برای من که با هر دو رایحه حال می کنم هر درصدی اوکی هست. هر چند که فکر می کنم بلو آیسش بیشتر بود چون دنبال خنک کردن بلک ارکید بودم. شما کم کم بلو آیس اضافه کن. تا از دستت در نره رایحه ی نهایی.
نگفتی با کدوم نت در بلو آیس مشکل داری. تا حالا هیچ عطر خنکی به این قدرت در پخش و موندگاری دیده بودی؟
!WOWکدوم نه؟
برای من یه رایحه تک بو و خطی است
یه رایحه مرکباتی (که تلخ و خنکه ) مثل پوست لیموشیرین یا برگ درخت نارنج و پرتقال رو داره
شما چی میفهمید؟
آره همون روز اول ترکیب اش کردم با اینکه رایحه ها با هم ترکیب نمیشه ولی در مجموع نت نهایی و ماندگاری بهتر میشه به نظرم اینطور خیلی نزدیک تر به اونتوس میشهآرش @arash59b با بلک ایکس اس چی کار کردی؟ ترکیبش رو با کرید اونتوس تست زدی ببینی چی میشه؟
من بیشتر از نزدیک بوش میکنم تا ۸۰ درصد هم لایتش کردم ترکیب شما چقدر است؟!WOW
چه عجیب! بلو آیس رو تلخ حس می کنی؟ به شامه ی من با بوی چای خنک شروع میشه و به تدریج بوی لیمو و آناناس میاد. بعد دوباره انگار بوی چایی برمی گرده و نهایتا بوی گل رز تا ساعت آخر به مشام میرسه. اصلا رایحه خطی نداره (مثل بلک افغان) و شیرینیش کاملا غلبه داره بر تلخیش. جوری که میشه گفت خنکه و شیرین.
خیلی لایتش کردی. هر چند که بسیار قدرت منده و از رو نمیره! درصد مشخصی برای لایت خودم نمیتونم بگم. اما منظورم از چایی؛ دقیقا و به وضوح چاییه. تمام دوستانی که بلو آیس رو تست کردن به اتفاق نت اول رو چایی خنک گزارش میدن. بعد حداکثر 24 ساعت بوی باقی مونده از بلو آیس بیشتر رز خنکه. مثل اودکلن رز الکتریک. خوش بوترین اودکلن رزیه که تا حالا دیدم. نت نهایی بلو آیس بسیار به اون نزدیکه. اگه امکان تست رز الکتریک رو داری حتما انجام بدهمن بیشتر از نزدیک بوش میکنم تا ۸۰ درصد هم لایتش کردم ترکیب شما چقدر است؟
تو نت لیمو برداشتمون مشترکه شاید بخاطر تجربه های شخصی منظورمون از چای و برگ نارنج یکی باشه ولی بوی رز را تا الان نگرفتم
بیشتر
درود جناب عمادی عزیز!درود
برای سفارش دومم این لیست رو در نظر گرفتم (تابستانی عطرآگین با عطر یاد یار ) امیدوارم همین جمله تاثیرگذار ، چند درصد تخفیف رو به سفارشم بده :general304:
79 -اینترلود آمواج
78 -تام فورد گری وتیور
77-واتر وایت دیویدوف
76 -فراری بلک
74 -یخ آبی BLUE ICE
73 -PASSION
70 -آرماند کد آیس فورمن
69 -لاگوست این پلی
68 - پلو بلو
67 –جینز
65 - بوس من
61 - تامی تی
59 - ری اکشن
58 - بلک ایکس S مردونه
56 - کرید گرین آیریش
55 - کرید سیلور مانتن
54 - کرید امپریال
41 -تام فورد توباکو وانیل
37 -مونت بلانک این دی ویژوال
35 –باندراس
15 - اکوا دی جیو
12 - ورساچ برایت کریستال
خوشحالم که دوست داشتی محمد جان. دوستان یادشونه وقتی اینو تست کردم نوشتم:سفارش سوم رسید
فقط می خوام بگم این توسکان لدر جدید درست همونیه که باید باشه یه بار یه تستر کوچیک داشتم از این اسانس هنوزم دارمش که فقط بوش کنم وای ی ی ی ی بوش قشنگ دلو می بره زعفرون اولین چیزی که وقتی بو می کنی قشنگ شادابت می کنه روانی کنندس این اسانس بدون تملق بهترین بو، اگه اسانس توسکان قبلی اقا رضا رو 10 از 10 میدادم واقعا اینو نمیشه نمره داد خیلییییی عالیه
امروز یکی از مشتریام که براش کرید اونتوس خودم (کرید+بلک ایکس اس) رو برده بودم؛ متوجه بلو شنلی که زده بودم شد و گفت بسیار شبیه اودکلنشه (که داره). خوشحال شدم! پرسیدم موندگاری اودکلنش چقدره؟ گفت زیاد نیست. گفتم اسانسش هم موندگاری پایینی داره.(حداکثر 24 ساعت؛ زمان پخشش کمه)4 تا بلو شنل متفاوت دستمه الان (یکیش همونه که قبلا در اختیار دوستان قرار دادم و الان ظرف خالیش دستمه!) با درجه حرارت های مختلف و طعم های نه خیلی شبیه هم!
کلا کسی از عطرهای خنک توقع موندگاری بالا نداره (عطرهای خنکی مثل پشن و بلو آیس و بیتر بلک با موندگاری بالا استثنا هستن) ؛ اما اگه بخواهیم فقط در مورد رایحه حرف بزنیم یکی از این بلو شنل ها که از قضا خنک تر از بقیه است و البته بوی بسیار لطیف و ملایم داره بدجوری دلمو برده. همیشه گفتم دغدغه اول من پخش و به ویژه موندگاری بالا نیست. مهمترین چیز رایحه است. رایحه باید دلبری کنه! این بلو شنله این جوریه. مطمئنم برای مصرف شخصیم از این به بعد همین بلو شنل رو استفاده می کنم.
نت انتهایی اینترلود که اول و وسط و آخر هر چی رایحه است! هر چند که شخصا از لحظه ی اول خاطرشو می خوامآمواج اینترلوده (پیچیده دوست داشتنی)
(تغییر بو تو تمامی نوت ها اصلا خطی نیست هر دقیقه یه بو)
وقتی اسانسشو بو می کنی همون اول انقد پیچیدس که احساس گیجی می کنی یه بوی فلفل و دارچین به نظرم توش بود با یه بوی دیگه که نمیدونم چیه که فکر کنم صندل
حتما باید به این اسانس اجازه باز شدنش رو بدی از اون عربی بودن ( ادویه ای بودن ) به سمت فوق العاده شدن یه چرم بی نظیر با همون بوی ناشناس به جا میزاره شدیدا پر طرفدار و باکلاس ( همین امروز سه باز خورد مثبت گرفتم)
الان هم یه بوی ملایم خیلی خوبه دودی داره که آدم هی دوست داره بو کنه ازش باقی مونده
( همینجوری داشتم اسانس ها رو بو می کردم نمیدونم چرا یه بوی مشابه از گری وتریور و اینترلود احساس کردم )