راستی؛ این پیورهاوانا تبدیل شده به یک اسم برات! چرا خودت نمیسازیش؟ میگن بوی آلبالو داره به وضوح. شما میدونی که ترکیب قهوه و بلک ارکید و کاپیتان بلک بوی آلبالو میده (تست کردم؛ دیگرون هم بهم گفتن اینو که بوی آلبالو داره عطرت)؛ کافی نیل هم که داری و بوی عسل و وانیل توشه. اینو در کنار اون مصرف کن میشه شبیه پیور. حتما باید 290 هزار پول بدی؟ من حاضر نمیشم مطلقا پول اودکلن بدم. هر چی بخوام خودم میسازم. نهایتش کمی سعی و خطاست؟ شما که دستت به عطرسازی و ترکیب میره. منع ذهنی بعضی رفقا مثل سعید جان رو هم که نداری بگی نباید ترکیب کرد! سعی و خطا کن و از عطرسازیت لذت ببر. این که بدون پرداخت 290 تومن صاحب پیور بشی هنره. وگرنه هزینه الکی دادن که هنر نیست؛ کاری هم نداره.
بنظرم مساله پیچیده تر از این جمله شماست که "چرا خودم نمی سازم"
درسته که هیجان ساخت یه رایحه که جدید و عالی باشه خوبه ولی مگه ما چقدر توی این کار تبحر داریم. اصلا چقدر دست ما باز هست که بتونیم این کار رو انجام بدیم. باز اگه اسانس های اولیه عطر سازی رو داشتیم یه چیزی
مگه نه اینکه غایت کار ما اینه که یه اسانس پیدا کنیم که شبیه ترین کار به ادکلن اورجینال باشه. اکثر ماها اولویت مون در خرید اسانس اینه که بتونیم ادکلن های خاص و گرون رو با این اسانس ها شبیه سازی کنیم درسته که ممکنه بتونیم یه اسانس پیدا کنیم که شبیه ترین
کار به ادکلن اورجینال باشه ولی هیچوقت دقیقا خودش نمیشه. شاید ما الان یه وتیور،اینترلود یا ... عالی یا داشته باشیم یا یه اونتوس خیلی نزدیک به مدل ارجینالش داشته باشیم ولی مطمئنا هیچوقت اصل اون کار و نت های کاملی که توسط اساتید عطرساز کنار هم قرار گرفته نمیشه. ما خوشحالیم که تونستیم یه ادکلن ارجینال و
گران قیمت رو با تقریب عالی بازسازی کردیم.
اسانس ها برای ما عاشقان عطر، این خوبی رو داره که بتونیم عطش خودمون برای داشتن عطرهای مختلف رو تسکین بدیم چون از نظر مالی توانایی خرید اکثر این ادکلن ها رو نداریم. ولی اگه مثلا توانایی مالی اش رو داشتیم چرا باید از اسانس کپی یه ادکلن رو بجای اصل اون استفاده کنیم؟ مگه نه اینکه چندین اسانس از شرکت مختلف رو تست می کنیم تا شبیه ترین کار رو به مدل اورجینال پیدا کنیم
چرا نباید برای ادکلن هزینه کرد؟ بنظر شما واقعا یه ادکلن 250 تومنی (که رنج زیادی از ادکلن های خوب رو شامل میشه) گرونه؟ مگه من می خوام 10 گرم ادکلن رو به این مقدار بخرم؟ بطور متوسط اکثر ادکلن ها حجمشون 100 میل هست بعنی بطور متوسط هر گرمی
میشه 2500 تومن. بنظر شما برای داشتن رایحه ای که هر نتش می تونه با روح و روان ادم بازی کنه گرونه؟
دوما ،اعتقاد من اینهکه اسانس خوبه ولی نه همیشه. چون خیلی از عطر های پرفکت و عالی کپی خوب ندارند مثل همین پیورهاوانا، پیورکافی یا پیورمالت یا اسنزا یا خیلی از عطرهای دیگه
اینجاست که بهترین روش خرید اون ادکلن هست.
شاید با ترکیت چند اسانس تونستیم چندتا عطر مثل کرید رو خوب دربیاریم ولی برای اکثر این مواردی که نام بردم نشدنیه چون دست ما بسته است. شما با کدوم یکی از اسانس هات می تونی رایحه مالت رو بازسازی کنی؟ اگه هم بتونیم چقدر نزدیک به رایحه ارجینال میشه
اگه هم بتونیم نت اصلی رو بسازیم ایا واقعا می تونیم نت های فرعی رو هم دربیاریم. بنظرم این جمله شماکه می گی خودت بساز خیلی سطحی و بدون عمق هست چون اول نه من این تبحر رو در عطر سازی پیچیده دارم (حتی با سعی و خطا) و نه اینکه ابزارش رو دارم (چند تا اسانس که نت هاشون خالص نیست و با چند رایحه دیگه ترکیب شدن نمیشه کاری کرد. هنوز که هنوزه خود شرکت های کپی سازی نتونستند کپی این مواردی رو که برای نمونه گفتم بسازن)