negrasombra
Registered User
- نوشتهها
- 1,328
- لایکها
- 2,164
تو بنزین هم همینطوری میشهاحتمال زیاد از ecu گاز هست
تو بنزین هم همینطوری میشهاحتمال زیاد از ecu گاز هست
میدونمتو بنزین هم همینطوری میشه
ممنون واقعا .میدونم
فعلا برو همه کارهایی که میگن انجام بده
انشالله حل میشه
نشد برو سراغ اون
اعتراف میکنم خواستم بهش اشاره کنم ولی بنظرم خیلی سطحی و ابتدایی اومد و فکر میکردم مشکل کمی دشوار تره :دیمشکل ماشین من با ریختن یک عدد مکمل پاک کننده تو باک بنزین و روز بعدش دیاگ زدن حل شد.
واقعا ممنونم از دوستانی که این چند روزه کمک کردن. دم همه تون گرم.
دقیقا. به قول یک نفر که می گفت اگر با همین کارهای ساده به صورت دوره ای بتونیم ماشین رو سرپا نگر داریم خیلی از مشکلات بزرگ هم بسیار کمتر می شن.اعتراف میکنم خواستم بهش اشاره کنم ولی بنظرم خیلی سطحی و ابتدایی اومد و فکر میکردم مشکل کمی دشوار تره :دی
بازم برگشتیم به همون قضیه که با هم توافق داشتیم مشکل ماشین فقط یه نکته ساده کشف نشده بود... :دی
قبلا فکر میکنم ۵ روز فرصت میدادن شاید ۱۴ روزش کردن. منظور فرصت برای رفع مشکله و باید به همون مرکز مراجعه کنی.سوال داشتم در مورد معاینه فنی
وقتی ماشین بار اول بخاطر ایراد رد بشه در برگه می نویسه 14 روز! یعنی تا 14 روز فرصت داریم بریم همون مرکز یا باید 14 روز تموم بشه بعد رفت؟
بعد اینکه فقط همون مرکز باید رفت یا میشه جای دیگه رفت؟
کلا چطوریاس
بعد از اتمام 14 روز میشه جای دیگه رفت ؟قبلا فکر میکنم ۵ روز فرصت میدادن شاید ۱۴ روزش کردن. منظور فرصت برای رفع مشکله و باید به همون مرکز مراجعه کنی.
تا 14 روز وقت دارین رفع ایراد بکنید و به همون مرکز مراجعه بکنید که در صورت مراجعه مجدد فقط هزینه مراجعه مجدد رو پرداخت می کنید(هرچند بهتر تا 10 روز مراجعه بکنید)سوال داشتم در مورد معاینه فنی
وقتی ماشین بار اول بخاطر ایراد رد بشه در برگه می نویسه 14 روز! یعنی تا 14 روز فرصت داریم بریم همون مرکز یا باید 14 روز تموم بشه بعد رفت؟
بعد اینکه فقط همون مرکز باید رفت یا میشه جای دیگه رفت؟
کلا چطوریاس
تا این مدت 14 روز تعیین شده جریمه که نمیشم؟تا 14 روز وقت دارین رفع ایراد بکنید و به همون مرکز مراجعه بکنید که در صورت مراجعه مجدد فقط هزینه مراجعه مجدد رو پرداخت می کنید(هرچند بهتر تا 10 روز مراجعه بکنید)
تا اتمام این 14 روز هیچ مرکز دیگه ای نمیتونه خودروی شما رو پذیرش کنه،بعد از اتمام 14 روز می تونید به جای دیگه مراجعه کنید
الان هزینه معاینه فنی چه قد گرفتن؟مشکل ماشین چی بود؟
چرا دوربین های سطح شهر ممکنه جریمه بکننتا این مدت 14 روز تعیین شده جریمه که نمیشم؟
206 هست... معاینه فنی خودروهای سواری 47 هزار تومان
آلایندگیچرا دوربین های سطح شهر ممکنه جریمه بکنن
مشکل چی بود که مردود شد ماشین؟شاید راحت رفع بشه
فدات شم اصل مشکل بخاطر همین نگهداری اشتباه پیش میاد، ماشین اگه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه با نگهداری درست میتونه سالها بدون خرابی کار کنه، یه مثال ساده بزنم که ببینی عمق فاجعه کجاست، تا حالا چند نفر رو دیدی که توی رادیاتور فقط آب رادیات فابریک همون مدل ماشین رو بریزن؟ اگه هم بگی احتمالا مسخره کنن! سیستم کولر به این راحتی خراب نمیشه، ولی این آب رادیات های متفرقه ناسازگار تمام مسیر سیستم رو درگیر میکنه و طول عمرشو بشدت کم میکنه، بنزین ایران خودش یه مشکل بزرگه، باید با هر باک یه اکتان بوستر و هر ۱۰ یا ۲۰ هزار کیلومتر انژکتور شور مارک خوب استفاده بشه! این هزینه ها از تعمیرات کمتر تموم میشن!دقیقا. به قول یک نفر که می گفت اگر با همین کارهای ساده به صورت دوره ای بتونیم ماشین رو سرپا نگر داریم خیلی از مشکلات بزرگ هم بسیار کمتر می شن.
