• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

hikipspark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام. سمند LX EF7 دوگانه رو گریبکس و دیسک و صفحه رو ایرانخودرو عوض کرد ولی الان میخوام دنده عوض کنم (یعنی کلاچ میگیرم که دنده عوض کنم) موقعی که کلاچ میگیرم ماشین حالت ضربه میزنه و روی دنده ها هم انگار داره گیر دار و خشک و سنگین حرکت میکنه و قبلا این 2 حالت رو نداشت. کلاچ رو بردم ایرانخودرو یک کم بالا اوردن ولی هنوز این حالات رو داره این حالت ضربه زدن و ول شدن ماشین موقع کلاچ گرفتن خیلی حال گیریه مخصوصا تو دنده 1 به 2 شدیدتره این حالت
اگه تو نیم کلاچ مثلا تو سربالایی لرزش دارین مشکل از دیسک و صفحه است ، اگه کوبش فقط به خاطر دسته موتور هاست که احتمالا پاره شده و علتشم کلاچ نو تا یه مدت چسبندگیش زیاده ، به دسته موتور ها فشار زیاد میاد و تکون های شدید موتور باعث پاره شدنش میشه .

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
چند تا سوال داشتم . اول اینکه چرا قیمت پراید 131 در بازار آزاد ازدرب کارخونه پایین تر شده؟ دوم اینکه پراید 131 پایه گازسوز رو توصیه میکنید یا بنزینی رو ؟ پایه گاز سوز همون دوگانه سوزه ؟ممنون میشم کامل و با ذکر علت پاسخ بدید .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
چند تا سوال داشتم . اول اینکه چرا قیمت پراید 131 در بازار آزاد ازدرب کارخونه پایین تر شده؟ دوم اینکه پراید 131 پایه گازسوز رو توصیه میکنید یا بنزینی رو ؟ پایه گاز سوز همون دوگانه سوزه ؟ممنون میشم کامل و با ذکر علت پاسخ بدید .
من قیمت دقیق ندارم بازار قیمت چند میدن پرایدرو؟ ولی اگه قیمت پایین تره بدلیل اینکه دلالا کلی پراید پس انداز کردن و بازار راکده برا اینکه ماشینارو پول کلا و کلی پراید رو دستشون مونده پایینتر از کمپانی میدن بره. منتها الان بازار 2باره راه افتاده و خرید و فروش زیاد شده فکر نمیکنم دیگه زیر قیمت بدن
در مورد گازسوز هم برا پراید کامل جواب داده و مشکلی نداره (سازگاری خوبی داره ) منتها گازسوز بودن در کل نرمی موتور بنزین رو نداره و عمر موتور رو کم میکنه این 1 فاکتور کلیه.

مرتضی دارایی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من اردی مدل 83 دارم چند وقتیه موقعی که ماشینو از پارکینگ خارج میکنم یا میارم تو پارکینگ روغن به رنگ سیاه چند قطره رو زمین دیده میشه فقط این وقتها دیده میشه دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
من اردی مدل 83 دارم چند وقتیه موقعی که ماشینو از پارکینگ خارج میکنم یا میارم تو پارکینگ روغن به رنگ سیاه چند قطره رو زمین دیده میشه فقط این وقتها دیده میشه دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون
روغن از زیر کجا میریزه؟ گیربکس یا موتور؟...

