206 ایرانی پایه کوتاه - 92 به بعد - واسه منم پایه کوتاه هستفیلتر روغن 206 تیپ دو پایه کوتاه هست یا پایه بلند ؟
فرانسوی هارو نمیدونم کدوم مدل ها پایه بلند هست
206 ایرانی پایه کوتاه - 92 به بعد - واسه منم پایه کوتاه هستفیلتر روغن 206 تیپ دو پایه کوتاه هست یا پایه بلند ؟
مشکل روشن شدن چراغ روغنت حل شد ؟فیلتر روغن 206 تیپ دو پایه کوتاه هست یا پایه بلند ؟
آرهمشکل روشن شدن چراغ روغنت حل شد ؟
صبا تعریفی نداره ولی اگر واقعا تخفیف داره بد نبستدوستان به نظرم باید باتری ماشین رو عوض کنم , طبق سرچی که من زدم باتری پراید از 600 تومن شروع میشه !
دیشب اتفاقی دیدم صباباتری جشنواره تابستانه گذاشته با 50% تخفیف , کیفیت صباباتری چطور هست ؟ کسی تجربه ای داره ؟
مشاهده پیوست 1260029
این غلط کرده 50% تخفیف داده 550 تومن یعنی 1.100 بوده که 50% تخفیف شده 550دوستان به نظرم باید باتری ماشین رو عوض کنم , طبق سرچی که من زدم باتری پراید از 600 تومن شروع میشه !
دیشب اتفاقی دیدم صباباتری جشنواره تابستانه گذاشته با 50% تخفیف , کیفیت صباباتری چطور هست ؟ کسی تجربه ای داره ؟
مشاهده پیوست 1260029
صبا بد نیست 55 آمپر بگیردوستان به نظرم باید باتری ماشین رو عوض کنم , طبق سرچی که من زدم باتری پراید از 600 تومن شروع میشه !
مشاهده پیوست 1260029
اره 50% که نیست , طبق قیمتی که من گرفتم 50 آمپر حداقل 600 و خورده ای هستاین غلط کرده 50% تخفیف داده 550 تومن یعنی 1.100 بوده که 50% تخفیف شده 550
دوست عزیز این هیچ تخفیفی نداده قیمتش همینه شاید 5 درصد تخفیف داده نه 50درصد باتری صبا من پرسیدم میگن زیاد جالب نیست سپاهان و برنا مرغوبتر هستند
البته با دادن باتری خراب (داغی) این قیمتهاره 50% که نیست , طبق قیمتی که من گرفتم 50 آمپر حداقل 600 و خورده ای هست
صبا هم قیمت نهاییش 520 در میاد . در عمل فکر کنم 20% تخفیف میشه
بله با احتساب دادن باتری خراب این قیمت هستالبته با دادن باتری خراب (داغی) این قیمته
من سال اول برای ماشینم تقریبا سال 97 باتری کره ای گرفتم عجب قوی بودی فک کنم گرفتم 380 اگر یادم باشه ولی حیف که آقا دزده بردشبله با احتساب دادن باتری خراب این قیمت هست
عملا هیچ کار اصولی برا نرم شدن فرمون پراید نمیتونی بکنیدوستان فرمون پراید صبا رو چه جوری میشه نرم ترش کرد به غیر از هیدرولیک دستی
من 3 بار برا ماشین باتری کره ای انداختم هر باتری 4 سال کار میداد چند روز پیش باتری یه جای بد تمام شد دیگه نشد باتری کره ای بندازم البته نمیدونمم هنوز کره ای هست یا نه اما مرگ ندارن عالیهمن سال اول برای ماشینم تقریبا سال 97 باتری کره ای گرفتم عجب قوی بودی فک کنم گرفتم 380 اگر یادم باشه ولی حیف که آقا دزده بردش
عمو بنچی ارادتعملا هیچ کار اصولی برا نرم شدن فرمون پراید نمیتونی بکنی
یه سریا بلبرینگ سر کمک میزارن تقریبا 20% نرمتر میشه اما کار اصولی نیست اون بلبرینگ هم بزودی خراب میشه و استهلاکش بالاست و زود خراب میشه
فرمون پراید اونقدر هم سفت نیست اگر سفتی غیر معمول داره باید در وهله اول جعبه فرمون و در وهله دوم جلوبندی چک بشه
تنظیم باد لاستیک و استفاده کردن از لاستیک 165 به نرم شدن فرمون کمک میکنه
اون یه مقدار سفتی هم برا کمک به ماهیچه های دست بنظرم لازمه
من که ندیدممن 3 بار برا ماشین باتری کره ای انداختم هر باتری 4 سال کار میداد چند روز پیش باتری یه جای بد تمام شد دیگه نشد باتری کره ای بندازم البته نمیدونمم هنوز کره ای هست یا نه اما مرگ ندارن عالیه
مخلصمعمو بنچی ارادت
احتمالا زیادی از حد به فرمون دنبه ای عادت کردم ولی سفتی اش بیش از حده پراید های اولیه هم اینجوری نبودن
خرج جلوبندی پراید الان چه قدر در میاد؟
خیلیها هم معاوضه با پراید دارناین همه ماشین خارجی تو دیوار.....[emoji6]
از انواع بی ام و / آءودی / پرادو و .... همه هم به دلیل مشکل مالی دارن زیر قیمت میدن.
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk