• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیائومی Xiaomi پارس گوشی: تهیه -گوشی های XIAOMI,meizu,LeEco,Asus,LENOVO,,OnePlus ساپورت قطعات و ...با نماد اعتماد

javadkaka8

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
قیمت گوشی های (ECOO E04 Pro (3GB و elephone p7000 رو لطف کنید.
ممنون

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
Last edited:

javadkaka8

Registered User
لایک‌ها
34
درود
الفون p7000 آواخر ماه می برای سفارش عرضه میشه . قیمت اکو هم 680 هست سفارش از چین.

ببخشید جسارتا مطمئن اید؟ چون الفون p7000 خیلی وقته تو سایتای مختلف برای فروش عرضه شده ... حتی چندتا سایت ایرانی هم برای فروش گذاشتن
شاید هم منظورتون رو متوجه نشدم

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
ببخشید جسارتا مطمئن اید؟ چون الفون p7000 خیلی وقته تو سایتای مختلف برای فروش عرضه شده ... حتی چندتا سایت ایرانی هم برای فروش گذاشتن
شاید هم منظورتون رو متوجه نشدم
بله دوست من اگر سایتی هم این گوشی رو گذاشته حتما از سایت علی اکسپرس خرید میکنن که اونها هم قبلا پیش خرید و کمی با تاخیر ارسال میکنن ولی تو بازار چین هنوز موجود نیست. زمان عرضه عمومی 2-3 هفته دیگه هست.

mohammad.1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
دادا انقد اطلاعتت بالاس یخورده هم درمورد سی پی یو های اینتل اتم بکار گرفته شده توی زنفون توضیح میدی
سلام دوست گلم :) البته دوستان دیگه استاد ما هستند و من در حد سواد کم خودم حرف میزنم . اگه منظورتون سری زنفون اول هست که کلا چیپ های رده بالای بازار محسول نمی شدند مثلا تو زنفون 6 اول Asus تو سری A600CG از Z2850 استفاده کرد و بعد تو سری جدید ترش که A601 هست کمی تغییرات داد و فرکانس Cpu رو کم کرد و با قیمت کمتری هم عرضش کرد و هر دو هم جزو چیپ های بودجه ای هستند که دو هسته حقیقی و چهار پردازش موازی داشتن و ...و تا جایی که من میدونم بسته به کاربرد قوی تر از Snap400 ( در برخی تست ها هم 400 قوی تره )و در مجموع ضعیف تر از Snap600 بودن گرچه در عمل واقعا به اندازه کافی سریع بودن ... و حتی تو بازی ها هم با توجه به رزولوشن کم صفحه جوابگو بودن
اگه منظورتون زنفون های جدید هست که فکر کنم z3560 روشون باشه که نسبت به قبلی خیلی قوی تره و به نظرم قابل رقابت با Snap 800 در مجموع هست ولی ضعیف تر از چیپ های جدید تر مثل 805 . از لحاظ پردازش گرافیکی هم همینطوری هست و 6430 روشه وتو مایه های 330 و ضعیف تر از 420 و ...
ولی نکته ای که به نظرم شما این سوال رو به خاطرش پرسیدین بر میگرده به بحثی که در مورد معماری متفاوت اینتل با Arm هست . وقتی نرم افزارها کدهای native arm رو داشته باشن و نه فقط با Dalvik اندروید ران بشن برای اجراشون روی اینتل باید این کدها ترجمه بشه که از لحاظ تئوری نیازمند صرف باتری و ... هست و در نتیجه کاهش کارایی هست . حالا این جا دو تا نظر وجود داره برخی میگن این کاهش کارایی چشم گیر نیست و میشه اغماضش کرد و خود اینتل سعی میکنه توسعه دهنده ها رو ترغیب کنه نرم افزارها رو مختص اینتل بنویسن و فکر میکنم تو دانلود نرم افزارها کم و بیش دیدن که نسخه ی X86 هم دارن گرچه نسخه Arm هم روی اینتل اجرا میشه ولی دلیلش رو گفتم که چرا سعی میشه Native باشه . نظر دیگه اینه که هنوز خیلی از نرم افزارها کدهای native Arm رو دارن و اجرای اونا رو اینتل کارایی رو خیلی محسوس کم میکنه . مثلا خود زنفون 6 هم با وجود اینکه باتری با ظرفیت بالا داشت و پردازنده ی کم مصرف و ... ولی باتری فوق العاده ای نگه نمیداشت ... البته میدونید که تو اندروید Lollipop سیستم ِِDalvik داره با ART جایگزین میشه اینکه کی این قضیه به کارگرفته شه تو نرم افزارها و چه قد تاثیر داشته باشه رو نمیدونم ...
این تا حدیه که سواد من قد میده ولی در مجموع دوست گلم اظهار نظر در مورد چیپ ها به صورت کلی خیلی غیر دقیق هست چون در عمل فاکتور کارایی نسبت به قیمت هست که برا خیلیا مهمه و تو خیلی موارد میصرفه که از کارایی که شاید به استفاده همه هم نیاد یا براشون کم باشه ، کاسته شه که گوشی که میخرن قیمت کمتری داشته باشه . موفق باشی :)

mehdi60-0

Registered User
لایک‌ها
106
سلام تو بار جدیدتون گوشی اکو هم هست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیز تاپ ترین گوشی که در بار جدیتون هست چیه؟ میشه اسم و مدل دقیق رو بنویسید؟ تاپ ترین از نظر امکانات و قیمت! و ال سی دی و ...!

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
عزیز تاپ ترین گوشی که در بار جدیتون هست چیه؟ میشه اسم و مدل دقیق رو بنویسید؟ تاپ ترین از نظر امکانات و قیمت! و ال سی دی و ...!
درود
گوشی زنفون 2 با 4گیگ رم و32 گیگ رام بهترین این بار می باشد.

mehdi60-0

Registered User
لایک‌ها
106
قیمت اکو اگه موجود باشه چند درمیاد

manz

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوست عزیز
امکان تهیه zenfone2 با پردازنده 3580 رادارید و داخلی 64
قیمت ؟
امکان تهیه فلیپ کاور هست؟
چه رنگ هایی قابل سفارش است؟

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
سلام دوست عزیز
امکان تهیه zenfone2 با پردازنده 3580 رادارید و داخلی 64
قیمت ؟
امکان تهیه فلیپ کاور هست؟
چه رنگ هایی قابل سفارش است؟
درود
بله رنگهای قرمز ونقره ای البته بک کاور هم میشه گرفت هر رنگی انداخت 1340 هست سفارش مستقیم از چین

amir010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
xiaomi mi note pro دارين؟

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
سلام Oneplus One با چه کانفیگی دارین؟ تحویل چند روزه اس؟ قیمت؟
درود مدل فقط 64 گیگ فروش ویژه برای بچه های پرشین از روز دوشنبه قابل سفارش با قیمت ارسال مستقیم از چین رنگ سفید و مشکی 1290هزار تومان تحویل دو تا سه هفته با پست هلند

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
ژیائومی می4 و زنفون دو کدوم مدل هاش هست!?
قیمت آخر و موجودی!?
ممنون

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
huawei 3c دارید؟
قیمت همکاری
سفید رنگ

بالا