• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام حتما به توصیتون عمل میکنم
امتحان کردم دود سفید میاد بیرون .ولی همش بوی بد روغن سوخته می پیچه تو حیاط وقتی ماشین روشنه .این بالا رفتن آمپر از چی می تونه باشه ؟
دوست عزیز به هیچ هنوان دیکه ماشینتون رو تکون ندید و استارت نزنید .واشر سر سیلندر ماشینتون مشکل داره و احتمال این هم هست که مشکل بیشتر از این ها باشه بلوک سرسیبندر هم اسیب دیده باشه .بهتون توضیه میکنم با یدک کش ماشینتون رو به نمایندگی خودش ببرید یا به یه تعمیرکار خوب بسپارید

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
سلام

سوال که واضحه :p
میخوام ببینم گاز سوز ها مطمئن هستن یا هنوز مث اون اوایل که میگفتن یکی منفجر شد و یکی رفت هوا هنوز اینطوراس ؟:D
در کل به نظرتون پایه گازسوز بهتره یا بنزيني؟

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. ما سمند EF7 رو تا حالا 3 بار گریبوکس عوض کردیم (گارانتی ایران خودرو) و هفته ی قبل برای بار چهارم سفارش دادن که از تهران بیاد و عوض کنند ! هر کدومشون یک ایراد دارند . مثلا این سومیه تو دنده ی 4 و 5 صداهای بدجور و زوزه شدید داره . دیگه خسته شدیم . چکار کنیم مشکلمون حل بشه ؟ باید اینقدر تعویض بشه تا شانسی درست دربیاد ؟ ماشین هم کمتر از 1 ماه دیگه یعنی بهمن ماه گارانتیش تموم میشه و این هم خراب باشه نهایت یک بار دیگه فقط میشه تعویض کرد و گارنتیش تموم میشه !

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
گیربکسهای تعویضی همشون تعمیری هستن و همون اولیش اکه مشکل خاصی نداشت ،نباید عوض میکردید

Sent from my iPhone using Tapatalk

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
گیربکسهای تعویضی همشون تعمیری هستن و همون اولیش اکه مشکل خاصی نداشت ،نباید عوض میکردید

همون اولیش هم صدا پیدا کرده بود و دنده ها هم بد جا میرفت با اینکه دیسک و صفحه هم عوض شده بود . حالا بنظرتون ما چکار میتونیم کنیم ؟ یعنی دیگه ماشین بشو نیست ؟
الان این که گارانتی 2 سالش بهمن تموم میشه , چند میشه فروخت ؟ (LX EF7 دوگانه سوز سفید و بدنه ی تمیز و بدون تصادف و خط و خش)
بعد بحثه اینه چی جاش خرید چون این گاز میخوره و موتورش از همه CNGسوز ها بهتره و 206 و L90 هم داشتم و جالب نیستند .
تو بد دردسری افتادیم از این گربوکسش

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. آیا شاسی سمند EF7 و 405 یکیه ؟
مشخصات فنی شاسی 405 و سمند رو دارید ؟

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. آیا شاسی سمند EF7 و 405 یکیه ؟
مشخصات فنی شاسی 405 و سمند رو دارید ؟
من الان با دوستی از ایرانخودرو صحبت کردم گفت شاسی سمند کلا ضخیمتره و قویتره و یکی نیست

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
RD و 405 که بدنشون شبیه همه ضخامت ورقشون فرق میکنه !
اینو از رو تجربه میگم ، بدنه اردی رو هرجاشو فشار بدی با فشار کم یه انگشت هم قلش میره تو ولی 405 اینطور نیست ( سقف و کاپوت رو امتحان کنید )
کسی میدونه فرق میکنن یا نه ؟
شاسی سمند هم از نظر شکل کلی فکر میکنم با 405 و پرشیا یکی باشه ولی انگار تقویت و این چیزا سرش پیاده کردن

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
RD و 405 که بدنشون شبیه همه ضخامت ورقشون فرق میکنه !
اینو از رو تجربه میگم ، بدنه اردی رو هرجاشو فشار بدی با فشار کم یه انگشت هم قلش میره تو ولی 405 اینطور نیست ( سقف و کاپوت رو امتحان کنید )
کسی میدونه فرق میکنن یا نه ؟
شاسی سمند هم از نظر شکل کلی فکر میکنم با 405 و پرشیا یکی باشه ولی انگار تقویت و این چیزا سرش پیاده کردن

دوست عزیز اطلاعات اشتباه ندید :)
شاسی 405 و اردی عینا یکیه

همینطور 405 و سمند،دلیل استحکام بیشتر سمند اینه مه تعداد نقاط جوش بدنش بیشتره،البته هیچ مدرک مستندی دال بر اینکه سمند از 405 محکم تر باشه وجود نداره،این حرفیه که دهن به دهن میچرخه !

l0w

Registered User
لایک‌ها
266

همینطور 405 و سمند،دلیل استحکام بیشتر سمند اینه مه تعداد نقاط جوش بدنش بیشتره،البته هیچ مدرک مستندی دال بر اینکه سمند از 405 محکم تر باشه وجود نداره،این حرفیه که دهن به دهن میچرخه !

