برادر؛ بنده برای هیچ کس تعیین تکلیف نمی کنم چه کار بکند و چه کار نکند! درخواست بنده این است که اگر هر شکایتی از هر فروشنده ای هست؛ در تاپیک خودش بنویسید چون بنده متاسفانه امکانی برای حل مشکل تان ندارم. حالا اگر نظر و شکایت تان حذف می شود و بی پاسخ می ماند؛ مساله ای است بین شما و ایشان.از این لحظه به بعد فقط فقط فقط در مقوله اسانس ها و عطرهای این مجموعه سخن خواهیم گفت و به هیچ مجموعه و تایپیکی ،طبق دستور آقارضاهادی @دل آهنگ ، کاری نداریم. دوست دار شما سروران محترم. مخدومی. معروف به پروفایل ( فردید. ). مخلص
من فقط یک بار؛ آن هم نه در پیام خصوصی؛ بلکه به طور علنی و در تاپیک؛ به یکی از مشتریان این آقا که 30 گرم توباکو وانیل خریده بود و می خواست بفروشد و نمی توانست؛ پیام دادم. لطفا این لینک را چک کنید و ببینید. بدون سند حرف زدن؛ کلاشی و شارلاتانی است.آن موقع؛ اصلا در پرشین تولز فروشگاه نداشتم. خوشبختانه نوشته ها تاریخ دارن. به تاریخ نوشته و تاریخ تاسیس این فروشگاه در پست اول نگاه کنید.این فروشگاه 4 دسامبر 2014 افتتاح شده و آن نوشته به تاریخ 27 اکتبر 2014 است.حدود 2 ماه قبل از تاسیس پاتوق.
و باقی ماجرا به روایت این لینک ها:
سلام. رفیق بسیار متاسفم که چنین موردی برات پیش اومده. والله اسم این کاسبی نیست. اما می خوام بدونی که گرمی حداقل 10 برابر اصلا صحیح نیست! من گاهی حتی کمتر از 2 برابر هم عطر می فروشم! به خصوص در خرید اول. در پرشین تولز هم تاپیک فروش ندارم.
سلام
دوست عزیز فروشنده منصف مثل شما تو این دوره زمونه انگشت شمارهست
به شما هم پیشنهاد میدم فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید اگه محصول با کیفیت با قیمت مناسب عرضه کنید فروش خوبی خواهید داشت
با اجازه استارتر
دوست عزیز کاربر دل آهنگ اگه واقعا کارهاتون خوب باشه اگه اینجا شروع به فعالیت کنید کارتون میگیره و مشتریتون چند برابر میشه
چون وقتی مثلا من از شما عطر و اسانسی تهیه میکنم اگه واقعا کیفیت بالا رو احساس کنم بجز اینکه خودم باز پیش شما برمیگردم چار نفر دوستم که دارم شمارو معرفی میکنم اونام به همین شکل
در کل شروع فروش تو پرشین تولزو توصیه میکنم
با گرفتن درجه فروشنده معتبر اینجا کارتون رو شروع کنین
حداقل با این تصور و تفکر که نهایت کیفیت رو به دست هموطنات میرسونی
حتما امتحانش کن
امتحانش نفع نداشته باشه ضررم نداره
بنظرم از همی الان دست به کار شو اینجا
حتی موقعی که پیشنهاد دادم در متن از فروشنده اصلی عطر (یعنی همین همکار بسیار مودب!) اجازه گرفتم. خوشبختانه همه کسانی که در این پست ذکری شده از اسمشون زنده و سالم هستن و اگه غیر از این بوده میتونن بیان و بنویسن.سلام. دوست عزیز دقیقا سه ماه پیش که یادداشت بالا رو برات نوشتم در پرشین تولز فروشگاه نداشتم و به توصیه ی شما و جناب @pavilion این فروشگاه رو راه انداختم و خدا رو شکر استقبال خیلی زیادی شد.
احتمالا شما هم تاپیک عطر یاد یار رو دیدین.
حساب کردم دیدم 9 ماه هست که این تاپیک رو زدین با اجازتون خواستم مجدد پیشنهاد بدم آیا تمایلی دارین این عطر رو براتون عوض کنم (با اجازه ی فروشنده محترم) با عطر دیگه ای که تمایل داشته باشین ازش استفاده کنین؟
تو لیست عطرهای خودم توباکو وانیل هست (عطر شماره 41 و قیمتش هم گرمی 1000 تومنه) ؛ انشالله که برای عطرتون مشتری پیدا شه و فروش بره؛ اما اگه نرفت به هر دلیل؛ من این کمک از دستم بر میاد.
در خدمت همه دوستان گل پی تی هستم.
خوش بود گر محک تجربه آید به میان
تا سیه روی شود هر که در او غش باشد!
Last edited: