arash59b
Registered User
از نت اولیه فراری رایحه تلخ که خیلی نزدیک به ۲۱۲ هست میگیرم انگار ۲۱۲ را با یه اسانس شیرین ترکیب کرده باشن
پس من منتظر میمونم، ممنون میشم خبرم کنید!سلام ؛
تو عطرهای خنک و تلخ با رایحه چوبی؛ من بهتر از هی وود ندیدم تا حالا. منتظرم ببینم در تیر ماه به گرید بالاترش دست پیدا می کنم یا نه. نسخه در دسترس رایحه اش محشره ولی موندگاری بالا نداره ؛ پخش بوش رو تست نگرفتم (برای فروش ندارم این نسخه رو)
احتمالا ترکیبش با لالیک انسر نویر یا تام فورد گری وتیور باید رایحه خنک و تلخ خیلی خاصی رو بسازه که بوی چوب قویه توش! می سازم؛ تست می کنم؛ بعد خبرش رو میدم به شما!
سلام. بله اونجا خونده بودم. خودم بوی اون ماده ی ممنوعه رو چون نمی شناسم متوجه نمیشم.رویوهای سایت فراگرنتیکا رو نگاه کن
محمد @mohamadeblis2 ؛ نظر آرش اینه و مطمئنم بدون تست گفته! شما فردا هم آرکان وایت رو هم آرکان بلو رو با درصد مساوی با فیکس ترکیب کن (مثلا دو سوم عطر یک سوم فیکس. چشمی و حدودی این کار رو بکن) بعد خبر بده.بنظرم ارکان بلو. بلو ایس خودش دست کمی از ارکان نداره
دوست عزیز @bigarasg نظر آرش جان کاملا در مورد عطر تک (بدون ترکیب) درسته. حالا اون ترکیبی که گفتم رو تست می کنم خبر میدم. امروز یک عطر wood دیدم هوش از سرم پرید! شبیه لالیک انسر نویر؛ کمی خنک. یعنی کلا خنک و تلخ. یک عطر سلطان هم دیدم که واقعا "سلطان" بود. شاهکار. دوستان همه می دونن که میونه ی من با عطر سلطان خوب نیست. ولی این نسخه عالی بود. متاسفانه هر دوی این ها هنوز بارش ترخیص نشده که بیارم براتون!در حال حاضر وتیور میتونه گزینه خوبی باشه هر سه خواسته شما رو داره
چه جالب. اما من از نت اولیه فراری بلک بیشتر از هر چیزی هل و دارچین می فهمم که حسابی حالمو جا میاره!از نت اولیه فراری رایحه تلخ که خیلی نزدیک به ۲۱۲ هست میگیرم انگار ۲۱۲ را با یه اسانس شیرین ترکیب کرده باشن
ممنونم از شما و آرش عزیزسلام. بله اونجا خونده بودم. خودم بوی اون ماده ی ممنوعه رو چون نمی شناسم متوجه نمیشم.
محمد @mohamadeblis2 ؛ نظر آرش اینه و مطمئنم بدون تست گفته! شما فردا هم آرکان وایت رو هم آرکان بلو رو با درصد مساوی با فیکس ترکیب کن (مثلا دو سوم عطر یک سوم فیکس. چشمی و حدودی این کار رو بکن) بعد خبر بده.
دوست عزیز @bigarasg نظر آرش جان کاملا در مورد عطر تک (بدون ترکیب) درسته. حالا اون ترکیبی که گفتم رو تست می کنم خبر میدم. امروز یک عطر wood دیدم هوش از سرم پرید! شبیه لالیک انسر نویر؛ کمی خنک. یعنی کلا خنک و تلخ. یک عطر سلطان هم دیدم که واقعا "سلطان" بود. شاهکار. دوستان همه می دونن که میونه ی من با عطر سلطان خوب نیست. ولی این نسخه عالی بود. متاسفانه هر دوی این ها هنوز بارش ترخیص نشده که بیارم براتون!
