ghalandar66
Registered User
- نوشتهها
- 407
- لایکها
- 1,128
ببخشیدا
اما آقای دل آهنگ کاملن مشخصه که شما دارید با چند تا نام کاربری فعالیت میکنید
چطور کاربری که 3 تا پشت داره خرید دومش از شما هست ؟
طرز نوشته هاتون کاملن تبلیغاتی هست . نام کاربری دیگری که ساختید میاید میگید که بسته رسید سفارش دومم خیلی بود
کاش الان 50 گرم فلان داشتم
نقد میکنید با نام کاربری دیگه
بنظرم خیلی ضایع دارید پست میگذارید
با نامهای خدومی و آرش و قلندر و ... . به نظر من خیلی از کاربران متوجه این امر شده اند
درود و شب خوش؛
داشتم الان میخوابیدم و گفتم بذار قبل خواب پاتوق رو چک کنم، شاید دوستان مطلبی مفید گذاشته باشند و من اگر در خواب وفات کردم با مطلبی دانسته از دنیا روم... تا پست شما رو دیدم جناب @ROMARIYO! اینکه جواب میدهم به این دلیله که شما از نام کاربری من نام بردید. آقای روماریو من حداقل از طرف خودم میگم که ای کاش همان آقا رضا @دل آهنگ بودم تا از اون همه عطر هرشب و روز لذت میبردم. گرچه فردا ایشون رو زیارت خواهم کرد برای سفارش دومم.
اما جواب شما و سایر دوستان که یا دوست ندارن فکر کنند و یا اصلا فکر نمیکنند اینه که برادر روماریو، اگر به پروفایل دوستان دقت کنی میبینی که هرکدام هم سابقه فعالیت زیادی در فروم دارن و هم امتیازات مختلفی بنا بر فعالیت در بازارچه از افراد مختلف کسب کرده اند و تنها شاید چند امتیاز اندک از آقا رضا گرفته باشند. پس یک نفر با چند هویت و آدرس از چند شهر مختلف نمیتونه باشه...
در آخر بار دیگر نیز عرض میکنم که اگر کسی اسانسی با کیفیت بالاتر و قیمت پایینتر میتونه در اختیار من بذاره، بنده با رویی باز پاسخگوی ایشان خواهم بود. گفتگوی خصوصی بنده به روی تک تک دوستان فروشنده باز بوده و میباشد و خواهد بود
با سپاس