ghalandar66
Registered User
- نوشتهها
- 407
- لایکها
- 1,128
پس پست بالا رو اصلاح میکنم. در کل سخن حکیمانه ای بوده! من این سخن رو در مورد تمام عطرهای تام فورد که تا بحال تست کردم تعمیم میدم.؛-) خودم هم که با چند نفری که اودکلن های اصل کرید رو داشتن صحبت کردم همه از ماندگاری پایین این کارها میگفتن. در مورد رایحه هم خب بحث سلیقه است. من کلا کارهای کرید رو عقب تر از تام فورد و آمواژ حس میکنم و به نظرم شاید یه کم اغراق شده در مورد این برند...
اما در مورد کافی نیلی که به من دادی، من در حد عطرهایی که به مشامم قبلا خورده بود و آشنا به نظرم میومد تحلیل کردم. در کل اگر عطری توش تنباکو داشته باشه منو جذب میکنه و هرچی غلظتش بیشتر باشه که چه بهتر!
تا الان محبوب ترین عطر من اسپری همزمان توباکو وانیل و توسکان هست. بازم میگم ای کاش نت اول تنباکوی توباکو وانیل خیلی غلیظتر می بود...
اما در مورد کافی نیلی که به من دادی، من در حد عطرهایی که به مشامم قبلا خورده بود و آشنا به نظرم میومد تحلیل کردم. در کل اگر عطری توش تنباکو داشته باشه منو جذب میکنه و هرچی غلظتش بیشتر باشه که چه بهتر!
تا الان محبوب ترین عطر من اسپری همزمان توباکو وانیل و توسکان هست. بازم میگم ای کاش نت اول تنباکوی توباکو وانیل خیلی غلیظتر می بود...