javadyazdani
Registered User
- نوشتهها
- 5,465
- لایکها
- 10,633
تا چه قیمتی ؟
قیمت مهم نیست ؟
قیمت مهم نیست ؟
خیر. هدف این است که تجربیات یا مشاهداتتون رو بگیدتا چه قیمتی ؟
قیمت مهم نیست ؟
اقا یعنی بلافاصله تعویض گیربکس و صفحه صدا گیربکس دراومده؟ چه موقع صدا میده تو حرکت و تو دنده یا تو خلاص و درجا هم صدا داره؟سلام. قبل از اینکه گریبکس و دیسک و صفحه ی سمند EF7 دوگانه رو ایران خودرو عوض کنه , صدای ماشین نرم و کم بود ولی الان ماشین صدای بلندی داره و اصلا انگار ماشین قبل نیست و صدای زمخت و بلند و خشن داره . قضیه اش چیه ؟ باید چکار کنم ؟ حالمو گرفته
اقا اول اینکه ماشینتون کاربراته یا انژکتور؟ممنون از راهنماییت حتما این کارو میکنم
سوال دیگه ای هم داشتم ممنون میشم پاسخ بدید صبح زود که هوا سرده وقتی میخای ماشینو روشن کنی مدام استارت میزنی ولی ماشین روشن نمیشه ( یعنی استارت کار میکنه ولی ماشین روشن نمیشه )اون موقع چیکار باید بکنم ؟و اینکه در جا روشن موندن ماشین اوایل صبح به منظور گرم شدن ماشین ؟اشکال داره؟
اقا شما قبل از کارای رنگ ، میرید مجوز تغییر رنگ رو میگیرید و بعد از مجوز هر رنگی که میخاین میزنید میرید براتون همون رنگو تو کارت ماشین و برگ سبز و... میخورهسلام
میخوام ماشینمو پژو 405 تغییر رنگ بدم برای تغییر رنگ روال اداریش چطوره ؟
باید اتاق ماشین پایین بیاد برای رنگ ؟
هزینه رنگ چقدر میشه حدودا ؟ رنگ های تک مثل ابی - نارنجی و...
رنگ مات باشه چطور؟ مثلا ابی مات
سلام دوست عزیز. بله از موقع تعویض. تو حرکت و تو دنده اینطوره مثل تراکتور صدا دارهاقا یعنی بلافاصله تعویض گیربکس و صفحه صدا گیربکس دراومده؟ چه موقع صدا میده تو حرکت و تو دنده یا تو خلاص و درجا هم صدا داره؟
خوب به این معنیه که گیربکس مشکل داره یا صفحه ( از دنده برنجی شفت بلبرینگ گیربکس گرفته ، یا خوده دنده ها و...) تو دنده خاصی صداش بیشتره؟ تو جا زدن دنده هم مشکل دارین؟سلام دوست عزیز. بله از موقع تعویض. تو حرکت و تو دنده اینطوره مثل تراکتور صدا داره
ممنون از راهنماییاقا شما قبل از کارای رنگ ، میرید مجوز تغییر رنگ رو میگیرید و بعد از مجوز هر رنگی که میخاین میزنید میرید براتون همون رنگو تو کارت ماشین و برگ سبز و... میخوره
اتاقو همه جاشو رنگ میکنن مشکلی نیست منتها برا موتور باید موتور و متعلقاتش بیاد پایین که همه جا کامل رنگ شه ، هزینه رنگ هم نقاش منصف تیکیه ای 100 تومان میگیرن 10 قسمت میشه = 1 میلیون
رنگ هم سلیقه ای هستش تو ایت و گوگل بگردید ببینید چی بیشتر بدلتون میشینه
فقط قبل رنگ کامل ، رنگی که انتخاب کردید رو بدید نقاش 1 تیکه پیاده و تست کنه ببینید تو ماشین چه رنگی درمیاد ممکنه با رنگی که تو ذهن شماست متفاوت دربیاد یا نگی که رو ماشین میشینه و...
نقاش هم حتما خبره و کاربلد باشه که رنگو بتونه خوب دربیاره کار هرکسی نیست
رنگ هم اگه باکیفیت عالی میخای رنگ آلمانی تهیه کن با رنگای دیگه خیلی فرق میکنه
خوب به این معنیه که گیربکس مشکل داره یا صفحه ( از دنده برنجی شفت بلبرینگ گیربکس گرفته ، یا خوده دنده ها و...) تو دنده خاصی صداش بیشتره؟ تو جا زدن دنده هم مشکل دارین؟
وقتی کلاچ میگیرید صداش کمتر یا قط نمیشه؟
نه نیازی نیست اتاق بیاد پایین ، اگه حساس باشید و بخاین حساسیت بخرج بدید میتونید کل اتاقو بیارید پایین این دیگه به نظر خودتون برمیگرده ( بعضی ها همه چیروباز میکنن کامل رنگ میکن و بعضی ها نه )ممنون از راهنمایی
فقط من متوجه نشدم اتاق ماشین باید پایین بیاد ؟ میشه تو موتور رو رنگ نکرد که دیگه موتور پایین نیاد ؟
ماشین بعد از رنگ افت قیمت پیدا میکنه ؟ میشه سقف ماشین رو رنگ نکرد که بعدا نگن چپیه ؟ ( سقف رو با روکش یا .... درست کرد )
اقا مشکلی نیست اگه فقط بحث باز شدن در رایداته که درشو سفت کنیدسلام یه سوال دارم خواهش میکنم زود جوابمو بدین لطفا
الان داشتم رانندگی میکردم دیدم در رادیاتور کمی شل شده و ضد یخ که تازه عوض کرده بودم ریخته بیرون امپر هم بالای ۹۰ بود ماشینو پارک کردم ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم زود راهنماییم کنین?میتونم روش ضد یخ بریزم وباید بازم هواگیری کنم?یا لازم نیست?
