جا داره به بهانه این تاپیک یادی کنیم از سید شهیدان اهل پاتوق مولا و مولانا امام محسن 14(که درود و رضای خدا بر او باد)
بیا اینم برا تو..دوستان کسایی که ماشین دارن عکس ماشینشون رو اینجا بزارن اگه توضیحی هم لازمه بگن
@Dodge Super Bee
راستی خبرش به گوشِ مبارک رسید که فورد و کرایسلر عزیزت جلوی تویوتا و هوندا و نیسان زانو زدن؟ :general404::general307:
https://www.forbes.com/sites/joannm...is-great-news-for-their-japanese-competitors/
:general509:
کیوفت :general211:بیا اینم برا تو..
اینم مایید گا رو تا ماشینو جمع کنه..کیوفت :general211:
عکس پونتیاک برادرتو بزار البته اگه هنوز دارتش
مهم اینه که آمریکایی ها شکست تو این سگمنت رو پذیرفتن و تصمیم گرفتن کلا بیخیال رقابت با ژاپنی ها در این زمینه بشنعسیس من تو یه کلاس اونم سدان آمریکا و جاپون رو ندوز بهم گولومچیپس
حالا تو یه گوشه ای از خاورمیانه در جهان سوم بشین هی به من بگو فورد و فیات و تویوتا و .....فلان خوب به شیر کج م هموطن
اوه چقدر طولانی 5 ساله داری همینو میگیاینم مایید گا رو تا ماشینو جمع کنه..
رنگ کارش هم شیشه یی بود ولی چون اصفهانی بود و کارش خوب بود برادرم نمیتونست ماشینو تحویل یکی دیگه بده..
کشتمون تا ماشینو رنگ کرد..
الانم برادرم داره قطعاتشو یکی یکی می بنده..بجز صافکاری و رنگکاری بقیه کاراشو خودش به تنهایی انجام داد..تعویض موتور..باز کردن تعمیر موتور.. در آوردن و نصب گیر بکس.. سیمکشی برقکاری..عایقکاری داخل کابین..و ...
Dodge Super Bee@
لاستیک جلو 275
لاستیک عقب 295
یدونه موتور و گیربکس RC سفارش دادمدوستان ، اگه کسی ماشینش پژو هست و دنبال هر نوع قطعه اصلی میگرده، بگه
امام فردا داره از فرانسه میاد، بگیم براش بیاره
بگو برا منم دیسک صفحه بیارهدوستان ، اگه کسی ماشینش پژو هست و دنبال هر نوع قطعه اصلی میگرده، بگه
امام فردا داره از فرانسه میاد، بگیم براش بیاره
بگو برا منم دیسک صفحه بیاره
نع405 داری؟
من دیگه توبه کردممن هر چی دقت میکنم تو خیابون نمیبینم کسی سوار ماشین شماره بده به کسی
الان معیار برای یک سس مایونز رده بالا چه ماشینی هست؟؟
با تشکر