****★*******★*********★درود بر دوستان عطرباز؛
راستش خواستم تست پگاسوس رو بنویسم، اومدم دیدم آقا آرش یه سری سمپل تست کرده که خیلی مشتاق شدم نظرات ایشون رو بخونم. دیشب هم با آقا رضا راجع به تست عطرها صحبت میکردیم بهش گفتم که "دوس دارم برندهای معروف رو کامل تست کنم بعد تصمیم بگیرم ولی قصه خیلی سخت شد. تقصیر خودت هم هست، هر عطری رو تست میکنم یه قسمت از احساس منو با خودش میبره. امشب پگاسوس رو تست کردم، مدهوش شدم. انصافا خیلی عالیه. بوی وانیل و بادومش محشره... از همون اول که زدم. اینقدر این عطرها عالی هستن که فکر میکنم تا الان پیف پاف میزدم."
کیفیت خوب، سطح سلیقه آدم رو بالا میبره، دیگه به هر عطری رضایت نمیدی. من خودم بر این اساس از تام فورد و کرید و آمواج و مارلی شروع کردم. اما الان مثلا وقتی توی خیابون یا محل کار کسی عطری میزنه دیگه به نظرم نمیاد مگر اینکه خیلی کیفیت بالایی داشته باشه!
اما تست پگاسوس:
انفجاری از وانیل و بادوم با کیفیت و رایحه فوق العاده بالا! فقط این کار به نظرم خیلی شیرینه و دوستانی که شیرین دوس ندارن اصلا سمتش نرن. مگر اینکه همزمان با عطر دیگه ای اسپری بشه. پخش و ماندگاری فوق العاده بالایی داره. بعد از 24 ساعت هنوز پخش خوبی داره!
من خودم آمواج گلد رقیق شده رو کنارش اسپری کردم خیلی عالی شد به نظرم.
****★*******★*********★
باسلام. دقیقا در تست پگاسوس مارلی به نکاتی اشاره کردید که بنده هم در تست بهش رسیدم کار خیلی شیرینی فانتزی داره پخش و موندگاریش وحشتناک بالا هست ، از تووی حال تسترش رو بردم تووی اتاق ، واقعا قوی و بسیار گرمه ، فکر کنم اگه حداقل 30 درصد لایت نشه تا 30 ساعت هم استقامت کنه، وانیل و بادوم و یه سری نتهای دیگه که از قدرت شیرینی کار سمتش نرفتم ، باید کمی تلخ بشه یابا یه کاردیگه همزمان استفاده بشه ، من خیلی سمت کارهای شیرین نمیرم ولی به هر کسی که شیکی بادوام و وانیل و بادام رو میپسنده و میخواد با یک پاف تا سه روز لذت از شرینی و شیکی ببره. حتماحتما میگویم پگاسوس مارلی ، نت پردازی توأمان و بدون معطلی در اینکار عجیبه!!!!
هميشه ميگم تلخي بادام بالاتر از همه تلخي هاست
دوستان اگه مثل من بازهم دوست دارند تلخ تر بشه با ژوپ هوم هم تست كنند
هيچكس رو نديدم از پگاسوس بدش بياد
برعکس من که نظرم اینه اینکار تووی دوام واستقامت شیرینی و بادام و فوق العاده فانتزی و گرم ،دیگه اگه ژوپ هوم کنارش بیاد طوفان میکنه ،،، تنهایی برای یه خانووم شرین پسند و مدیر و البته سخت پسند ، خیلی خیلی کار تاپیه. شک نکنه در اتتخابشهميشه ميگم تلخي بادام بالاتر از همه تلخي هاست
دوستان اگه مثل من بازهم دوست دارند رايحه اش تلخ تر بشه با ژوپ هوم هم تست كنند
هيچكس رو نديدم از پگاسوس بدش بياد
با درودی دیگر بار؛برعکس من که نظرم اینه اینکار تووی دوام واستقامت شیرینی و بادام و فوق العاده فانتزی و گرم ،دیگه اگه ژوپ هوم کنارش بیاد طوفان میکنه ،،، تنهایی برای یه خانووم شرین پسند و مدیر و البته سخت پسند ، خیلی خیلی کار تاپیه. شک نکنه در اتتخابش
