سلام
من هم برای ماشینم که 206 گیلاسی هست قلم خشگیر میخوام
کدش هم 64040k هست
از کجا میتونم با کیفیت خوب گیرش بیارم؟
به خود ایران خودرو سفارش بدم میده؟
گیلاسی متالیک
خیر دوست عزیر این یک وسیله فابریک نیست
باید از فروشگاه های متفرقه تهیه کنید
سلام
آقا مصرف ماشین من خیلی بالاست چرا؟
عکس رو ببینید: وقتی بنزین سوپر فول ریختم صفرش کردم
یه حسابی بکنید ببینید صدی چقدر میسوزونه؟
باید چکار کنم که مشکل حل بشه؟
ماشین V8 هستش و 1300 تا کار کرده
ممنون
آقا تفاوت L90 ایران خودرو با L90 سایپا چیه ؟ کدوم بهتره ؟
سلامسلام
آقا مصرف ماشین من خیلی بالاست چرا؟
عکس رو ببینید: وقتی بنزین سوپر فول ریختم صفرش کردم
یه حسابی بکنید ببینید صدی چقدر میسوزونه؟
باید چکار کنم که مشکل حل بشه؟
ماشین V8 هستش و 1300 تا کار کرده
ممنون
سلام خدمت همه دوستان
من مشکلي با پرايد دارم که خواستم مطرح کنم شايد کسي از دوستان بتونه کمکم کنه.
پرايد مدل 88 هست و چند وقتي هست که وقتي ماشين رو روشن مي کنم يک صداي عجيبي مياد که با گرفتن کلاچ قطع ميشه، البته بعد از گذشتن حدود 5 دقيقه اين صدا قطع ميشه حالا چه کلاچ رو بگيرم يا نگيرم. فقط در همون ابتداي روشن شدن ماشين شنيده ميشه که همونطور که گفتم در همون موقع هم اگر کلاچ رو بگيرم قطع ميشه. من توي چند تا سايت در مورد اين مساله که صدايي که با گرفتن کلاچ قطع ميشه مطلب ديدم که گفته بودند بلبرينگ شفت گيربکس احتمالاً مشکل داره اما نديدم جايي نوشته باشند که اين صدا خود به خود بعد از 5 دقيقه از استارت خوردن ماشين قطع بشه. در ضمن من همين هفته پيش دادم صفحه کلاچ عوض کردند که هنگام خريد صفحه کلاچ يک بلبرينگ هم با اون همراه بود. آيا اين همون بلبرينگ شفت گيربکس هست؟ اگر اين همون بلبرينگ هست و من هنوز اون صداي مذکور رو مي شنوم پس مشکل از چي ميتونه باشه؟
آيا ميشه اين صدا رو ناديده بگيرم يا ممکنه ماشين آسيبهاي جدي تري ببينه؟
ببخشيد که طولاني شد،
ممنونم
احتمالا از همون بلبرینگ کلاچ هست
سلام خدمت همه دوستان
من مشکلي با پرايد دارم که خواستم مطرح کنم شايد کسي از دوستان بتونه کمکم کنه.
پرايد مدل 88 هست و چند وقتي هست که وقتي ماشين رو روشن مي کنم يک صداي عجيبي مياد که با گرفتن کلاچ قطع ميشه، البته بعد از گذشتن حدود 5 دقيقه اين صدا قطع ميشه حالا چه کلاچ رو بگيرم يا نگيرم. فقط در همون ابتداي روشن شدن ماشين شنيده ميشه که همونطور که گفتم در همون موقع هم اگر کلاچ رو بگيرم قطع ميشه. من توي چند تا سايت در مورد اين مساله که صدايي که با گرفتن کلاچ قطع ميشه مطلب ديدم که گفته بودند بلبرينگ شفت گيربکس احتمالاً مشکل داره اما نديدم جايي نوشته باشند که اين صدا خود به خود بعد از 5 دقيقه از استارت خوردن ماشين قطع بشه. در ضمن من همين هفته پيش دادم صفحه کلاچ عوض کردند که هنگام خريد صفحه کلاچ يک بلبرينگ هم با اون همراه بود. آيا اين همون بلبرينگ شفت گيربکس هست؟ اگر اين همون بلبرينگ هست و من هنوز اون صداي مذکور رو مي شنوم پس مشکل از چي ميتونه باشه؟
آيا ميشه اين صدا رو ناديده بگيرم يا ممکنه ماشين آسيبهاي جدي تري ببينه؟
سلام دنده های ماشینم سفت جا میره و موقعی که دنده عوض میکنم صدا میده روغن گیربکس هم داره علتش از پی میتونه باشه
مرسی... پدال کلاچم زیر پام سفت شده یعنی همون طورکه گفتین از صفحه کلاچه ؟؟