سلام؛اگر بخوام رتبه بندی شخصی داشته باشم :
۱- کافی نیل
۲- تام فورد گری وتیور
۳-ارکان وایت
۴- بلو ایس
۵- اونتوس
۶-توسکان لدر
۷- اینترلود اومواج
ی نکته کلی هم بگم ک واقعا کیفیت عطرها فوق العادس ..برا منی ک تا حالا ادکلن استفاده میکردم و زیاد ب اسانسها اعتماد نداشتم یه سوپرایز بود .. جوری ک الان دیگه نمیخام هزینه ای بابت ادکلن بدم ترجیح میدم از حالا از همین اسانهای اقارضا تهیه کنم هم پخشو ماندگاری بهتری دارن و هم هزینه مناسبی . یا علی
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
بوی چرم برای من قبل از نت آخر میادتا جایی که حافظه ام یاری می کنه همه عطربازهای پاتوق؛ نت انتهایی اینترلود رو چرم ارزیابی می کنن. مطابق نوشته هاشون . البته چرمش با چرم توسکان لدر متفاوته و چیز دیگه ای هم کنارش هست.
نه؛ رفقا؟
سلام بر همهسلام آقا بابک عزیز؛ کم پیدایی برادر! خوشحالم که فراغتی دست داد سری به پاتوق بزنی. آرش جان ظاهرا همون طور که بابک قبلا نوشته بود؛ اودکلن بلو آیس هم نام خودشه از امانوئل.
بابک؛ شما مثلا 15 گرم بلو آیس رو با 15 تا اینویکتوس ترکیب می کنی بعد به ترکیبش 10 گرم فیکس اضافه می کنی؟
آرش برو سراغ ترکیب بلو آیس و بلک ارکید. من ترکیب این دو تا رو خیلی دوست دارم و تا اونجا که حافظه ام یاری می کنه بابک هم این ترکیب رو تست کرده.
من قبلا از یکی از فروشندگان تاپیک گرین آیریش رو گرمی 6000 تومان گرفته بودم که عطرش خنک و شیرین بود البته پخش بو و ماندگاری خوبی داشتگرین آیریش : تیز-برنده – تند – وحشی (اینارو بهش نسبت میدم)-مایل به تلخ و خنک و البته به شدت خاصه و همه پسند نیست(بی تعارف)
هروقت بوش میکنم یه جنگل پر از سبزه برام تداعی میشه(کلا گیاهی) و حس طبیعی بودن بهت میده...یه مقدار نمک هم به مشامم میرسه
کرید اونتوسی که اقا رضا ساختن حرف نداره از نظر نزدیکی بو به ادکلن اصلیش!
عالی عالی...
ترکیب بلک ایکس اس و اونتوس هم خیلی محشره
محمد عزیز منظورش از کرید اونتوس ساخت من؛ ترکیب بلک ایکس اس و کرید اونتوسه. هم ایشون و هم بابک جان؛ هر دو اودکلن اصل کرید اونتوس رو داشتن و خوشحالم که کرید اونتوسی که خدمت دوستان میدم تا این حد به اصل اودکلن نزدیکه و حتی موندگاری و پخش بالاتری داره.بدی ادکلن کرید اونتوس اینه که موندگاریش در حد 2 تا 3 ساعته و پخش بوش هم کمه
اما عطر کرید اونتوس آقا رضا موندگاریش و پخشش بهتر از ادکلنش هست و بوش هم نزدیکه به ادکلنش
ممنون.:general609:من قبلا از یکی از فروشندگان تاپیک گرین آیریش رو گرمی 6000 تومان گرفته بودم که عطرش خنک و شیرین بود البته پخش بو و ماندگاری خوبی داشت ایندفعه برای امتحان از اقا رضا گرین آیریش رو گرفتم که گرمی 1200 تومان بود ورایحه اش خنک و تلخ بود.
بر اساس بررسی های تخصی ادکلن اصل گرین آیریش هم خنک و تلخه و یکی از دوستانی که خبره این کاره گفت این عطر خاص تر و خوشبو تر از گرین آیریش قبلی منه
اگر اجازه بدید با شما مخالفت می کنم.با دو ملاک خنک و موندگاری بالا شما دو انتخاب بیشتر نداری!
بلو آیس و پشن.
برام جالب بود. تجربه ی منحصر به فردی داشتین. در بین دیگر دوستان کسی تجربه ای نزدیک به آقا مهدی داشته؟ یعنی کسی از دوستان هست که گرین آیریش بنده رو در پخش و موندگاری؛ قدرت مند تر از دو عطر 5 ستاره ؛ اینترلود آمواج و بلو آیس حس کنه؟ حتما خبر بده.اگر اجازه بدید با شما مخالفت می کنم.
به شامه من آیریش تویید بسیار بیشتر از بلو آیس ماندگاری دارد، و پخش آن هم به مراتب بهتر از ماندگاری آن است. با همین تجارب محدودم می تونم بگم پنج سانت ایریش تویید از ظرف رولی و احتمالا اسانس خالص(؟) روی تی شرت نخی از اینتر لود ماندگاری و پخش بهتری دارد.
به شامه من آیریش تویید بسیار بیشتر از بلو آیس ماندگاری دارد، و پخش آن هم به مراتب بهتر از ماندگاری آن است. با همین تجارب محدودم می تونم بگم پنج سانت ایریش تویید از ظرف رولی و احتمالا اسانس خالص(؟) روی تی شرت نخی از اینتر لود ماندگاری و پخش بهتری دارد.
