parsgooshi
کاربر تازه وارد
درودموجود در ایران چی دارید
دوست من تو هفته جدید موجودیها میرسه و از طریق سایت قابل مشاهده خواهده خواهد بود
درودموجود در ایران چی دارید
درودسلام
قیمت گوشی های (ECOO E04 Pro (3GB و elephone p7000 رو لطف کنید.
ممنون
درود
الفون p7000 آواخر ماه می برای سفارش عرضه میشه . قیمت اکو هم 680 هست سفارش از چین.
بله دوست من اگر سایتی هم این گوشی رو گذاشته حتما از سایت علی اکسپرس خرید میکنن که اونها هم قبلا پیش خرید و کمی با تاخیر ارسال میکنن ولی تو بازار چین هنوز موجود نیست. زمان عرضه عمومی 2-3 هفته دیگه هست.ببخشید جسارتا مطمئن اید؟ چون الفون p7000 خیلی وقته تو سایتای مختلف برای فروش عرضه شده ... حتی چندتا سایت ایرانی هم برای فروش گذاشتن
شاید هم منظورتون رو متوجه نشدم
سلام دوست گلم البته دوستان دیگه استاد ما هستند و من در حد سواد کم خودم حرف میزنم . اگه منظورتون سری زنفون اول هست که کلا چیپ های رده بالای بازار محسول نمی شدند مثلا تو زنفون 6 اول Asus تو سری A600CG از Z2850 استفاده کرد و بعد تو سری جدید ترش که A601 هست کمی تغییرات داد و فرکانس Cpu رو کم کرد و با قیمت کمتری هم عرضش کرد و هر دو هم جزو چیپ های بودجه ای هستند که دو هسته حقیقی و چهار پردازش موازی داشتن و ...و تا جایی که من میدونم بسته به کاربرد قوی تر از Snap400 ( در برخی تست ها هم 400 قوی تره )و در مجموع ضعیف تر از Snap600 بودن گرچه در عمل واقعا به اندازه کافی سریع بودن ... و حتی تو بازی ها هم با توجه به رزولوشن کم صفحه جوابگو بودندادا انقد اطلاعتت بالاس یخورده هم درمورد سی پی یو های اینتل اتم بکار گرفته شده توی زنفون توضیح میدی
درودعزیز تاپ ترین گوشی که در بار جدیتون هست چیه؟ میشه اسم و مدل دقیق رو بنویسید؟ تاپ ترین از نظر امکانات و قیمت! و ال سی دی و ...!
درودسلام تو بار جدیدتون گوشی اکو هم هست
درودسلام دوست عزیز
امکان تهیه zenfone2 با پردازنده 3580 رادارید و داخلی 64
قیمت ؟
امکان تهیه فلیپ کاور هست؟
چه رنگ هایی قابل سفارش است؟
درود مدل فقط 64 گیگ فروش ویژه برای بچه های پرشین از روز دوشنبه قابل سفارش با قیمت ارسال مستقیم از چین رنگ سفید و مشکی 1290هزار تومان تحویل دو تا سه هفته با پست هلندسلام Oneplus One با چه کانفیگی دارین؟ تحویل چند روزه اس؟ قیمت؟
:|xiaomi mi note pro دارين؟
درودژیائومی می4 و زنفون دو کدوم مدل هاش هست!?
قیمت آخر و موجودی!?
ممنون