ریو ماشین خوبیه از همه نظر مصرف کم استهلاک بی دردسر و فنی خوب و پرشتاب و... منتها با پول شما بعیده تر تمیزش گیر بیاد مگه از آشنا بخرید ،علاوه بر اینکه این ماشین دیگه لوازمش گرون و کمیاب شده چون تولید نمیشه دردسرهای لوازم و... هستش
گالانت هم ماشین خوبیه منتها دیگه دورش گذشته ، سواریشو گرفتن قیدشو بزنید در کل
سلام رفیق
در خصوص لوازم خود منم همین فکرو میکردم تا چند وقت پیش که دوست پدرم تصادف کرد هم جلوی ماشینش رفت هم عقبش !
من گفتم حداقل 5-6 تومنی خرج خواهد داشت
ولی دیدم که نه،این خبرا هم نیست،اینجور که مشخصه پارت قطعات ریو داره به سرعت وارد میشه و حدود 6 ماهی هست که مشکل کم یابی و گرون بودن قطعات رفع شده
مثلا کاپوتی که یه زمان قیمتش تا 2 و نیم رسیده بود شده 950
گلگیر جلو که تا 800 رفته بود،الان کیا کره شده 200 و خورده ای
چراغ عقب سایپا 75،کیا کره 120 !!
و قیمت قطعات فنی هم خیلی خوب شده،مثلا ایران رادیاتور شده 220 تومن !
و نکته ی خیلی مهم که خودت بهش اشاره کردی،استهلاک این ماشین واقعا پایینه،یعنی اینجپری نیست که شما زرت و زورت دم تعمیرگاه باشی و نیاز به قطعات پیدا کنی
ماشین من با 96 هزار تا کارکرد که حداقل 20 هزار تا از این مقدار دور موتور رو 5 و بالاتر میگشته ! و سر پیچ و اینا هم جز این 5-6 هزار کیلومتر اخیر که از ترس تصادف و خرج لاستیک و اینا مراعاتشو میکنم،گوله میرفتم قبلا
بالای 95% قطعات هنوز فابریک کارخونس !
از جلوبندی ماشین فقط سیبک و لاستیک های جلوبندی و میل موجگیر عوض شده،اونم سر حساسیت من وگرنه حالا حالا ها کار میکرد
طبق و پلوس و اینا همه فابریک،تازه با سایز رینگ و لاستیک من که انقدی گندس و فشار میاره رو جلوبندی
خلاصه که از این ماشین یا مثلا ورنا،تصویر پژو رو نداشته باشید که هر 20 هزارتا جلویندی میاد پایین
سواری پژو جماعت از کره ای هایی که کفتم بهتره،اما تو مساله خرج و مصرف سوخت و اینا پژو ها به گرد پای کره ای ها هم نمیرسن،حداقل پژو های موجود در ایران !
Sent from my iPhone using Tapatalk