درودعرص ارادت خدمت جناب مومیوند و علی افا خودم دارم
خبر بعدی در مورد mi note pro که تا 6 روز دیگه برای فروش قرار میگیره. همچنین mi note pro دارای سیستم lte cat9 هست یعنی اگر سرویس دهنده تا این مقدار سرعت بده گوشی قابلیت دریافت تا 452 مگابیت بر ثانیه رو داره.
یعنی در طول حد اکثر 16 ثانیه میتوان یک فیلم سینمایی HD را دانلود و در طول حداکثر 40 ثانیه یک فیلم سینمایی فول اچ دی FHD را دانلود نمود.
ماشالله بچه ها واقعا عالیه. استفاده کردم از اطلاعات با ارزشتونگوشی Mi5 شاومی احتمالا دارای مشخصات زیر خواهد بود
5.2 inch
4 gb ram
Cpu snapdragon 810
درضمن دوربین 16 مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال که لرزشگیر در گوشی هایی همچون iphone 6 plus و samsung glaaxy note 4 و lg g3 استفاده شده.
همراه با تشخیص اثر انگشت روی دکمه home
بنچمارک های گوش جدید mi4i منتشر شده که عبارتند از ،. انتوتو 38240
Vellamo 2.0 html5 = 1751
Quadrant = 23495
خبر بعدی در مورد mi note pro که تا 6 روز دیگه برای فروش قرار میگیره. همچنین mi note pro دارای سیستم lte cat9 هست یعنی اگر سرویس دهنده تا این مقدار سرعت بده گوشی قابلیت دریافت تا 452 مگابیت بر ثانیه رو داره.
یعنی در طول حد اکثر 16 ثانیه میتوان یک فیلم سینمایی HD را دانلود و در طول حداکثر 40 ثانیه یک فیلم سینمایی فول اچ دی FHD را دانلود نمود.
مرسی داداش علی گلواقعا غولیه برای خودش . براحتی میتونه رقیب گلکسی 6 بشه
نمایشگر : ۵.۷ اینچی که تصاویر را با رزولوشن ۲K یا ۲۵۶۰×۱۴۴۰
سی پی یو : Snapdragon 810 با معماری ۶۴ بیتی . هشت هسته ای
4 گیگ رم حافظه داخلی 64 گیگ
دوربین 13 با لرزشگیر اوپتیکال
قیمتی که براش فعلا در نظر گرفتن 530 دلاره
از لحاظ طراحی هم واقعا زیباست .
جناب مومیوند حتما این گوشی رو به سفارشی ها اضافه کنید مطمئنم با توجه به امکانات و سخت افزار فوق العاده اش در کنار قیمت خوبی هم که داره خوب بفروشه
مرسی داداش علی گل
دمت گرم داداش واقعا عالی بود...
چشم عذر خواهی میکنم اقای مومیوند
درودسلام به جناب مومیوند عزیز و بقیه دوستان به نظرتون Letv کی موجود میشه تو بازار و با چه قیمتی ؟ http://www.oppomart.com/letv.html قیمت One رو 249 دلار زده البته موجود نداره !، حالا نمیدونم تا چه اندازه این وبسایت معتبر هست .
بله در سایت قیمت موجود استسلام
هدفون شیائومی پیستون 3 رو میتونید تهیه کنید؟
http://www.aliexpress.com/item/Top-...et-with-Mic-for-MI2-MI2S/32312394558.html?s=p
درود تو این رنج قیمت در حال حاضر الفون جی 5 موجود هست.یه گوشی دو سیم میخوام - صفحه ۴.۵ تا ۶ اینچ - تاچ روون - قیمت بین ۳۵۰ تا ۵۰۰
چه گوشی هایی با این اوصاف موجود دارین؟
آی نیو 7 گزینه مناسبی می باشد- زی تی ای ردبول هم گوشی خوش قیمت می باشد.سلام
با این مشخصات و ارزون ترین مورد ، چی پیشنهاد میکنید؟
1-دوربین سلفی خوب
1- گوشی با کیفیت
با تشکر
درودسلام
ببخشید قیمتhuawei honor 6 رو میخواستم
2 سیم 4g و ۱۶ گیگ
من نمیدونم مدل دقیقش چیه و اینا با هم چه فرقی میکنه
H60-L01 TDD LTE (Single SIM)
-
- H60-L04 FDD&TDD LTE, HSDPA (Single SIM)
- H60-L12 FDD LTE, HSDPA, NFC
- H60-L12 FDD LTE, NFC
اگه میدونید یه توضیحی درباره اینا بهم بدید
خلاصه 2 سیم 4g و ۱۶ گیگ
فکر کنم این مدل به کارم بیاد
H60-L12
,ممنون میشم قیمت بدید و اینکه موجود دارید یا باید سفارش بدید