سلامممنونم از شما و آرش عزیز
من خودم هم آرشه اسمم
خوشحالم از آشنایی با شما دوستان عزیز
پس من منتظر میمونم، من تو کل عمرم فقط لالیک انسر نویر و وود راکی مانتین استفاده کردم، منتظر پیشنهاد شما، چه تک چه ترکیبی میمونم! وتیور رو میشه اسم انگلیسیش رو بنویسید تا بتونم اطلاعات بیشتری در موردش کسب کنم؟
پس من منتظر میمونم، ممنون میشم خبرم کنید!
سلام جناب هادی.. فک کنم اگه اون ترکیب انکر نویر و راکی مانتین یا هی وود رو بتونید خوب دربیارید واقعا یه شاهکار میشه ک میتونه تو پاتوق بترکونه.. رایحه انکر نویر ک واقعا مدهوش کنندس راکی هم ک حرفی توش نیست و بوی تلخو چوبیش ادمو مست میکنه .. البته من هیی وود رو تست نکردم اما باید خنک باشه درسته? پس میتونه ی ترکیب خنکو تلخ چوبی جنگلی دربیاد ک مطمعن باشید طرفدارای خاص خودشو داره.. من از همین حالا منتظرم ببینم قراره چی بسازید اقا رضا[emoji1]
از اونجا ک موندگاری و پخش لالیک این اواخر پایین اومده و مث سابق نیست اسانسی ک در اختیار شما هست از نظر کیفیت و نزدیکی رایحه و پخش و ماندگاری در چه حدیه?
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
احتمالا بخاطر میزان لایت شدن متفاوت هستچه جالب. اما من از نت اولیه فراری بلک بیشتر از هر چیزی هل و دارچین می فهمم که حسابی حالمو جا میاره!
سلام!ولی اصلا با بلو ایس نتونستم ارتباط برقرار کنم (هرچندتا ۷۰ درصد هم لایتش کردم) جز رایحه هایی است که برای من باعث ایجاد سر درد میشه
بلو ایس نسخه کدوم عطر ارجینال هست؟
سلام آقا بابک عزیز؛ کم پیدایی برادر! خوشحالم که فراغتی دست داد سری به پاتوق بزنی. آرش جان ظاهرا همون طور که بابک قبلا نوشته بود؛ اودکلن بلو آیس هم نام خودشه از امانوئل.یه ترکیب هم بنده برای این فصل درست کردم و الان دارم ازش استفاده میکنم وخیلی راضیم
ترکیب بلو آیس و اینوکتوس که به نسبت مساوی مخلوط کردم و یک سوم فیکس ،عالیهههه
برای من که با هر دو رایحه حال می کنم هر درصدی اوکی هست. هر چند که فکر می کنم بلو آیسش بیشتر بود چون دنبال خنک کردن بلک ارکید بودم. شما کم کم بلو آیس اضافه کن. تا از دستت در نره رایحه ی نهایی.چه نسبتی؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام اقای رضا عطرباز عزیزسلام به همه ی رفقای عطربازم!نتیجه تست ترکیب تام فورد گری وتیور و هی وود
آقا ترکیب گری وتیور و هی وود تست شد. هی وود ملایم؛ خنک و تلخ بسیار نازنین تقریبا هیچ مجالی برای عرض اندام پیدا نکرد جلوی گری وتیور و از اونجا که ماندگاری وتیور خیلی بیشتر از هی ووده؛ 5-6 ساعت بعد شما فقط وتیور رو دارین در کنار ردپایی ضعیف از بوی چوب که مال هی وود باشه.
میشه حدس زد که موندگاری رایحه رضایت بخش باشه (بخاطر وتیور) ؛ خود رایحه هم ok هست در ترکیب. از همان نت اول؛ برای دوست داران رایحه های چوبی / جنگلی تلخ.
اما چون من نمی خوام هی وود محو جمال گری وتیور بشه؛ ترکیبش رو در یک ظرف توصیه نمی کنم.
وحید جان هی وود (که نسخه های گریدش در اختیارم نیست و منتظرم ببینم تا تیرماه میاد یا نه) خنک و تلخه؛ چوبی و بسیار دوستش دارم.
در مورد لالیک؛ اودکلنشو ندیدم و در مورد پخش و موندگاریشم جناب گلپور @mercedes62 عزیز نظر بده. فکر می کنم علیرغم قیمت پایینش؛ کیفیت مناسبی داره.