مطمئن هستی که اسپرینگ بیشتر از دلارنتا موندگاری داره؟! دوباره تست کن. آرش شما هر دو رو داشتی. نه؟ تجربه شما چیه؟خیلی برام جالب بود اسپرینگ و بلو آیس باهم پا به پای پشن آمدند اما دلارتنا کمی زودتر وقبل اینها قافیه ماندگاری را باخت
آقا جمله ای که نوشتین؛ خواننده به شبهه می افته آیا من قبلا کرید گران تری داشتم و الان ارزانترش رو آوردم؟ آقای مخدومی داره از کرید گرمی 8800 تومنی یکی از همکاران انجمن حرف می زنه؛ قبلا اون کرید رو خرید داشته. مبلغ رو درست نوشتم؟گرمی 8800 بود دیگه؟کرید اونتووس دلبر ، آقا یک مطلب :؛ قیمت زعفران اصل با رنگ و جوهر زعفران چقدر متفاوت است ؟ دقیقا بیش از 10 برابر قیمت اختلاف دارند ، شما پول رنگ زعفران را بدهید زعفران ناب و خالص بگیرید ،تنها مثالی که به ذهنم رسید این بود ، این کرید اونتوس آقارضا ، بااین قیمت عجب ،ارزش بالاتر از قیمتی دارد ، تایم زمانی بالای 6 ساعت برای اونتوس از نظر من یعنی جنس طلا ، دوستان یک سرچ کنند قیمت دستشان می آید توصیه میکنم حتما قبل خرید ادکلن کریداونتوس ،این اسانس کرید رو همینجا تست کنند حتما نظرشان از خرید ادکلن گران آن به اسانس باکیفیت و سرزنده و شاداب این مجموعه بر میگردد ، از کریدی که قیمت بالا قبلا ازش گرفته بودم چیزی کم نداشت بلکه حرف برای گفتن هم داشت ، یعنی ارزش خرید این کرید اونتوس رو که من تست کردم ، بسیار بالا ارزیابی میکنم بدون شک بااین قیمت یعنی پول مس دادن و در عوض طلا خریدن یک کلام ختم کلام
از ترکیب دلارنتا با تغ و وتیور و نرولی استفاده می کنم و همگی هم ماندگاری بالایی دارند ولی دلارنتا اصلا کنارشون کم نمیاره. و هرچند اسپرینگ هم ماندگاری خوبی داره ولی بنظرم بخاطر نت های کمتر و خنک تر اش در رتبه پایین تری قرار بگیره.مطمئن هستی که اسپرینگ بیشتر از دلارنتا موندگاری داره؟! دوباره تست کن. آرش شما هر دو رو داشتی. نه؟ تجربه شما چیه؟
6-اسکاردلارنتا. تو لیستم نبود به اصرار دوستم و توصیه اقا رضا ورداشتم.راحت میشه لطافت گلهای بهاری و خنکی و بوی پرتقال و ترنج و بهارنارنج رو حس کرد.خیلی خیلی خوش بو هست با اینکه زنانه هست ولی دوست دارم ترکیبی ازش استفاده کنم.با تافی هم ترکیبی زدم خیلی باحال شده بود.امتحان کنید عاشقش میشید
7-ایفوریا اسپرینگ.نسخه خنک شده ایفوریای قدیم خودمون هست.از شیرینیش کم شده تا بشه تو فصل گرم هم استفاده کرد.واسه کم کردن شیرینیش و افزودن خنکی از گل و شکوفه و مشک استفاده شده.اخرش یکم به تلخی میزد
در کل این دوستمون از وقتی که پست کرد تا دیروز همه کارهارو پیگیری کرد یعنی گارانتی تا توی خونه و خدمات پس از فروش هم داشت.خودش هم پسر گلیه.کیفیت عطرهاش هم به هرکی نشون دادم تایید کرد.من خودم خرید ادکلن زیاد داشتم و دارم ولی ازین به بعد مشتری ثابت ایشون هستم.ایشالا تو کارش موفق باشه کم پیدا میشه تو کاسبی ادم مثل ایشون
اسکار دلارنتا : اینو که استشمام میکنی تورو دعوت میکنه به یک باغ پر از شکوفه های بهارنارنج و ملایمت و خنکیش هم به اندازه و لذت بخشه.