اقا اکه صدا از گیربکس میاد ممکنه شفت بلبرینگ و...اینای گیربکس باشه به نو بودن گیربکس ایران خودرو ایناهم امیدی نیستسلام مجدد و ممنون از کمک هاتون.
در خلاص و کلاچ گرفتن این حالت نیست
جالبه ایرانخودرو میگفت الان گریبکس نو میفرستند ولی قبلا تعمیری میفرستادند (یعنی خراب ها رو درست میکردند و میفرستادند) , با این حساب که نو هست اگر ایراد داره خیلی تعجبیه! حالا شاید هم بقول شما صفحه یا ... باشه .
قبلا دنده ها مخصوصا 1 و 2 و مخصوصا عقب خوب جا نمیرفت و صدا میداد. ماشین شتاب و حرکت خوبی نداشت و لش بود . تو سرازیری مثل خلاص بود و سریع دور میگرفت روی دنده 2 و 3
ولی الان هیچ کدوم از ایرادات بالا رو نداره .
فقط صداش خش خش مانند و بلنده و خشن هست مخصوصا تو دنده های 1 و 2 ( مثل صدای بلبرینگ ای که خشک کار کنه )
البته ایران خودرو گفت ممکنه واترپمپ باشه که تقاضا دادن بیاد ولی صدا بیشتر سمت راست سمت تسمه ایناست و خودشون هم متوجه نمیشن دقیق از چیه و برای همین گفتن واترپمپش هم عوض بشه ببینیم چی میشه و شک اونها روی گریبکس و صفحه نیست چون کامل نو شده ولی از زمان تعویض اینا , این حالت شده و مسئله ی عجیبی شده ... خوبه حالا سمنده . این ماشین خارجی ها رو چطوری تعمیر میکنند وقتی مشکلی پیش بیاد وقتی از پس سمند برنمیان که تازه تولید خودشونه و مثل پژو و ... مونتاژ خارجی هم نیست و همه چیز دست خودشونه!
نه نیازی نیست اتاق بیاد پایین ، اگه حساس باشید و بخاین حساسیت بخرج بدید میتونید کل اتاقو بیارید پایین این دیگه به نظر خودتون برمیگرده ( بعضی ها همه چیروباز میکنن کامل رنگ میکن و بعضی ها نه )
البته من خودم اینکارو انجام ندادم منتها از کسایی که انجام دادم شنیدم میگن کارشناس فنی تو تعویض پلاک 1نفرهقبل از رنگ و بعد از رنگ اینا بستگی به نظر اون داره بعضی ها مثلا میگن داخل موتور رنگ نشه و بعضی ها اکثرا میگن هرجاشو میخای رنگ کن ، به طور پیش فرض وقتی مجوز میگیرید میتونید همهجاشو رنگ کنی مگه کارشناس گیر باشه باید باخودش چک کنی و سئوال کنی ازش
توموتور رو هم معمولا رنگ میکنن عرفش اینه مگه کارشناس فنی تعویض پلاک اکی بده
ماشین تعویض رنگ شده از نظر بنگاهی و دلال جماعت چپی به حساب میارن و میگن چپی بوده که تغییر رنگ دادید ولی تو خرید و فروش معمولی مصرف کننده تاثیری نداره وحتی بخاطر رنگ خاص قیمت رو بالاتر ار قیمت معمولی مدل هم میزنن
پژوتون مدل چنده؟ معمولا مدلای پایین رو تغییر رنگ میدن که حساسیت رنگ و قیمتی نداره و رنگ کردن هم امتیاز محسوب میشه 1 جورایی چون ماشین مثلا مدل پایین بعد چند سال خوردگی و پوسیدگی و رنگ رفتگی و... پیدا میکنه ونیاز به رنگ داره (مدل 81 82 83 حدودا )
این تاپیکارو بخونید
http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=344&t=31792&sid=edf7346cfef7100bcb89a3119b3d0547
اقا اکه صدا از گیربکس میاد ممکنه شفت بلبرینگ و...اینای گیربکس باشه به نو بودن گیربکس ایران خودرو ایناهم امیدی نیست
ولی اگه صدا از ناحیه تسمه تایمه ممکنه همون واترپمپ بلبرینگ یا تسمه تایم تسمه دینام غیره باشه ولی فکر نمیکنم به صدای دنده 1 2 ربط داشته باشه اون 1 قضیه مجزاست
راستش نمایندگی ایران خودرو اصلا خبره نیستن و من اصلا قبولشون ندارم ببرید پیش 1 مکانیک خبره تا مشکلو تشخصی بده و اگه ماشینتون گارانتی داره ببرید بگید مشکل اینه تا مشکلو اونا براتون حلش کنن
نمایندگی شماره 1 کارشون با بقیه جاها فرق میکنه زیر زربینه.
آقا وقتی تو دنده صدا داره مشکل گیربکس صفحه هست درکلفرمودتون منطقیه . یک مکانیکی خوب ببرم تا متوجه بشن اشکال از کجاست و بعد برم گارانتی که پول اجناس ندم . بهترین کار همینه چون ایرانخودرو که متوجه نمیشن مشکل کجاست ...
ما چون گربکس نو هست , اصلا بهش شک نکردیم , ولی فرمودید به نو بودن گیربکس ایران خودرو هم امیدی نیست پس احتمالا از همین باشه که سرکارم گذاشته مخصوصا که بیشتر تو دنده اینطوریه و خلاص صداش کمتره. میبرم مکانیکی ببینم چی میگن
ممنون