با درودی دیگر بار؛
جناب مخدومی؛ پگاسوس مارلی عطری مردانه است. (البته من به زنانه مردانه قائل نیستم؛ برای آنها که در دنیای عطر خط کشی می کنن گفتم)
مطمئن هستی که اسپرینگ بیشتر از دلارنتا موندگاری داره؟! دوباره تست کن. آرش شما هر دو رو داشتی. نه؟ تجربه شما چیه؟
آقا جمله ای که نوشتین؛ خواننده به شبهه می افته آیا من قبلا کرید گران تری داشتم و الان ارزانترش رو آوردم؟ آقای مخدومی داره از کرید گرمی 8800 تومنی یکی از همکاران انجمن حرف می زنه؛ قبلا اون کرید رو خرید داشته. مبلغ رو درست نوشتم؟گرمی 8800 بود دیگه؟
باسلام ، امشب از دوره برگشتم ، آقارضا
@دل آهنگ ، در تست الیافی اسپرینگ بهتر از دلارتنا درخشید گرچه در شیکی کار دلارتنا یک ریز رایحه ها در نت هاش داشت که ظریف بودند
اما در مورذ کرید اونتوس ، دوستان اگر سرچ کنند در غیر این تایپیک ، قیمتهایی برای هر گرم اسانس اوون مطرح شده که به راحتی حداقل 5 برابر قیمتی هست که آقا رضا برای این اسانس گذاشتن ، تلخی و شیکی و تقریبا آدامسی لیمویی این اونتوس آقا رضا زیباتر است ، تلخی کار دل رو نمیزنه و بوی آدامسیش خیلی قوی نیست که کا رو از اسپرت بودن در بیاره ، لطیف لطیف تلخی کار رو همراهی میکنه
راستش آکوا دی جیو دوام موندگاریش از دلارتنا و اسپرینگ و بلو آیس و پشن خیلی کمتر بود ، پشن الان که بالای 30 ساعت از تستش میگذره و همچنین آزارو کروم لجند هم 30 ساعت از تستش میگذره ، نفسهای آخرشوون رو زدند ، و این یعنی یک رکود واقعا عالی برای این دو تا کار
جوبیلیشن حدود 8 ساعت و وان میلیون اینتنس کمی بیشتر حدود 9 ساعت دوام موندگاری داشتند ، رفلکشن و گلد امواژ هم خیلی عالی درخشیدند و موندگاری خوبی رو ثبت کردند فقط اپیک امواژ در امواژها و جوبیلیشن. مانور ماندگاری کمتر از 10 ساعت رو ثبت کردند ،
کرید هیمالالیا رو بالای 16 ساعت تست گرفتم و این یعنی معرکه گرچه بابوش کنار نیومدم و هموونی هست که در مورد ادکلنش نقد زدند غلبه بوهای صابونی ،البته خانومها پسند کردند
آقایان یک نکته ::: از گری وتیور آقارضا غافل نشید این گرید وتیور با این شادابی و سرزندگی و پخش و دوام بسیاربسیار عالی ، بعید میدوونم جایی گیر بیارید و البته بااین قیمت ، واقعا محاله نمونه اش رو گیر آورد ، راحت توون کنم تست چند قطره خالص اینکار بالای سه روز ، موندگاری و پخش رو داره ، همپای توسکان لدر قهرمان و حتی بیشتر از اوون پخش و موندگاری ازش گرفتم
توسکان لدر هم که عزیز کرده بنده است رو قبلا گفتم کاری سنگین و گیرا و تاپ و زعفران خالص و چرم تازه برش خورده ، بخور وکندر درش بازیرکی میگیرید و پخش و موندگاری بالای 24 ساعت راحت راحت ، بدون شک اعلام میکنم پولتوون رو با خریداین اسانس قبل خرید ادکلنش پس انداز کنید براحتی با این اسانس عالی ادکلنش رو انگار دارید استفاده میکنید ،با اسانسی که ازش از آقا رضا گرفتم اوون هم باقیمتی انصافا عالی ، نظر جدی دارم و اوونم اینه یکبار تستش کنید دیوونه شیکی و تاپی و سرزنده گیش میشید ، اگرم تووی سایر تایپیکها سرچ کنید و قیمت بگیرید راحت 3 برابر قیمتی که آقا رضا گذاشتن برای اینکار ، دیگران راحت راحت اوون 3 برابر قیمت اینجا رو ، بهتوون اعلام میکنند ، و اما آیا واقعا به این شیکی هست کارشوون یا از این اسانس ، به مراتب پایین تر هست کار و کیفیت کارشوون ، توسکان لدر این تایپیک یک خاص خاص و ممتاز و واقعا بینظیر از حیث قیمت است تجربه کنید راحت متوجه میشوید
آقا رضا بلو آیس خیلی برام زیبا درخشید نت ابتدا و انتهاش باهم برابر شروع و پایان یافت و اوون هم چای سبز خنک شده ، فرشی و تازگی کار مورد پسندم شد موندگاریش هم قابل قبوله راحت 6 ساعت با پخش ، در تست بنده که بصورت الیافی بود درخشید و بااین قیمت یعنی در نوع خودش نمونه ارجینال