اسکار دلارنتا: بوی شبیه شکوفه ی درخت لیمو. بوی زمانیکه بچه بودیم و عید که میشد شکوفه های درختا رو جمع میکردیم. طراوتِ بهاری یی داره و بهار رو یادم میاره
دانهیل آلفرد قهوه ای: شیک و خیلی luxury . مخصوص عروسیا. احتمالا یکی از گزینه های خرید بعدیمه
دیگه مشامم از کار افتاد :general107: تا اینجای کار بسیار عالی بوده و از هر نظر از خریدم راضی هستم
3 تا از عطرامو تست کردم
3- اسکار دلارنتا : دادم به مادرم براش زدم بوش خیلی خوشم اومد یه حس طراوات و خنکی و فرش بودن و بوی گلهای بهاری شبیه یاس توش بود.
از دیروز ذهنم مشغول بود به این قسمت یادداشتت؛ آرش. راستش تا حالا عطری در من نتونسته احساسی تا این عمق رو تولید کنه.اما شده یک قطعه موسیقی چهارستون بدنم رو بلرزونه و نتونم جلوی گریه بی اختیار خودمو بگیرم. مثلا تصنیف "رد خون" افتخاری؛ به ویژه اون قسمتش که میگه:"طرح زخم یه قناری؛ توی کابوسی که مرغه..." زار می زدم وقتی می شنیدمش و نمی دونستم چرا. یا پارسال ترانه "نگران منی" مرتضی پاشایی؛ که برای من زیباترین ترانه ی است که به زبان فارسی در همه عمرم شنیده ام را گوش می کردم و توان توقف گریستن را نداشتم.4-5-
رایحه ای که مدت هاست تو لیست تست من هست و الان بعنوان دومین عطر تستش کردم Chergui هست
رضا خداییش باید این رو تست کنی. ناخوداگاه اولین کاری که بعد از بوش کردم، گریه بود.
شنیده بوم ویژگی عطرهای این برند کیفیت عالی موادش هست ولی الان که دیدم فهمیدم کیفیت یعنی چی. رایحه و کیفیت موادی که در این عطر استفاده شده دیوانه کننده است. رایحه اصلیش تنباکو، عسل و بوی علف هست. قبلا که بچه بودم تو خونه پدر بزرگم قلیون و توتون های قدیمی بود الان رفتم به همون دوران. توتون اش با بوی علف مخلوط شده و تلخیش دقیقا سلول های ته بینی رو تحریک می کنه. عطر تلخ و مخلوط با بوی عسل (تنباکوش خیلی قوی نیست (خیلی کمتر از توباکو وانیل ولی کیفیت این کجا و اون کجا))
بنظر من همه این موارد نسبی هست و از یه نفر به نفر دیگه فرق میکنهاز دیروز ذهنم مشغول بود به این قسمت یادداشتت؛ آرش. راستش تا حالا عطری در من نتونسته احساسی تا این عمق رو تولید کنه.اما شده یک قطعه موسیقی چهارستون بدنم رو بلرزونه و نتونم جلوی گریه بی اختیار خودمو بگیرم. مثلا تصنیف "رد خون" افتخاری؛ به ویژه اون قسمتش که میگه:"طرح زخم یه قناری؛ توی کابوسی که مرغه..." زار می زدم وقتی می شنیدمش و نمی دونستم چرا. یا پارسال ترانه "نگران منی" مرتضی پاشایی؛ که برای من زیباترین ترانه ی است که به زبان فارسی در همه عمرم شنیده ام را گوش می کردم و توان توقف گریستن را نداشتم.
به تازگی اجرایی با کمانچه شنیدم از موسیقی سریال معروف "بازی تاج و تخت" - این سریال رو خوشم نیومد و بعد از دیدن چند قسمت از هاردم دلیت کردم - که دوست دارم با شما قسمت کنم. بشنوید.
محمد؛ شک نکن که باید اینو هم زمان با بلو شنل در سمت دیگه لباست اسپری کنی!سلام دوستان
من از وقتی بوی بلو شنل رو شنیدم طرف هیچ عطر دیگه ای نرفتم!
من از 10 نمره بهش اینجوری نمره میدم
رایحه 10! رایحه اش همونیه که من میخواستم، خنک و تمیز!
پخش بو 9! به جرات میگم پخش بوی اولیش 2_3 متر!
موندگاری 9! بعد از 15 ساعت هنوز بوشو روی لباسم حس میکنم!
به پخش بو و موندگاریش 10 ندادم شاید بعد ها بهتر پیدا شد ولی رایحه اش برای من بهترینه.