نکته ی جالب ترش اینجا هست که ۹۹درصد تعمیرکارها هیچوقت این مسائل رو به آدم نمی گن.
اگر عوض کردین نباید مشکلی باشه دیگه!! مگر این که حذفش کرده باشین که اون بحثش جدا هستآلایندگی
متاسفانه روزهای اول که ماشین گرفته بودم به دلیل عدم آگاهی کاتالیزو عوض کردم و همون مشکل ساز شد برام
در مشکل بودن بنزین ایران که شکی نیست،اما اکتان بوستر با هرباک برای خودروهای داخلی به جز توربوها زیادیه،هر قوطی اکتان بوستر اورجینال الان حول حوش 200 قیمت دارهبنزین ایران خودش یه مشکل بزرگه، باید با هر باک یه اکتان بوستر و هر ۱۰ یا ۲۰ هزار کیلومتر انژکتور شور مارک خوب استفاده بشه! این هزینه ها از تعمیرات کمتر تموم میشن!
بلهاگر عوض کردین نباید مشکلی باشه دیگه!! مگر این که حذفش کرده باشین که اون بحثش جدا هست
در مشکل بودن بنزین ایران که شکی نیست،اما اکتان بوستر با هرباک برای خودروهای داخلی به جز توربوها زیادیه،هر قوطی اکتان بوستر اورجینال الان حول حوش 200 قیمت داره
اکتان بوستر برای موتورهای توربو و موتورهای تراکم بالا بیشتر نیازه
بله
با یک خالی عوض شدش
جاهایی هست کاتالیزور دست دو میفروشن برا معاینهیا باید کاتالیزور بخری
یا باید کاتالیزور یکی رو گیر بیاری ببندی بری معاینه بگیری
یا باید رشوه بدی
من شنیدم ماشین اگر اوکی باشه حتی بدون کاتالیزور هم معاینه میگیره
عکس بزار ببینیم کدوم الایندگیت بالاست
کاتالیزور تا جایی که من میدونم و خوندم که البته تخصص من نیست قابلیت تعمیر نداره! یعنی متوجه نمیشم عوض شدن محتویات داخلش که چند تا از گرونترین فلزات روی کره زمین هستن چجوریه! فقط و فقط اگه بخاطر گرفتگی کاتالیزور، چراغ چک ماشین روشن بشه یه محصولی هست بنام Cataclean که معمولا جواب میده و تا حدی که کاتالیزور مدت بیشتری کار کنه تمیزش میکنه.بله
با یک خالی عوض شدش
هیچی ننوشته فقط درج کرده آلایندگییا باید کاتالیزور بخری
یا باید کاتالیزور یکی رو گیر بیاری ببندی بری معاینه بگیری
یا باید رشوه بدی
من شنیدم ماشین اگر اوکی باشه حتی بدون کاتالیزور هم معاینه میگیره
عکس بزار ببینیم کدوم الایندگیت بالاست