روی دستمال کاغذی ماهها پیش تست گرفتم از بلو آیس؛ حدود 2 هفته موندگاری داشت.جالبه چند ساعت پیش رفتم سراغ ایریش و برای بار سوم لایتش کردم بعد اومدم دیدم اقا مهدی در موردش پست گذاشته
بنظر من هم موندگاری خیلی بالایی داره و پخش کنندگیش هم بالاست شاید بشه گفت در حد بلو ایس هست. ولی چون از رایحه اش خوشم نمیاد حتی اگه از اینترلود هم بهتر باشه برای من مهم نیست
قبلا از یکی دیگه از فروشندگان اینجا اسانس هایی با قیمت بالا گرفته بودم
جالبه که توسکان لدر آقا رضا همون توسکان لدر فروشنده دیگه هست که با 3-4 برابر قیمت میفروشه
(ماندگاری ، پخش بو و نت های عطر درست عین هم هستش)
گرین ایریش آقا رضا اگه بگیم بهتر نباشه بد تر از گرین ایرش فروشنده دیگه نیست که گرمی 5 برابر قیمت آقا رضا میفروشه
راستش؛ چراش رو نمی دونم. اگه دوستان پاسخی برای این سوال میدونن بگن استفاده کنیم. این قدر میدونم که بارها دیدم یک عطر در آن واحد به شامه ی دو نفر لزوما یکسان نمیاد. صرف نظر از تفاوت رایحه (نت هایی که احساس میشه) ؛ پخش و موندگاری یکسانی هم تجربه نمیشه.یک سوال: چرا توسکان لدر انقدر موندگاری داره؟ من رو مچ دستم تست می کنم بعد از سه چهار روز(دو بار حمام و یک بار استخر) هنوز هم رایحه رو حس می کنم! فکر میکنم کاملا با پوستم هماهنگه، روی پیراهن نخی اینقدر ماندگاری نداشته برای من.
سلام
اولین عطری که تست کردم توسکان بود.
اما در این اسانس جدید بوی دودی تقریبا حذف شده یا خیلی کم شده و اصلا به بوی زعفران و چرم غلبه نمیکنه.
من خیلی این نسخه از توسکان رو پسندیدم و بنظرم خیلی از نسخه های قبلی با کیفیت تره و رایحه ها درست در کنار هم قرار گرفتن.
سفارش سوم رسید
فقط می خوام بگم این توسکان لدر جدید درست همونیه که باید باشه یه بار یه تستر کوچیک داشتم از این اسانس هنوزم دارمش که فقط بوش کنم وای ی ی ی ی بوش قشنگ دلو می بره زعفرون اولین چیزی که وقتی بو می کنی قشنگ شادابت می کنه روانی کنندس این اسانس بدون تملق بهترین بو، اگه اسانس توسکان قبلی اقا رضا رو 10 از 10 میدادم واقعا اینو نمیشه نمره داد خیلییییی عالیه
تام فورد توسکان لدر
رایحه های که توی توسکان لدر استفاده شده واقعا اعجاب انگیزه , عطری که تلخی اون ملایم هست و واقعا جذب کننده هست این عطر . من برای خرید این عطر توی تابستون زیاد مشتاق نبودم ولی بعد از رسیدن و تست کردنش میتونم ازش توی این گرمای تابستون هم استفاده کنم.
برای همه دوستانی که دنبال یه عطر خاص , استثنائی , جذب کننده , با پخش بوی بسیار عالی و ماندگاری بالا و همچنین دوستداران بوی چرم توصیه میکنم این عطر رو در اولویت اول خریدهای خودشون قرار بدن
توسکان تنها با نت زعفران و چرمش رو به گرین آیریش نمی فروشم اصلا، توسکان رو به کل خاندان کرید هم نمی فروشم، از اون جد اول تا این نسل ششمشون!
در مورد توسکان لدر باید بگم که فراتر از تصورم بود و خیلی خوشم اومد
توسکان لدر: عالی عالی عالی عالی....
هرچی از این عطر بگم کم گفتم، پخش عالی، موندگاری وحشتناک! قبلا کپی این عطر از ریو رو تست کرده بودم و اصلا خوشم نیومده بود.
در مورد پخش و موندگاری هم فقط یک نکته میگم و اون اینکه از دیشب ساعت 8 شب که یک پاف اسپری کردم الان که حدود 18 ساعت گذشته، توی خونه شاکی شدن که چقدر عطر میزنی این بوی عطرت ما رو کشت! ؛-) داشتم فکر میکردم که وقتی این عطر با غلظت 50 درصد اینه، با غلظت 100 درصد چیه!
واقعا به آقا رضا تبریک میگم با این کارای با کیفیتی که میاره و همه در یک گرید هستن. نه اینکه یک عطر با چندتا غلظت داشته باشن با قیمتهای متفاوت! که به نظر من این کار فقط توهین به خریداره. چون وقتی کسی عطری رو تهیه میکنه بالطبع با بالاترین کیفیت میخواد وگرنه آب خالی بزنه به خودش خیلی بهتره!
پی نوشت:توسکان
قدرت در کنار اوج گرفتن
رسمی ،شیک،با اقتدار
منگ این رایحه هستم