شاسیشون نگفتم فرق میکنه که ، من ذخامت ورق بدنه رو گفتم اردی رو با دست فشار بدی میره تو راحت ولی 405 اینطور نیست
رفته بودم کارواش یه اردی رو میخواست خشک کنه کارگره هرجاشو دسمال میکشید تالاق تولوق صدا میداد ( سر همین قضیه بعدا امتحان کردم دیدیم ورق بدنش ضعیف تره )
تو چیزی تاثیر نداره ذخامت بدنه ولی ایران خودرو اینقدر دزد شده یعنی !!!!

Last edited:

l0w

Registered User
لایک‌ها
266

فکرم نکنم شاسیشون یکی باشه چون اردی دف عقب هست و بلاخره رو شاسی تاثیر میزاره این قضیه
بازم من اطلاعی ندارم ولی فکرم نمیکنم یکی باشه به خاطر موتور و چیزای دیگه
منم منظورم ورق اطاق بود ، به نظر شما شاسی رو میشه با دست فشار داد قلش بره تو ؟ اصلا شاسی قله داره مگه ؟ :D

Last edited:

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
سلام
یکی از دوستام بعد کلی گشتن ماشین گرفت بلاخره !
حالا 550 تومن با ماشینو داده دست من واسه سیستم :D هرچی گفتم کمه گفت همینو دارم فقط !
چه مدل پخش و باندی پیشنهاد میدین ؟
الان یه پخش cd خور که واسه پراید بوده رو ماشینه و باندای فابریک پرشیا
حالا اول پخش رو بگیرم با باندای فابریک بهتره یا اول باندا رو بگیرم با پخش پراید یا جفتشو باهم میشه گرفت با این مبلق ؟
پخشش هم میخواد هم cd باشه هم usb

@pooria-ir @تهرانی @mohamad elx
ببخشید تگ کردم عجله ای هست ممنون میشم زودتر جواب بدین :general504:

ماشینم 25.500 خریده مدل 87 بیرنگ ، بیمشو خبر ندارم ولی به گفته فروشنده صادراتی بوده ، رینگ المینیومی و بلوتوث و کروز و اینه تاشو برقی داره رنگشم تو کارت زده سبز بژ متالیک ( خیلی خوشرنگه )
حالا نمیدونم ارزون خریده یا گرون
اینم عکسش البته رنگش تو عکس خوب معلوم نیست IMG_20150s105_203450.jpg

Last edited:

مرتضی دارایی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
ماشینمون پزو که روغن سوزی داره و روغن میریزه زمین ماشینو بردیم تعمیرگاه گفتن باید موتور باز بشه تا ببینیم ایراد از کجاس وحدودا یک تومن براتون خرج داره ولی اگه مرتب روغنو ابشو نگاه کنین که پایین نیاد میتونین چند سال دیگه هم از ماشین استفاده کننین میخام بدونم راست میگه

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
سلام
یکی از دوستام بعد کلی گشتن ماشین گرفت بلاخره !
حالا 550 تومن با ماشینو داده دست من واسه سیستم :D هرچی گفتم کمه گفت همینو دارم فقط !
چه مدل پخش و باندی پیشنهاد میدین ؟
الان یه پخش cd خور که واسه پراید بوده رو ماشینه و باندای فابریک پرشیا
حالا اول پخش رو بگیرم با باندای فابریک بهتره یا اول باندا رو بگیرم با پخش پراید یا جفتشو باهم میشه گرفت با این مبلق ؟
پخشش هم میخواد هم cd باشه هم usb

@pooria-ir @تهرانی @mohamad elx
ببخشید تگ کردم عجله ای هست ممنون میشم زودتر جواب بدین :general504:

ماشینم 25.500 خریده مدل 87 بیرنگ ، بیمشو خبر ندارم ولی به گفته فروشنده صادراتی بوده ، رینگ المینیومی و بلوتوث و کروز و اینه تاشو برقی داره رنگشم تو کارت زده سبز بژ متالیک ( خیلی خوشرنگه )
حالا نمیدونم ارزون خریده یا گرون
اینم عکسش البته رنگش تو عکس خوب معلوم نیست مشاهده پیوست 735807
دوستان بابت راهنماییتون خیلی ممنون :general404:
اینا خریداری شد کلا 475 تومن شد
کیفیتش عالی شد ولی بیسش از چیزی که انتظار داشتم کمتر بود
IMG_20150106_211007.jpg

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
با سلام
ماشینمون پزو که روغن سوزی داره و روغن میریزه زمین ماشینو بردیم تعمیرگاه گفتن باید موتور باز بشه تا ببینیم ایراد از کجاس وحدودا یک تومن براتون خرج داره ولی اگه مرتب روغنو ابشو نگاه کنین که پایین نیاد میتونین چند سال دیگه هم از ماشین استفاده کننین میخام بدونم راست میگه
میشه استفاده کرد ولی روغن سوزی یه عیبیه که معمولا اگه تعمیرش نکنید کم کم پیشرفت میکنه و کار دستتون میده و اینکه هرچی دیر تر تعمیر کنید خرجش میره بالا تر !
مثلا اگه الان یه دس رینگ بخواد بعدا میشه یه دس رینگو پیستون و بوش و .....
کلا بهتره که زودتر تعمیرش کنید و استفاده کنید
اینم هست که شما 1 سالم اینجوری سوار شی بد 1 سال هم لوازم و مزد مکانیک گرون تر شده هم ماشین بیشتر خراب شده و خرجش شاید 2 برابر بشه

Last edited:

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
بالا