مرتضی دارایی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فکر کنم از گیربکس
یه سوال دیگه هم دارم لاستیکهای عقب رو زمین برفی ،خیلی شدید سر می خورن طوری که ماشین نه جلو میره نه عقب .لاستیکها50 هستن هردو شون .به نظرتون باید از این لاستیکهای یخ شکن بندازم ؟همیشه هم که نمیشه از زنجیر چرخ استفاده کرد
من اردبیلم که تقریبا نصف سال هوا برفی هستش .
من تقریبا از فنی ماشین چیزی سر در نمی یارم امیدوارم با راهنماییای شما بتونم یه چیزهایی رو بدونم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
تا 20 تا چی پیشنهاد میدید؟
تا 20 بی دردسر بخای باید سراغ تیبا کارکرده در حد برید
کارکرده 405 پرشیا و... برید اگه پولتون رو میتونید بیشتر کنید کارکرده l90 از همشون از نظر فنی و بی آزاری و... بهتره (البته ماشین کارکرده باید کارشناس مکانیک و رنگ خبره داشته باشید که سرتون کلا نره )

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تا 20 بی دردسر بخای باید سراغ تیبا کارکرده در حد برید
کارکرده 405 پرشیا و... برید اگه پولتون رو میتونید بیشتر کنید کارکرده l90 از همشون از نظر فنی و بی آزاری و... بهتره (البته ماشین کارکرده باید کارشناس مکانیک و رنگ خبره داشته باشید که سرتون کلا نره )

ریو چطوره به نظرتون؟چطور ماشینی هست؟
این میتسوبیشی گلانت (چراغ عینکیه!!) چطوریاست؟چشمم دنبالشه!

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
فکر کنم از گیربکس
یه سوال دیگه هم دارم لاستیکهای عقب رو زمین برفی ،خیلی شدید سر می خورن طوری که ماشین نه جلو میره نه عقب .لاستیکها50 هستن هردو شون .به نظرتون باید از این لاستیکهای یخ شکن بندازم ؟همیشه هم که نمیشه از زنجیر چرخ استفاده کرد
من اردبیلم که تقریبا نصف سال هوا برفی هستش .
من تقریبا از فنی ماشین چیزی سر در نمی یارم امیدوارم با راهنماییای شما بتونم یه چیزهایی رو بدونم
گیربکستون و زیر ماشین رو باید رو چال چک کنن ببین از کجا روغن ریزی هست
در مورد لاستیک هم لاستیک زمستانی باید تهیه کنید فرم آج لاستیک با لاستیک های 4فصل متفاوته و داخل لاستیک میخ های هستش که اصطکاک بیشتر با جاده داره و تفاوتش تاثیرکذاره
clip_image003.jpg

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
ریو چطوره به نظرتون؟چطور ماشینی هست؟
این میتسوبیشی گلانت (چراغ عینکیه!!) چطوریاست؟چشمم دنبالشه!
ریو ماشین خوبیه از همه نظر مصرف کم استهلاک بی دردسر و فنی خوب و پرشتاب و... منتها با پول شما بعیده تر تمیزش گیر بیاد مگه از آشنا بخرید ،علاوه بر اینکه این ماشین دیگه لوازمش گرون و کمیاب شده چون تولید نمیشه دردسرهای لوازم و... هستش
گالانت هم ماشین خوبیه منتها دیگه دورش گذشته ، سواریشو گرفتن قیدشو بزنید در کل

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ریو ماشین خوبیه از همه نظر مصرف کم استهلاک بی دردسر و فنی خوب و پرشتاب و... منتها با پول شما بعیده تر تمیزش گیر بیاد مگه از آشنا بخرید ،علاوه بر اینکه این ماشین دیگه لوازمش گرون و کمیاب شده چون تولید نمیشه دردسرهای لوازم و... هستش
الان ریو قیمتش چنده نو؟ یا یه کارکرده تمیز چند؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
الان ریو قیمتش چنده نو؟ یا یه کارکرده تمیز چند؟
دوست عزیز ریو دیگه تولید نمیشه
آخرین مدلی که تولید شده مدل 90 هستش که در حدد و تمیزش رو حدود فکر میکنم 32 ایناست
کارکرده هم بسته و مدلش قیمت متفاوته
از سایت باما و تخت گاز کارتل و دیوار میتونی قیمت حدودی دستت بیاد
http://www.bama.ir/

