیه ش که الان دست وحید و حسین (دامغان) هستش.
تو جلسه ای که داشتم حرفهای خیلی خوب دیگه ای هم مطرح شد در مورد عطر؛ صبر می کنم ببینم تحقق پیدا میکنه یا نه. علی الحساب اسم بیست تا عطر می خوام. لطفا خواستین پیشنهاد بدین به پر طرفدار بودنش هم توجه کنین! لینک عطر در فرگرانتیکا فراموش نشه!
مخلص همگی.