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام رفیق
در خصوص لوازم خود منم همین فکرو میکردم تا چند وقت پیش که دوست پدرم تصادف کرد هم جلوی ماشینش رفت هم عقبش !
من گفتم حداقل 5-6 تومنی خرج خواهد داشت
ولی دیدم که نه،این خبرا هم نیست،اینجور که مشخصه پارت قطعات ریو داره به سرعت وارد میشه و حدود 6 ماهی هست که مشکل کم یابی و گرون بودن قطعات رفع شده
مثلا کاپوتی که یه زمان قیمتش تا 2 و نیم رسیده بود شده 950
گلگیر جلو که تا 800 رفته بود،الان کیا کره شده 200 و خورده ای
چراغ عقب سایپا 75،کیا کره 120 !!
و قیمت قطعات فنی هم خیلی خوب شده،مثلا ایران رادیاتور شده 220 تومن !
و نکته ی خیلی مهم که خودت بهش اشاره کردی،استهلاک این ماشین واقعا پایینه،یعنی اینجپری نیست که شما زرت و زورت دم تعمیرگاه باشی و نیاز به قطعات پیدا کنی
ماشین من با 96 هزار تا کارکرد که حداقل 20 هزار تا از این مقدار دور موتور رو 5 و بالاتر میگشته ! و سر پیچ و اینا هم جز این 5-6 هزار کیلومتر اخیر که از ترس تصادف و خرج لاستیک و اینا مراعاتشو میکنم،گوله میرفتم قبلا
بالای 95% قطعات هنوز فابریک کارخونس !
از جلوبندی ماشین فقط سیبک و لاستیک های جلوبندی و میل موجگیر عوض شده،اونم سر حساسیت من وگرنه حالا حالا ها کار میکرد

طبق و پلوس و اینا همه فابریک،تازه با سایز رینگ و لاستیک من که انقدی گندس و فشار میاره رو جلوبندی :D

خلاصه که از این ماشین یا مثلا ورنا،تصویر پژو رو نداشته باشید که هر 20 هزارتا جلویندی میاد پایین

سواری پژو جماعت از کره ای هایی که کفتم بهتره،اما تو مساله خرج و مصرف سوخت و اینا پژو ها به گرد پای کره ای ها هم نمیرسن،حداقل پژو های موجود در ایران !

Sent from my iPhone using Tapatalk

مرتضی دارایی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
ممنون از پاسختون حالا یه دونه کافیه یا باید دوتا لاستیک بخریم ؟حدودی میتونین قیمت این نوع لاستیکو بگین؟

مرتضی دارایی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
ممنون از پاسختون حالا یه دونه کافیه یا باید دوتا لاستیک بخریم ؟حدودی میتونین قیمت این نوع لاستیکو بگین؟

مرتضی دارایی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
شما چون rd داری حداقل باید 2تای عقب رو بندازید ،ولی اصولیش اینه که 4 تاش عوض شه
قیمت حدودی اینجا زده
http://www.tehrantire.com/index.php/product/view/2/17

Last edited:

مرتضی دارایی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما چون rd داری حداقل باید 2تای عقب رو بندازید ،ولی اصولیش اینه که 4 تاش عوض شه
ممنون از راهنماییت حتما این کارو میکنم
سوال دیگه ای هم داشتم ممنون میشم پاسخ بدید صبح زود که هوا سرده وقتی میخای ماشینو روشن کنی مدام استارت میزنی ولی ماشین روشن نمیشه ( یعنی استارت کار میکنه ولی ماشین روشن نمیشه )اون موقع چیکار باید بکنم ؟و اینکه در جا روشن موندن ماشین اوایل صبح به منظور گرم شدن ماشین ؟اشکال داره؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
در بین ماشین های موجود در ایران، به نظر شما کدوم ماشین سیستم فنر بندی انعطاف پذیر تری داره و به اصطلاح کمتر میکوبه؟

Last edited:
بالا